TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

L’Oréal önkéntes segítségnyújtás napja

4882
Az idén a dolgozók két programhoz csatlakozhattak: hátrányos helyzetű gyermekeknek segíthettek, vagy családok átmeneti otthonában játszóteret, kertet építettek.

Az Unilever és a Coop közös akciója

4878
Másfél hónap alatt több, mint 3 millió forintot gyűjtött össze a Nagycsaládosok Országos Egyesülete számára az Unilever és a Coop üzletlánc.

Több, mint 8000 magyar általános iskolás vágott bele a K&H pénzügyi vetélkedőjébe

Rekordszámú résztvevővel indult az idei K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. ...

6 civil ügyért lehet úszni a harmadik Swimathonon

A négyhetes adománygyűjtő kampány során 6 fontos és izgalmas, ferencvárosi kötődésű, civil ...

A Tetra Pak ajándéka az orvosokat is segíti

4875
Harminc fa kivágását előzi meg az az újrahasznosított papírtermékekből álló adomány, melyet a Tetra Pak Hungária Zrt. adott át a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának.

Jön a Sony red dot díjas mobilja

4869
Az Xperia ion készülékének európai piacokra szánt HSPA+ változata szeptembertől Magyarországon is elérhetővé válik a felhasználók számára.

Viharkárok enyhítésében segít a Mediterrán cég

4858
Munkatársai kezdeményezésére a bólyi székhelyű Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. jelentős mértékű segítséget ajánl mindazoknak, akiknél az épület tetőszerkezetét megrongálták az elmúlt napok viharai.

Sikeres volt a Rauch-ambient

4827
Nagy sikerrel zárult a RAUCH környezetbarát kezdeményezése. Az energiatermelő kerékpároknak nem okozott gondot a hirtelen jött felhőszakadás sem.

L'Oréal önkéntes program

4816
Az idén a cég dolgozói két programhoz csatlakozhattak: hátrányos helyzetű gyermekek megsegítéséhez és családok átmeneti otthonában játszóteret, kertet építettek.

Durex láncmasszázs rekordkísérlet

4812
Július 14-én 15 órakor a Durex megkísérli megdönteni saját láncmasszázs-rekordját a Durex Playgroundon a Balaton Sound-on. A részvétel idén jócselekedettel is párosul.

Würth környezetvédelmi gyerektábor

4803
Idén július 9-16. között hatvan, tíz-tizennégy éves gyermek részére szervezik meg a tábort a Salgó Hotelben.

Chivas Luxury Club a paralimpiai csapatért

4770
A Chivas Luxury Club Kiscelli Múzeumban tartott eseményén a 2012-es paralimpiai csapat számára gyűjtöttek egy tombola keretein belül.

Fülyülős ARC design pályázat

4734
Idén tavasszal hét dizájner szállt ringbe az ARC és a Fütyülős felkéréses pályázatán, hogy megtervezhesse a Fütyülős új ruháját. Megvan a győztes.

Százezer aláírás a családon belüli erőszak ellen

4677
Tanácsadói bázisa segítségével több, mint ötvenezer aláírást gyűjtött a családon belüli erőszak ellen az AVON.

Példátlan Unicum-promóció a reptéren

4580
Árakció, figyelemfelkeltő digitális city lightok, reggel 7 és este 19 óra között megállás nélküli kóstoltatás két helyen is a reptéri terminálon belül.
A Groupama Biztosító, a balesetmentes közlekedésre felkészítő Vezetéstechnikai Centrum névadó szponzora elindította közlekedésbiztonsággal foglalkozó Facebook oldalát.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése