TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tükröm, tükröm...

2861
Gerillakampányt indított az Avon Szlovákiában annak kommunikálására, hogy húsz éve van jelen az országban.

A fogyatékkal élők lakóotthonáért

2838
2011. szeptemberben és októberben a Nem Adom Fel Alapítványt támogatják azok, akik a 1788-as hello holnap! Adományvonalat hívják, vagy sms-t küldenek.

Többszázéves múlt, tízéves jubileum

Idén ünnepli tizedik évfordulóját Bük városa, így augusztus 18. és 20. között Táncdalfesztivál, ...

Rekordszámú lojális ügyfél a Magyar Postánál

Tovább erősödik a Magyar Posta 3 éve indult hűségprogramja, amely már több mint 700.000 kártyabirtokos ...

Szerencsés csütörtök

2836
Szeptembertől a Lukoil új kampányt indított „Szerencsés csütörtök: extra árkedvezmény” szlogennel. A kampány célja, hogy felhívják a figyelmet a kiváló minőségű üzemagyagokra és a színvonalas kiszolgálásra.

Új reklámfelület: műkéz

2826
Márkázott műkezet vett egy brit tinédzsernek a Mercedes. Az akció nem veszett el a reklámzajban: megváltoztatta a fiú életét, és építette az autógyár imidzsét.

Zöldül a Siemens

2814
A Siemens AG elnök-vezérigazgatójal átadta a magyar Siemens-központ épületegyüttesén kialakított zöldtetők legújabb darabját.

13. Coca-Cola Testébresztő

2810
Szeptember 4-én 13. alkalommal rendezik meg a Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztivált a Millenáris parkban.

Félmaraton újságíróknak

2805
Külön kategóriát hirdetett életmód és sport újságíróknak az Amway, a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton kiemelt társszponzora.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése