TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(Mai Piac) A Magyar Idegenforgalmi és Területfejlesztési Egyesület kiadásában jelent meg az új sajtóorgánum, mely hazánk lokális portékáit és az egészséges életmódot népszerűsíti.
(MTI) A Magyar Turizmus Zrt. idén egy valódi élményparkkal várja a Sziget látogatókat, ahol a hazai turisztikai kincsek különböző jelenetekben elevenednek meg.

2 hónap alatt 11 913 070 forint gyűlt össze az SOS Gyermekfalvaknak

Nagy sikerrel zárult az Orbit kampánya, amely a megvásárolt Orbit rágógumi árának 1%-ával az ...

Közös kampányban a Columbia és Zac Efron

Zac Efronnal, a világhírű színésszel szerződött a sportruházati világcég, a Columbia Sportswear. ...
(MTI) A Magyar Turizmus Zrt. idén egy valódi élményparkkal várja a Sziget látogatókat, ahol a hazai turisztikai kincsek különböző jelenetekben elevenednek meg.

25 ezer útkereső

2377
(BTL.hu) Sopron végzett az élen a Vendégváró.hu által szervezett Magyarország legkedveltebb úti célját kereső internetes szavazáson.

Voltfolió-díj és Top 20 Hungarikum

2300
(MTI) Tíz kategóriában adják át július 1-jén a soproni Volt Fesztiválon a Voltfolió Kulturális Médiadíjat: az idei rendezvénysorozaton az is kiderül, a közönség melyik húsz dolgot tartja igazi magyar hungarikumnak.

Adáshibával kezd a Netszínpad

2222
(BTL.hu) Az internetes vállalkozás elsősorban a külhoni magyarok számára kívánja közvetíteni a magyar színházak előadásait.

Kincsvadászat Budapesten

2139
(BTL.hu) Egy valós és virtuális térben zajló kincskereső játék indul fiataloknak az Európai Unió Bizottságának szakmai támogatásával.

Kaszinóközpont épül

2086
(MTI) Megkezdődik a magyar-osztrák-szlovák hármas határ közelébe, Bezenye és Hegyeshalom határába tervezett Euro Vegas kaszinó- és szórakoztatókomplexum építése július végéig – mondta el a beruházó képviselője a bezenyei képviselőtestület pénteki ülésén.

Jön az Étterem Hét

2055
(MTI) Budapesten május 16–22. között rendezik meg első alkalommal az Étterem Hét elnevezésű gasztronómiai programot.

Multikulturális Negyed

1957
(BTL.hu) A Királyutca Designutca névre hallgató összefogás több sikeres közös akció és megvalósult kulturális esemény, valamint a 2010 nyarán bevezetett kedvezménykártya után most újabb lépéséket tervez.

Megújult turisztikai célpont

1815
(BTL.hu) Több mint 130 millió forintos, részben uniós támogatásból szinte teljesen átépítették a Szemlő-hegyi-barlang fogadóépületét és parkját. A beruházás révén Budapest olyan vonzó turisztikai célponttal gazdagodott, amelyre egész évben kíváncsiak lehetnek a látogatók.

A jövőt építik

1716
(BTL.hu) Az Utazás Kiállítás idei díszvendége, Győr 2011-ben is folytatja intenzív marketing kommunikációs tevékenységét, melynek köszönhetően a vendégéjszakák számának további emelkedésében is bízik a város.
(Mti) Összességében nem változott a kereskedelmi szálláshelyek vendégéjszakáinak száma alapján legnépszerűbb tíz település köre 2009-hez képest, az első három helyen változatlanul Budapest, Hévíz és Hajdúszoboszló áll – közölte a Magyar Turizmus Zrt. a Központi Statisztikai Hivatal (Ksh) előzetes adatai alapján.

Fiatalok tudósítanak

1570
(BTL.hu) Megkezdi a felkészülést az a 25 egyetemi hallgató, akik közül 20-an a Fiatal Európa Szerkesztőség tagjaiként tudósíthatnak az Európai Unió Tanácsának magyar elnökségéhez kapcsolódó eseményekről. A több mint 160 jelentkezőből kiválasztott huszonöt fős szerkesztőség tagjait február 10-én Budapesten, az Európa Pontban mutatták be. A huszonöt egyetemi hallgató egy e-learning képzésen, valamint egy felkészítő tréningen is részt vesz.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése