TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Sikeres volt a DotcommerceDay

3540
Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg Neo Interactive digitális ügynökség az első hazai DotcommerceDay-t, azaz az Internetes Vásárlás Napját. A mozgalom célja, hogy az internetezőket bevonva, motiválva ismertessék meg velük az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését Magyarországon.

Nem jött be a Facebook kupon

2767
(Social Times) A Facebook úgy döntött, hogy leállítja a Deals elnevezésű szolgáltatását, amely eredetileg a helyi szolgáltatásokat hirdető kuponrendszer, a Groupon riválisa szeretett volna lenni.

Új trendek a digitális gazdaság adóztatásában

A világ 20 vezető vállalata közül 9 mára már digitális vállalat, míg 20 évvel ezelőtt közülük ...

Magyar koncepció teremtheti meg a 21. századi kisvárost

A Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete téli egyetemet tart Kőszegen neves külföldi előadók részvételével. ...

Államalapítási akció

2734
A Tesco összes hipermarketében futó Magyar Hetek program keretében több mint 200 hazai terméket kínálnak kedvezményes áron.
(News4business) A Pick nagyszabású promóciója több mint 70 ezer fogyasztót mozgatott meg.
(SocialTimes) Az IKEA remek innovatív ötlettel állt elő világszerte, melynek a gazdája két fiatal rotterdami tanuló: lájkold a legjobb bútorokat, így azokból kialakul a legjobb szoba!

Virtuálisan is matricáz a Bumm

2701
A Blikk Bumm nyereményjáték őszi szériája még több ajándékkal várja az olvasókat és a címlap-matricás játék online lehetőségekkel is bővült.

20 millió dinnyére

2582
(MTI) Hipermarketekben zajló kóstoltatás, valamint széleskörű médiajelenlét jellemzi az augusztus végéig tartó, a dinnye fogyasztásösztönzését célzó kampányt.

Bulizz éjjel – olvass másnap

2577
Könyvdílerek lepik el az éjszakai szórakozóhelyeket, szállják meg a szabadtéri táncparketteket és értékesítik könyveiket a Galaktikabolt promóciója során.

Beindult a Fröccsbusz

2575
(BTL.hu) Az Agrármarketing Centrum (AMC) idei fröccskampányának kultikus járműve a budapesti Mikszáth térről startolt egy hónapos országos roadshow-jára, Hajós András fröccsmester közreműködésével.
(BTL.hu) 2011. július 23-án és augusztus 6-án 20 Tesco áruházban népszerűsíti a magyar dinnyét az áruházlánc és a Magyar Dinnyeszövetség.
(DMSZ/ DMA UK) A JWT marketingkommunikációs ügynökség felmérése szerint az amerikai és a brit felnőttek 80 százaléka úgy véli, a közösségi hálózat nem biztonságos hely az online vásárláshoz.
(BTL.hu) Hazai és külföldi előadóművészek több mint 350 ezer dalának legális letöltésére van lehetősége a zenekedvelőknek a Spar-csoport jóvoltából, miután a kiskereskedelmi lánc és a Sony Music közös promóciót indított népszerű hazai előadók bevonásával.
(BTL.hu) A Bridgestone Kelet-Európa meghívásos tenderen választotta ki a Grey/G2 Magyarországot, így 2011 második felében 15 országban fejleszt és kivitelez shopper marketing stratégiát az ügynökség.
(BTL.hu) A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 10 millió forint bírságot szabott ki a Lidl kiskereskedelmi láncra az akciós újságjában szereplő megtévesztő szlogenek miatt.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 123 következő >>

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése