TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A PRADA és az LG Electronics közösen fejleszti ki a PRADA Phone by LG 3.0 modellt, amely 2012 elején kerül forgalomba.
Múlt hónapban gereblyét és festőpemzlit ragadtak a UPS alkalmazottai a világ minden táján, sőt logisztikai tapasztalatukat is bevetették, hogy helyi közösségeknek nyújtsanak segítséget.

Magyarországon is elérhetővé vált a Facebook Marketplace

A magyar felhasználók számára is elérhetővé teszi Marketplace szolgáltatását a Facebook. ...

Többszázéves múlt, tízéves jubileum

Idén ünnepli tizedik évfordulóját Bük városa, így augusztus 18. és 20. között Táncdalfesztivál, ...

Látványos ambient a Reeboktól

3390
A világ legnagyobb és leghosszabb 3 dimenziós aszfaltképével és nyilvános edzéssel népszerűsítette a crossfitet Londonban a Reebok.

Sztárok és szépségek a beteg gyerekekért

3333
A 17. alkalommal megrendezett jótékonysági hét során 21,7 millió forint folyt be a budapesti és miskolci Ronald Házakat működtető alapítvány kasszájába.
Volvo Car Corporation és a Volvo Group október végén megerősítette a világ első számú nyílt tengeri vitorlázóversenyének hosszú távú támogatását, így 2014–2015-ben is folytódik a Volvo Ocean Race.

Ötletes ambient a Nestlétől

3316
A Nestlé legújabb reklámfilmje – amely a Contrex vizet népszerűsíti – megmutatja:hogyan lehet a fogyást másképp is csinálni.

Budapest Bank Business Partner-díj 2011

3315
A 2011-es pályázat mottója "Vállalkozások a helyi fejlődésért". Ennek jegyében mutatják be, hogy a pályázók milyen együttműködéseket alakítottak ki más regionális illetve helyi vállalatokkal.

Kalocsai mintás overallal a daganatos gyerekekért

3306
Elárverezik Lewis Hamilton dedikált kalocsai mintás overallját, amelyet a Hungaroring időmérő edzésén viselt. A bevétellel a leukémiás és daganatos gyerekek gyógyulását segítő alapítványt támogatják.

Új utakon a Flash

3305
Az Adobe megerősítette, azt a néhány napja terjedő iparági pletykát, miszerint a vállalat leállítja a mobil eszközök számára biztosított Flash player fejlesztését.

Online shopping day a Praktikernél

3304
November 24-én rendezik meg először hazánkban az internetes vásárlás napját, a mozgalomhoz a Praktiker elsőként csatlakozott webshopjával. A DotcommerceDay és az induló mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

Egyedülálló kutatás indul Magyarországon

3302
Hamarosan kiderül, kik Legvonzóbb Munkáltatók - a munkáltatói márkájuk erőssége mellett az alapján is, a valóságban mit kínálnak jelenlegi és leendő munkatársaiknak.

Facebook-kampány a MOL-tól

3296
A tehetségtámogatás fontosságára hívja fel a figyelmet iskolák bejáratánál elhelyezett reklámkapukkal a Mol idén öt éves Új Európa Alapítványa.

Gyerekeknek gyűjt könyvet a Zwack Unicum

3293
Nagyszabású könyvgyűjtő akcióba kezdett a Zwack Unicum Nyrt. A vállalat a hátrányos, de tehetséges helyzetű gyermekek oktatását felkaroló, H2O program segítségével fogadta örökbe 3 évvel ezelőtt a IX. kerületi Molnár Ferenc Általános Iskolát.
A magyar középkorú lakosság több mint háromnegyede személyesen a bankban szerzi be információit a megtakarítási termékekkel kapcsolatban - derült ki az OTP Alapkezelő megbízásából készült kutatásból.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése