TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Leáldozott a mobilappok kora?

7850
Sci-finek hangzik, ám ez már valóság: egyre több szolgáltatás chatboton érhető el appok helyett. Hamarosan naponta fogunk robotokkal beszélgetni a neten – már itthon is.
A Joyent kiváló felhő technológiájával a Samsung hozzáfér felhőalapú platformjaihoz, így támogatni tudja rohamosan növekvő mobil termékcsaládját.

Íme, a legjobb hazai e-kereskedelmi honlap 2018-ban

Az online marketing-kommunikációs szakma pályázatán egy divatárucikkeket forgalmazó oldal lett ...

Az évszázad legjobb kampányát meséli el a Reklámtörténet új kötete

A Bogár forradalma – egy reklámkampány története, ami naggyá tett egy kicsi kocsit címmel jelenik ...
Minden eddiginél erősebb programmal jön a legnagyobb hazai techkonferencia.
A Facebook negyedéves pénzügyi jelentéséből az is kiderül, hogyan alakult a közösségi oldal használata.

Utat mutat az EgészségGPS

6848
Hiánypótló mobilalkalmazást készített a HáziPatika.com: az app a legközelebbi egészségügyi intézményhez vagy patikához vezet.
iPhone mellett Android telefonokon és iPaden is elérhető alkalmazással könnyen összeállítható egy személyre szabott bevásárlólista is.
Olyan mobilfizetési szolgáltatás indul, ahol a fizetési adatokat, eddig egyedülálló módon a telefon belső memóriájában őrzik.

Okostelefonon nézhető vígjátéksorozat

6579
Végy egy bonviván gasztrokritikust, egy cukrászjelölt leányzót, szervezz nekik randivacsorákat, és tálald a végeredményt okostelefonon.

Sms-t, e-mailt írunk vezetés közben

6563
Minden ötödik autóvezető beismeri, hogy üzenetet küld vezetés közben a mobil eszközein.

Mobilfüggők lettünk

6539
Egyre kevésbé tudunk a mobiltelefonok nélkül élni, legalábbis a tengerentúlon- derül ki az SAP infografikájából.

Facebook hagyományos mobilon

6517
VascoDe olyan platformot hozott létre, amellyel hagyományos mobilokról is használhatóak az okostelefonokon futtatott alkalmazások.
A Központ kiterjeszti tevékenységét és tovább erősíti nemzetközi jelenlétét: Szépvölgyi Tamás munkáját a jövőben Tinnyei István segíti.
Az okostelefon felhasználók a legtöbb időt a közösségi oldalakon töltik: egyes hálózatokban átlagosan napi 85 percet.

Megújult a Blikk.hu mobilweb oldala

6350
A januári m.nso.hu megújulást követően a Blikk mobilweb oldalát frissítette a vállalat.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése