TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tükröm, tükröm...

2861
Gerillakampányt indított az Avon Szlovákiában annak kommunikálására, hogy húsz éve van jelen az országban.

A fogyatékkal élők lakóotthonáért

2838
2011. szeptemberben és októberben a Nem Adom Fel Alapítványt támogatják azok, akik a 1788-as hello holnap! Adományvonalat hívják, vagy sms-t küldenek.

Több, mint 8000 magyar általános iskolás vágott bele a K&H pénzügyi vetélkedőjébe

Rekordszámú résztvevővel indult az idei K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. ...

Így takarékoskodhatunk a fűtéssel

Most, hogy behavazott minket a tél, nem árt átgondolni, mit tehetünk azért, hogy ne fázzunk, ...

Szerencsés csütörtök

2836
Szeptembertől a Lukoil új kampányt indított „Szerencsés csütörtök: extra árkedvezmény” szlogennel. A kampány célja, hogy felhívják a figyelmet a kiváló minőségű üzemagyagokra és a színvonalas kiszolgálásra.

Új reklámfelület: műkéz

2826
Márkázott műkezet vett egy brit tinédzsernek a Mercedes. Az akció nem veszett el a reklámzajban: megváltoztatta a fiú életét, és építette az autógyár imidzsét.

Zöldül a Siemens

2814
A Siemens AG elnök-vezérigazgatójal átadta a magyar Siemens-központ épületegyüttesén kialakított zöldtetők legújabb darabját.

13. Coca-Cola Testébresztő

2810
Szeptember 4-én 13. alkalommal rendezik meg a Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztivált a Millenáris parkban.

Félmaraton újságíróknak

2805
Külön kategóriát hirdetett életmód és sport újságíróknak az Amway, a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton kiemelt társszponzora.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése