TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kinek számít még a fogyasztó?

5771
A Hell szerint manapság sokan csatlakoznak azon népes táborhoz, akik az energiaital szegmens szakértőinek gondolják magukat.

Infiniti: új névadási stratégia

5756
Az Infiniti a 2014-es modellévtől bevezeti a Q és QX előtagokat, amelyek a márka új irányát fejezik ki.

6 civil ügyért lehet úszni a harmadik Swimathonon

A négyhetes adománygyűjtő kampány során 6 fontos és izgalmas, ferencvárosi kötődésű, civil ...

Itt a költségcsökkentési stratégiák új generációja

Akár 30%-os, fenntartható költségcsökkentést is hozhat a vállalkozásoknak az új digitális technológiák ...

UPC: Animal Planet HD hamarosan

5683
A UPC DTH leányvállalatai a régió más országaiban is bővítik HD kínálatukat az Animal Planet HD-val.

Veterán katonák és az SAP

5676
1000 amerikai veterán katonát képez ki a következő egy év során az SAP, hogy enyhítse az ottani IT-s munkaerő hiányt -jelentette be a német gyökerű szoftvercég amerikai leányvállalata.

Itthon is megjelent a TMP Worldwide

5610
A Job csoporthoz tartozó BrandJob révén itthon is megjelent a munkáltatói márkaépítéssel foglalkozó legnagyobb nemzetközi vállalkozás.

Rossmann Magyarország: 10%-os növekedés

5428
2012-ben, míg a drogériapiac alig több mint 3 % -os növekedést ért el, a Rossmann közel 10%-os bruttó árbevétel növekedést könyvelhetett el.

Egy kontinens vásárolni indul

5351
Az afrikai fogyasztókat gyengén szolgálják ki és túl sokat fizettetnek velük - állítja Frank Braeken, az Unilever afrikai főnöke.

Brandmánia az RTL Klubon

5172
Új műsorral, a Brandmániával jelentkezik az RTL Klub. A műsor Istenes Bence vezetésével a média és a márkák világába vezeti be a nézőket.

Fajdkakasos a világ legnagyobb whisky-je

5026
A Famous Grouse megalkotta a világ legnagyobb whisky-s üvegét. A palack 44 literrel szárnyalta túl az előző rekordot.

A világ legvékonyabb klubja

5019
Több mint kétszáz fesztiválozó adta dj-ként saját zenéjét a Sziget egyik legkisebb színpadán, a Lenovo Ultraslim Discoban.

Levi's forródróton

5015
Eredeti és ötletes ambienttel szólította meg Hong Kongban vásárlóit a Levi's: telefonfülkéje 30%-al magasabb értékesítést generált.

Kisáruházakat nyitna a Praktiker

4980
Nem tervezi áruházai bezárását, ellenkezőleg: stratégiáját kiegészítendő kisáruházakat nyitna Magyarországon.

Olimpiai cipők az Adidas-tól

4973
Az Adidas az olimpiai alatt cipőket terveztet művészekkel Londonban. A Facebook felhasználói mondhatják meg, melyik aznapi esemény adja nekik az ihletet.

Zenét ad ajándékba a METRO

4933
Minden, a METRO áruházaiban vásárolt kerti grill eszköz mellé Magyarország legkedveltebb webrádiója, a Neston zenei válogatása az ajándék augusztus végéig.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése