TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Műegyetemen fejleszt az Ericsson

3487
December 9-én új kapacitásokkal bővül a Műegyetemen létrehozott Ericsson Komplex Hardver Laboratórium.

Az Avon a mellrák ellen

3486
Mellrák elleni kampányának keretében a korábban az Andrássy út mentén felállított rózsaszín próbababákból rendez kiállítást az Avon, amelyeket elárvereznek.

Együtt olcsóbb lakást bérelni

Az emelkedő ingatlanárak és lakásbérleti díjak nemcsak nálunk, hanem Európa szinte minden nagyvárosában ...

Öt évvel korábban vált fenntartható csomagolásra a LEGO

Lecserélik az egyszer használatos műanyag tasakokat, és újrahasznosított vagy fenntartható ...

Vastagh-CD a Fressnapfnak

3485
Csak a Fressnapfban kapható Vastagh Tamás CD-je, amelyben saját kutyájáról énekel. A CD-ben kuponfüzet található, és vásárlói a menhelyen élő állatokat támogatják.

A régi palackban a Jäger

3479
A Jäger-kezdeteket idéző régi-új külsővel áll elő a Jägermeister idén ősszel. Limitált kiadásban, az eredeti, 30-as években tervezett palackban jelenik meg Magyarországon.

Jótékonysági kampány a Facebookon

3468
Elindult az Invitel és a HEGYEM (Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom) közös Adventi gyűjtése a nélkülöző gyerekek megsegítésére.

MVM Élménynap

3467
Az MVM Csoport negyedik alkalommal megrendezett Élménynapján fogyatékkal élő és tartós kórházi kezelésre szoruló beteg kisgyermekek játszhattak együtt egészséges társaikkal.
Tizenkilenc SunIndex Diagnosztizáló készüléket ajánlott fel a dm Kft. a Heim Pál Gyermekkórház részére.

Karácsonyi Starbucks-promóció

3436
December 1. és 12. között a hazai Starbucks kávézók minden egyes nap más-más karácsonyi ajánlattal lepik meg vendégeiket.

Kutatás az AIDS világnapjára

3432
A magyarok keveset tudnak a HIV-ről és az AIDS-ről, így sok esetben a saját egészségüket és partnerükét is veszélyeztetik – derül ki a Durex kutatásából.

CSR-díj nagyvállalati kategóriában

3420
A Heineken „A zöldebb jövőért” elnevezésű integrált fenntarthatósági stratégiáját a CSR Hungary Díj zsűrije is nagyra értékelte.

Díjat kapott az Egészségváros

3411
Első helyezést ért el a Merlin Communications által szervezett Richter Egészségváros projekt a 2011-es CSR Hungary Pályázat egészség kategóriájában.

Új MasterCard kedvezménycsomag

3410
A MasterCard Premium bankkártyák birtokosai az egyéb előnyök mellett jelentős árengedményt kapnak az egyes termékek és szolgáltatások árából belföldön.

90 perc a Heinekennel

3406
A London International Awards egyik díjnyertes kampánya, amely remekül használja ki a közösségi hálózatokban és az okostelefonokban rejlő lehetőséget.
A Tetra Pak felmérése szerint Magyarországon is gyorsan terjed a környezettudatos vásárlói magatartás.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése