TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kinek számít még a fogyasztó?

5771
A Hell szerint manapság sokan csatlakoznak azon népes táborhoz, akik az energiaital szegmens szakértőinek gondolják magukat.

Infiniti: új névadási stratégia

5756
Az Infiniti a 2014-es modellévtől bevezeti a Q és QX előtagokat, amelyek a márka új irányát fejezik ki.

Közös kampányban a Columbia és Zac Efron

Zac Efronnal, a világhírű színésszel szerződött a sportruházati világcég, a Columbia Sportswear. ...

Még mindig kevés tejterméket fogyasztanak a gyerekek

A gyermekek táplálkozási szokásairól készített felmérést a Danone Kft. ...

UPC: Animal Planet HD hamarosan

5683
A UPC DTH leányvállalatai a régió más országaiban is bővítik HD kínálatukat az Animal Planet HD-val.

Veterán katonák és az SAP

5676
1000 amerikai veterán katonát képez ki a következő egy év során az SAP, hogy enyhítse az ottani IT-s munkaerő hiányt -jelentette be a német gyökerű szoftvercég amerikai leányvállalata.

Itthon is megjelent a TMP Worldwide

5610
A Job csoporthoz tartozó BrandJob révén itthon is megjelent a munkáltatói márkaépítéssel foglalkozó legnagyobb nemzetközi vállalkozás.

Rossmann Magyarország: 10%-os növekedés

5428
2012-ben, míg a drogériapiac alig több mint 3 % -os növekedést ért el, a Rossmann közel 10%-os bruttó árbevétel növekedést könyvelhetett el.

Egy kontinens vásárolni indul

5351
Az afrikai fogyasztókat gyengén szolgálják ki és túl sokat fizettetnek velük - állítja Frank Braeken, az Unilever afrikai főnöke.

Brandmánia az RTL Klubon

5172
Új műsorral, a Brandmániával jelentkezik az RTL Klub. A műsor Istenes Bence vezetésével a média és a márkák világába vezeti be a nézőket.

Fajdkakasos a világ legnagyobb whisky-je

5026
A Famous Grouse megalkotta a világ legnagyobb whisky-s üvegét. A palack 44 literrel szárnyalta túl az előző rekordot.

A világ legvékonyabb klubja

5019
Több mint kétszáz fesztiválozó adta dj-ként saját zenéjét a Sziget egyik legkisebb színpadán, a Lenovo Ultraslim Discoban.

Levi's forródróton

5015
Eredeti és ötletes ambienttel szólította meg Hong Kongban vásárlóit a Levi's: telefonfülkéje 30%-al magasabb értékesítést generált.

Kisáruházakat nyitna a Praktiker

4980
Nem tervezi áruházai bezárását, ellenkezőleg: stratégiáját kiegészítendő kisáruházakat nyitna Magyarországon.

Olimpiai cipők az Adidas-tól

4973
Az Adidas az olimpiai alatt cipőket terveztet művészekkel Londonban. A Facebook felhasználói mondhatják meg, melyik aznapi esemény adja nekik az ihletet.

Zenét ad ajándékba a METRO

4933
Minden, a METRO áruházaiban vásárolt kerti grill eszköz mellé Magyarország legkedveltebb webrádiója, a Neston zenei válogatása az ajándék augusztus végéig.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése