TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

L’Oréal önkéntes segítségnyújtás napja

4882
Az idén a dolgozók két programhoz csatlakozhattak: hátrányos helyzetű gyermekeknek segíthettek, vagy családok átmeneti otthonában játszóteret, kertet építettek.

Az Unilever és a Coop közös akciója

4878
Másfél hónap alatt több, mint 3 millió forintot gyűjtött össze a Nagycsaládosok Országos Egyesülete számára az Unilever és a Coop üzletlánc.

Fókuszban a környezetvédelem: indul a nevezés a Zöld Béka Díjért

Idén is keresi a legjobb fenntarthatósági jelentést a Deloitte. ...

Ősz és a város Mihalik Enikővel és modelltársaival

Szeptembertől újra Mihalik Enikő szerepel a Coca-Cola magyarországi kampányfotóin. ...

A Tetra Pak ajándéka az orvosokat is segíti

4875
Harminc fa kivágását előzi meg az az újrahasznosított papírtermékekből álló adomány, melyet a Tetra Pak Hungária Zrt. adott át a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának.

Jön a Sony red dot díjas mobilja

4869
Az Xperia ion készülékének európai piacokra szánt HSPA+ változata szeptembertől Magyarországon is elérhetővé válik a felhasználók számára.

Viharkárok enyhítésében segít a Mediterrán cég

4858
Munkatársai kezdeményezésére a bólyi székhelyű Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. jelentős mértékű segítséget ajánl mindazoknak, akiknél az épület tetőszerkezetét megrongálták az elmúlt napok viharai.

Sikeres volt a Rauch-ambient

4827
Nagy sikerrel zárult a RAUCH környezetbarát kezdeményezése. Az energiatermelő kerékpároknak nem okozott gondot a hirtelen jött felhőszakadás sem.

L'Oréal önkéntes program

4816
Az idén a cég dolgozói két programhoz csatlakozhattak: hátrányos helyzetű gyermekek megsegítéséhez és családok átmeneti otthonában játszóteret, kertet építettek.

Durex láncmasszázs rekordkísérlet

4812
Július 14-én 15 órakor a Durex megkísérli megdönteni saját láncmasszázs-rekordját a Durex Playgroundon a Balaton Sound-on. A részvétel idén jócselekedettel is párosul.

Würth környezetvédelmi gyerektábor

4803
Idén július 9-16. között hatvan, tíz-tizennégy éves gyermek részére szervezik meg a tábort a Salgó Hotelben.

Chivas Luxury Club a paralimpiai csapatért

4770
A Chivas Luxury Club Kiscelli Múzeumban tartott eseményén a 2012-es paralimpiai csapat számára gyűjtöttek egy tombola keretein belül.

Fülyülős ARC design pályázat

4734
Idén tavasszal hét dizájner szállt ringbe az ARC és a Fütyülős felkéréses pályázatán, hogy megtervezhesse a Fütyülős új ruháját. Megvan a győztes.

Százezer aláírás a családon belüli erőszak ellen

4677
Tanácsadói bázisa segítségével több, mint ötvenezer aláírást gyűjtött a családon belüli erőszak ellen az AVON.

Példátlan Unicum-promóció a reptéren

4580
Árakció, figyelemfelkeltő digitális city lightok, reggel 7 és este 19 óra között megállás nélküli kóstoltatás két helyen is a reptéri terminálon belül.
A Groupama Biztosító, a balesetmentes közlekedésre felkészítő Vezetéstechnikai Centrum névadó szponzora elindította közlekedésbiztonsággal foglalkozó Facebook oldalát.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése