TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kihagyhatatlan és nélkülözhetetlen biztonsági tippek, amelyek nélkül rémálommá válhat a karácsonyi forgatagban zajló online vásárlás.

Erre vágynak a fogyasztók

5654
A mobilalkalmazások használata átalakítja a vásárlói szokásokat is: a vevők szívesen kombinálják az online és az offline vásárlást.

A Philips csoport hamburgi székháza: építészeti különlegesség Hörmann ajtókkal!

A Philips csoport hamburgi központja új mércéket állít az irodakialakítás területén. ...

Közös kampányban a Columbia és Zac Efron

Zac Efronnal, a világhírű színésszel szerződött a sportruházati világcég, a Columbia Sportswear. ...

Egyre több Shopline átvételi pont

5618
Országszerte már 3500 átvételi ponton várják a felhasználókat. A Magyar Posta hivatalai és a MOL kutak is csatlakoztak.

Elindult az első online bevásárló utca

5534
A Klassz.hu kísérletet tesz arra, hogy egyetlen virtuális bevásárló utcában a stílusos élet valamennyi kellékét elérhetővé tegye.

Vedd a neten!

5410
A SzEK.org több szintű minősítési rendszert vezet be, hogy segítse a fogyasztókat a megbízható webshopok megtalálásában.

Új szolgáltatásokat vezet be az Árukereső.hu

3974
Az árak mellett az is látható lesz, melyik üzlet mennyiért szállítja ki a terméket, és az áruházak térképen is megmutathatják átvételi pontjaik pontos helyét.
Internetes vásárlást elősegítő kampányt támogatott a MasterCard.
A Shopline ernyőmárkaként funkcionál, és virtuális polcokat biztosít több saját almárkának, illetve számos hazai és nemzetközi márkának.
2001 és 2011 között a realizált forgalom mindig meghaladta a várakozásokat. A forgalom tavaly becslések szerint elérte a 155 000 millió forintot.
A felmérés szerint a megkérdezettek 90%-a vásárolt már online, de a kisvállalkozásoknak csupán 13%-a rendelkezik webshoppal, holott ez jelentősen növelheti bevételüket.
A webes önkiszolgáló rendszere (pl. webáruház vagy online ügyfélszolgálat) optimalizálása és az eladás hatékonysága - mindez javulhat egy webes interakció elemző szoftvernek köszönhetően.
Átlagosan 14.000 forintért vásárolunk karácsonykor a világhálón, a novemberi-decemberi időszakban költünk a legtöbbet online shoppingra.

Rekordot döntött a kiberhétfő

3424
Harminchárom százalékkal haladta meg az idei "kíberhétfőn" az online vásárlások száma a tavalyit, az értékük pedig túlszárnyalta a 2010-ben felállított, 1,03 milliárd dolláros rekordot.

Új korszak az online kereskedelemben?

3261
Virtuálisan megnyitotta kapuit a Negoma Piactér, ami a legkorszerűbb technológiákat kihasználva soha nem látott funkciókat valósít meg.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése