TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A MasterCard Mobile fizetési alkalmazás - amely lényegesen leegyszerűsíti az okostelefonos fizetést - egyre népszerűbb a felhasználók körében.
A mobiltelefonos vásárlók az ünnepek alatt is aktívak, százmillió forint feletti forgalom várható karácsonykor.

A legjobb influencer kampányokat is díjazza Az Év Honlapja pályázat

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 17. alkalommal hirdette ...

Változások a Music FM-nél

Változásokat jelentett be a 89.5 Music Fm. Eszerint Ada – külföldi munkája miatt – nem lesz ...
A mobil NFC technológia bevezetésével jelentősen csökkenhet a készpénzhasználat.

A Mobiltárca Szövetség az NFC Forum tagja lett

4572
A mintegy 180 tagot számláló szervezet szakmai segítséget nyújt az NFC ökoszisztéma kiépítéséhez és biztosítja a nemzetközi együttműködés lehetőségét.

Evolúciós ugrást hozhat a mobiltárca

4506
Az NFC technológia térhódításával a mobiltelefonba „költözhet” a pénztárcánk, ami gyökeresen megváltoztathatja fizetési szokásainkat is.

Vásárlás okostelefonnal Amerikában

3628
Tripla annyi vásárló és folyamatosan növekvő piac az eMarketer mobiltelefonos vásárlásokkal kapcsolatos előrejelzésében.
Megkezdi az érintés nélküli fizetésre is alkalmas bankkártyák kibocsátását az Erste Bank Hungary Zrt., elsőként az Erste SuperShop kártyáknál - írta keddi közleményében a bank.
Magyarország egyik legnagyobb közösségi vásárló oldala hűségprogramot vezet be tagjainak, jelentős kényelmi szolgáltatásokkal, például mobil fizetéssel bővíti szolgáltatásait.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése