TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A világ legnagyobb PR partnerügynökség hálózata tovább terjeszkedik Kelet-Közép-Európában: többek között ezt is megvitatják az eseményen.

Közösségi marketing partnert választott a Szallas.hu

5921
Az együttműködés a Szallas.hu Facebook oldalának teljeskörű menedzsmentjére vonatkozik.

Új marketingvezető és új PR és CSR menedzser a Samsungnál

2017 májusától Witsch Gerda marketingvezetőként folytatja munkáját a Samsung Electronics Magyar ...

Közös kampányban a Columbia és Zac Efron

Zac Efronnal, a világhírű színésszel szerződött a sportruházati világcég, a Columbia Sportswear. ...

Új kreatív partnerrel dolgozik az Invitel

5910
A Saatchi & Saatchi feladata lesz az Invitel üzleti céljait támogató kommunikációs stratégia kidolgozása és megvalósítása.

A Morphóval erősíti kommunikációját az OKI

5735
A nyomtatott irodai kommunikációs termékek és szolgáltatások iránt elkötelezett OKI a Morpho-t választotta tanácsadó partnerének.

Partnert választott az Aon Hewitt

5490
Az Anderson Communications márkaépítés projekteken és belső kommunikációs megoldásokon dolgozik együtt az Aon Hewitt csapatával.

Nemzetközi P&G megbízás a P.O.P. Hungarynak és a Rafinanznak

3996
Sikeresen üzemelteti a P.O.P. Hungary Zrt. és Rafinanz Promotions a Procter and Gamble fogorvoslátogatói csapatait idehaza és a cseh piacon.

Egyesül a Port.hu és a Libri Csoport

3921
A cél egy olyan új kulturális tér létrehozása, mely nagymértékben hozzájárul a minőségi időtöltéshez.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése