TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A MasterCard Mobile fizetési alkalmazás - amely lényegesen leegyszerűsíti az okostelefonos fizetést - egyre népszerűbb a felhasználók körében.
A mobiltelefonos vásárlók az ünnepek alatt is aktívak, százmillió forint feletti forgalom várható karácsonykor.

Már könyv is segíti a kiégés elkerülését

Aki dolgozik, az szinte biztos, hogy ki van égve. A kérdés csak a kiégés mértéke. Csatlós Csilla ...

Íme, a legjobb hazai e-kereskedelmi honlap 2018-ban

Az online marketing-kommunikációs szakma pályázatán egy divatárucikkeket forgalmazó oldal lett ...
A mobil NFC technológia bevezetésével jelentősen csökkenhet a készpénzhasználat.

A Mobiltárca Szövetség az NFC Forum tagja lett

4572
A mintegy 180 tagot számláló szervezet szakmai segítséget nyújt az NFC ökoszisztéma kiépítéséhez és biztosítja a nemzetközi együttműködés lehetőségét.

Evolúciós ugrást hozhat a mobiltárca

4506
Az NFC technológia térhódításával a mobiltelefonba „költözhet” a pénztárcánk, ami gyökeresen megváltoztathatja fizetési szokásainkat is.

Vásárlás okostelefonnal Amerikában

3628
Tripla annyi vásárló és folyamatosan növekvő piac az eMarketer mobiltelefonos vásárlásokkal kapcsolatos előrejelzésében.
Megkezdi az érintés nélküli fizetésre is alkalmas bankkártyák kibocsátását az Erste Bank Hungary Zrt., elsőként az Erste SuperShop kártyáknál - írta keddi közleményében a bank.
Magyarország egyik legnagyobb közösségi vásárló oldala hűségprogramot vezet be tagjainak, jelentős kényelmi szolgáltatásokkal, például mobil fizetéssel bővíti szolgáltatásait.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése