TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A PRADA és az LG Electronics közösen fejleszti ki a PRADA Phone by LG 3.0 modellt, amely 2012 elején kerül forgalomba.
Múlt hónapban gereblyét és festőpemzlit ragadtak a UPS alkalmazottai a világ minden táján, sőt logisztikai tapasztalatukat is bevetették, hogy helyi közösségeknek nyújtsanak segítséget.

Több, mint 8000 magyar általános iskolás vágott bele a K&H pénzügyi vetélkedőjébe

Rekordszámú résztvevővel indult az idei K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. ...

Itt a költségcsökkentési stratégiák új generációja

Akár 30%-os, fenntartható költségcsökkentést is hozhat a vállalkozásoknak az új digitális technológiák ...

Látványos ambient a Reeboktól

3390
A világ legnagyobb és leghosszabb 3 dimenziós aszfaltképével és nyilvános edzéssel népszerűsítette a crossfitet Londonban a Reebok.

Sztárok és szépségek a beteg gyerekekért

3333
A 17. alkalommal megrendezett jótékonysági hét során 21,7 millió forint folyt be a budapesti és miskolci Ronald Házakat működtető alapítvány kasszájába.
Volvo Car Corporation és a Volvo Group október végén megerősítette a világ első számú nyílt tengeri vitorlázóversenyének hosszú távú támogatását, így 2014–2015-ben is folytódik a Volvo Ocean Race.

Ötletes ambient a Nestlétől

3316
A Nestlé legújabb reklámfilmje – amely a Contrex vizet népszerűsíti – megmutatja:hogyan lehet a fogyást másképp is csinálni.

Budapest Bank Business Partner-díj 2011

3315
A 2011-es pályázat mottója "Vállalkozások a helyi fejlődésért". Ennek jegyében mutatják be, hogy a pályázók milyen együttműködéseket alakítottak ki más regionális illetve helyi vállalatokkal.

Kalocsai mintás overallal a daganatos gyerekekért

3306
Elárverezik Lewis Hamilton dedikált kalocsai mintás overallját, amelyet a Hungaroring időmérő edzésén viselt. A bevétellel a leukémiás és daganatos gyerekek gyógyulását segítő alapítványt támogatják.

Új utakon a Flash

3305
Az Adobe megerősítette, azt a néhány napja terjedő iparági pletykát, miszerint a vállalat leállítja a mobil eszközök számára biztosított Flash player fejlesztését.

Online shopping day a Praktikernél

3304
November 24-én rendezik meg először hazánkban az internetes vásárlás napját, a mozgalomhoz a Praktiker elsőként csatlakozott webshopjával. A DotcommerceDay és az induló mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

Egyedülálló kutatás indul Magyarországon

3302
Hamarosan kiderül, kik Legvonzóbb Munkáltatók - a munkáltatói márkájuk erőssége mellett az alapján is, a valóságban mit kínálnak jelenlegi és leendő munkatársaiknak.

Facebook-kampány a MOL-tól

3296
A tehetségtámogatás fontosságára hívja fel a figyelmet iskolák bejáratánál elhelyezett reklámkapukkal a Mol idén öt éves Új Európa Alapítványa.

Gyerekeknek gyűjt könyvet a Zwack Unicum

3293
Nagyszabású könyvgyűjtő akcióba kezdett a Zwack Unicum Nyrt. A vállalat a hátrányos, de tehetséges helyzetű gyermekek oktatását felkaroló, H2O program segítségével fogadta örökbe 3 évvel ezelőtt a IX. kerületi Molnár Ferenc Általános Iskolát.
A magyar középkorú lakosság több mint háromnegyede személyesen a bankban szerzi be információit a megtakarítási termékekkel kapcsolatban - derült ki az OTP Alapkezelő megbízásából készült kutatásból.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése