TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tükröm, tükröm...

2861
Gerillakampányt indított az Avon Szlovákiában annak kommunikálására, hogy húsz éve van jelen az országban.

A fogyatékkal élők lakóotthonáért

2838
2011. szeptemberben és októberben a Nem Adom Fel Alapítványt támogatják azok, akik a 1788-as hello holnap! Adományvonalat hívják, vagy sms-t küldenek.

Itt a költségcsökkentési stratégiák új generációja

Akár 30%-os, fenntartható költségcsökkentést is hozhat a vállalkozásoknak az új digitális technológiák ...

Együtt olcsóbb lakást bérelni

Az emelkedő ingatlanárak és lakásbérleti díjak nemcsak nálunk, hanem Európa szinte minden nagyvárosában ...

Szerencsés csütörtök

2836
Szeptembertől a Lukoil új kampányt indított „Szerencsés csütörtök: extra árkedvezmény” szlogennel. A kampány célja, hogy felhívják a figyelmet a kiváló minőségű üzemagyagokra és a színvonalas kiszolgálásra.

Új reklámfelület: műkéz

2826
Márkázott műkezet vett egy brit tinédzsernek a Mercedes. Az akció nem veszett el a reklámzajban: megváltoztatta a fiú életét, és építette az autógyár imidzsét.

Zöldül a Siemens

2814
A Siemens AG elnök-vezérigazgatójal átadta a magyar Siemens-központ épületegyüttesén kialakított zöldtetők legújabb darabját.

13. Coca-Cola Testébresztő

2810
Szeptember 4-én 13. alkalommal rendezik meg a Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztivált a Millenáris parkban.

Félmaraton újságíróknak

2805
Külön kategóriát hirdetett életmód és sport újságíróknak az Amway, a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton kiemelt társszponzora.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése