TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magazin a helyi termékekről

2680
(Mai Piac) A Magyar Idegenforgalmi és Területfejlesztési Egyesület kiadásában jelent meg az új sajtóorgánum, mely hazánk lokális portékáit és az egészséges életmódot népszerűsíti.
(MTI) A Magyar Turizmus Zrt. idén egy valódi élményparkkal várja a Sziget látogatókat, ahol a hazai turisztikai kincsek különböző jelenetekben elevenednek meg.

Itt a költségcsökkentési stratégiák új generációja

Akár 30%-os, fenntartható költségcsökkentést is hozhat a vállalkozásoknak az új digitális technológiák ...

Több, mint 8000 magyar általános iskolás vágott bele a K&H pénzügyi vetélkedőjébe

Rekordszámú résztvevővel indult az idei K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. ...
(MTI) A Magyar Turizmus Zrt. idén egy valódi élményparkkal várja a Sziget látogatókat, ahol a hazai turisztikai kincsek különböző jelenetekben elevenednek meg.

25 ezer útkereső

2377
(BTL.hu) Sopron végzett az élen a Vendégváró.hu által szervezett Magyarország legkedveltebb úti célját kereső internetes szavazáson.

Voltfolió-díj és Top 20 Hungarikum

2300
(MTI) Tíz kategóriában adják át július 1-jén a soproni Volt Fesztiválon a Voltfolió Kulturális Médiadíjat: az idei rendezvénysorozaton az is kiderül, a közönség melyik húsz dolgot tartja igazi magyar hungarikumnak.

Adáshibával kezd a Netszínpad

2222
(BTL.hu) Az internetes vállalkozás elsősorban a külhoni magyarok számára kívánja közvetíteni a magyar színházak előadásait.

Kincsvadászat Budapesten

2139
(BTL.hu) Egy valós és virtuális térben zajló kincskereső játék indul fiataloknak az Európai Unió Bizottságának szakmai támogatásával.

Kaszinóközpont épül

2086
(MTI) Megkezdődik a magyar-osztrák-szlovák hármas határ közelébe, Bezenye és Hegyeshalom határába tervezett Euro Vegas kaszinó- és szórakoztatókomplexum építése július végéig – mondta el a beruházó képviselője a bezenyei képviselőtestület pénteki ülésén.

Jön az Étterem Hét

2055
(MTI) Budapesten május 16–22. között rendezik meg első alkalommal az Étterem Hét elnevezésű gasztronómiai programot.

Multikulturális Negyed

1957
(BTL.hu) A Királyutca Designutca névre hallgató összefogás több sikeres közös akció és megvalósult kulturális esemény, valamint a 2010 nyarán bevezetett kedvezménykártya után most újabb lépéséket tervez.

Megújult turisztikai célpont

1815
(BTL.hu) Több mint 130 millió forintos, részben uniós támogatásból szinte teljesen átépítették a Szemlő-hegyi-barlang fogadóépületét és parkját. A beruházás révén Budapest olyan vonzó turisztikai célponttal gazdagodott, amelyre egész évben kíváncsiak lehetnek a látogatók.

A jövőt építik

1716
(BTL.hu) Az Utazás Kiállítás idei díszvendége, Győr 2011-ben is folytatja intenzív marketing kommunikációs tevékenységét, melynek köszönhetően a vendégéjszakák számának további emelkedésében is bízik a város.
(Mti) Összességében nem változott a kereskedelmi szálláshelyek vendégéjszakáinak száma alapján legnépszerűbb tíz település köre 2009-hez képest, az első három helyen változatlanul Budapest, Hévíz és Hajdúszoboszló áll – közölte a Magyar Turizmus Zrt. a Központi Statisztikai Hivatal (Ksh) előzetes adatai alapján.

Fiatalok tudósítanak

1570
(BTL.hu) Megkezdi a felkészülést az a 25 egyetemi hallgató, akik közül 20-an a Fiatal Európa Szerkesztőség tagjaiként tudósíthatnak az Európai Unió Tanácsának magyar elnökségéhez kapcsolódó eseményekről. A több mint 160 jelentkezőből kiválasztott huszonöt fős szerkesztőség tagjait február 10-én Budapesten, az Európa Pontban mutatták be. A huszonöt egyetemi hallgató egy e-learning képzésen, valamint egy felkészítő tréningen is részt vesz.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése