TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Magyar Termék Nonprofit Kft. a piac meghatározó szereplőivel közösen a hazai gazdálkodók, termelők illetve a hazai termékek kilátásairól rendezett szakmai konferenciát a Vidékfejlesztési Minisztériumban.
Hazánk legjobb márkáit ünnepelték a MagyarBrands díjátadó gála keretében május 8-án, a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

A közösségi oldalak egyben mércék is a kereskedelem számára

A követők száma és az értékelések alapján Budapest legnépszerűbb piaca a Fény Utcai Piac. ...

2 hónap alatt 11 913 070 forint gyűlt össze az SOS Gyermekfalvaknak

Nagy sikerrel zárult az Orbit kampánya, amely a megvásárolt Orbit rágógumi árának 1%-ával az ...

NaturAqua: hivatalosan is Magyar Termék

6200
A Zalaszentgróton palackozott NaturAqua természetes ásványvíz elsőként kapta meg a Magyar Termék tanúsító védjegyet a hazai ásványvizek közül.
Harmadik alkalommal adták át a legkiválóbb hazai márkáknak járó rangos MagyarBrands-elismeréseket.

A HELL továbbra is energiaitalt gyárt

5837
A Hell energiaitalainak koffein tartalmán – a január elsejétől életbe lépő új NETA szabályozás ellenére – sem kíván változtatni.

Kinek számít még a fogyasztó?

5771
A Hell szerint manapság sokan csatlakoznak azon népes táborhoz, akik az energiaital szegmens szakértőinek gondolják magukat.

Vásár után.. webbolt!

5563
Egy újabb sikeres vásár után mától házhoz mennek a magyar ízek, megnyílt ugyanis a Kézműves Magyar Ízek webboltja.

METRO Borhetek

5223
Országszerte minden METRO áruházban elindult a „METRO Borhetek” kampány, melynek keretében áruházi borkóstoló várja vásárlókat.

Vidéki Mustra Budapesten

4988
A Vidéki Mustra eddigi rendezvényire eddig több, mint 20.000 ember látogatott ki.

Pünkösd Balatonfüreden

4569
Régóta szerettem volna már megemlíteni e lap hasábjain azt a nagyszerű átalakulást, amin Balatonfüred az elmúlt néhány év során átment.

A Borsodi a foci mellett

4000
A Borsodi Sörgyár a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén újra indítja a hazai labdarúgást támogató akcióját. A 2012 tavaszán futó akcióban a Borsodi Sörgyár mintegy 35 millió forinttal támogatja az NB I-es és NB II-es csapatokat.

Márciusban újra Kézműves Magyar Ízek Vására

3894
Különleges ízutazás, fél nap alatt a szatmári szilvától a szegedi paprikáig. Gasztronómiai mustra 5000 termékkel.

Sikeres volt az adventi borkampány

3561
Az adventi borkampány kezdete óta folyamatosan növekszik a minőségi magyar borok iránti érdeklődés, sőt az eladott mennyiség is meglódult.
A rally első napján a Hell modern palackozóüzemében fogadta a népes mezőnyt, amelynek először az ügyességi pályát kellett leküzdenie.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése