TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Leáldozott a mobilappok kora?

7850
Sci-finek hangzik, ám ez már valóság: egyre több szolgáltatás chatboton érhető el appok helyett. Hamarosan naponta fogunk robotokkal beszélgetni a neten – már itthon is.
A Joyent kiváló felhő technológiájával a Samsung hozzáfér felhőalapú platformjaihoz, így támogatni tudja rohamosan növekvő mobil termékcsaládját.

A világ egyik legkeményebb futóversenyén is indulnak nők

Európa legjelentősebb terepfutó versenyét immár 15. alkalommal rendezik meg Chamonix-ban. ...

Magyarországon is elérhetővé vált a Facebook Marketplace

A magyar felhasználók számára is elérhetővé tette Marketplace szolgáltatását a Facebook. ...
Minden eddiginél erősebb programmal jön a legnagyobb hazai techkonferencia.
A Facebook negyedéves pénzügyi jelentéséből az is kiderül, hogyan alakult a közösségi oldal használata.

Utat mutat az EgészségGPS

6848
Hiánypótló mobilalkalmazást készített a HáziPatika.com: az app a legközelebbi egészségügyi intézményhez vagy patikához vezet.
iPhone mellett Android telefonokon és iPaden is elérhető alkalmazással könnyen összeállítható egy személyre szabott bevásárlólista is.
Olyan mobilfizetési szolgáltatás indul, ahol a fizetési adatokat, eddig egyedülálló módon a telefon belső memóriájában őrzik.

Okostelefonon nézhető vígjátéksorozat

6579
Végy egy bonviván gasztrokritikust, egy cukrászjelölt leányzót, szervezz nekik randivacsorákat, és tálald a végeredményt okostelefonon.

Sms-t, e-mailt írunk vezetés közben

6563
Minden ötödik autóvezető beismeri, hogy üzenetet küld vezetés közben a mobil eszközein.

Mobilfüggők lettünk

6539
Egyre kevésbé tudunk a mobiltelefonok nélkül élni, legalábbis a tengerentúlon- derül ki az SAP infografikájából.

Facebook hagyományos mobilon

6517
VascoDe olyan platformot hozott létre, amellyel hagyományos mobilokról is használhatóak az okostelefonokon futtatott alkalmazások.
A Központ kiterjeszti tevékenységét és tovább erősíti nemzetközi jelenlétét: Szépvölgyi Tamás munkáját a jövőben Tinnyei István segíti.
Az okostelefon felhasználók a legtöbb időt a közösségi oldalakon töltik: egyes hálózatokban átlagosan napi 85 percet.

Megújult a Blikk.hu mobilweb oldala

6350
A januári m.nso.hu megújulást követően a Blikk mobilweb oldalát frissítette a vállalat.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése