TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyarországon elsőként az Intrennek sikerült két Google partneri minősítést is megszereznie, így egyszerre vált minősített AdWords és Analytics Partnerré.

Infiniti Red Bull Racing

5619
A japán prémiumautó gyártó a Red Bull Racing fő technikai partnerének címét viselheti a 2013-as Forma 1-es szezontól.

18 milliót gyűjtött a Swimathon 2018

Lezárult a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány által szervezett Swimathon 4 hetes adománygyűjtő ...

120 bohócdoktor találkozik Sarlóspusztán

Egy jóízű nevetés könnyebbé teszi a hétköznapokat, de még nagyobb szükségünk van rá a nehéz ...

A Premiert választotta a Proi

5581
Magyarország is részévé vált a világ vezető, független PR ügynökségi csoportjának, amely 50 országban nyújt kommunikációs szolgáltatásokat.
A Civil Licit fenntarthatósági aukción minden felkínált civil szolgáltatás vállalati partnerre talált összesen több mint kétmillió forint értékben.

A mezőgazdaság felé nyit az OTP

3917
A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége és az OTP a magyar mezőgazdaság versenyképességének megőrzését tűzte ki célul.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése