TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A világ legnagyobb PR partnerügynökség hálózata tovább terjeszkedik Kelet-Közép-Európában: többek között ezt is megvitatják az eseményen.

Közösségi marketing partnert választott a Szallas.hu

5921
Az együttműködés a Szallas.hu Facebook oldalának teljeskörű menedzsmentjére vonatkozik.

Négy hónapos programsorozattal mond köszönetet a Fény Utcai Piac

Szeptembertől év végéig „szórakoztató központként” is működik majd a 20 éves Fény Utcai Piac. ...

Magyarok is indulnak Európa legnehezebb terepfutó versenyén

A 16. Ultra-Trail du Mont-Blanc terepfutó eseményen 171 kilométert és 10.000 méternyi szintkülönbséget ...

Új kreatív partnerrel dolgozik az Invitel

5910
A Saatchi & Saatchi feladata lesz az Invitel üzleti céljait támogató kommunikációs stratégia kidolgozása és megvalósítása.

A Morphóval erősíti kommunikációját az OKI

5735
A nyomtatott irodai kommunikációs termékek és szolgáltatások iránt elkötelezett OKI a Morpho-t választotta tanácsadó partnerének.

Partnert választott az Aon Hewitt

5490
Az Anderson Communications márkaépítés projekteken és belső kommunikációs megoldásokon dolgozik együtt az Aon Hewitt csapatával.

Nemzetközi P&G megbízás a P.O.P. Hungarynak és a Rafinanznak

3996
Sikeresen üzemelteti a P.O.P. Hungary Zrt. és Rafinanz Promotions a Procter and Gamble fogorvoslátogatói csapatait idehaza és a cseh piacon.

Egyesül a Port.hu és a Libri Csoport

3921
A cél egy olyan új kulturális tér létrehozása, mely nagymértékben hozzájárul a minőségi időtöltéshez.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése