TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A MasterCard Mobile fizetési alkalmazás - amely lényegesen leegyszerűsíti az okostelefonos fizetést - egyre népszerűbb a felhasználók körében.
A mobiltelefonos vásárlók az ünnepek alatt is aktívak, százmillió forint feletti forgalom várható karácsonykor.

Sziget Sörrel ünnepli a Dreher a fesztivál 25 éves jubileumát

A Sziget legrégebbi beszállító partnere a Dreher Sörgyárak, amely már 23 éve szolgáltatja a ...

Formula-1-es pilóták jótékonykodtak

Lewis Hamilton és Valtteri Bottas segítségével 4 millió forint gyűlt össze a Nemzetközi Gyermekmentő ...
A mobil NFC technológia bevezetésével jelentősen csökkenhet a készpénzhasználat.

A Mobiltárca Szövetség az NFC Forum tagja lett

4572
A mintegy 180 tagot számláló szervezet szakmai segítséget nyújt az NFC ökoszisztéma kiépítéséhez és biztosítja a nemzetközi együttműködés lehetőségét.

Evolúciós ugrást hozhat a mobiltárca

4506
Az NFC technológia térhódításával a mobiltelefonba „költözhet” a pénztárcánk, ami gyökeresen megváltoztathatja fizetési szokásainkat is.

Vásárlás okostelefonnal Amerikában

3628
Tripla annyi vásárló és folyamatosan növekvő piac az eMarketer mobiltelefonos vásárlásokkal kapcsolatos előrejelzésében.
Megkezdi az érintés nélküli fizetésre is alkalmas bankkártyák kibocsátását az Erste Bank Hungary Zrt., elsőként az Erste SuperShop kártyáknál - írta keddi közleményében a bank.
Magyarország egyik legnagyobb közösségi vásárló oldala hűségprogramot vezet be tagjainak, jelentős kényelmi szolgáltatásokkal, például mobil fizetéssel bővíti szolgáltatásait.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése