TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az új bérlők között olyan hazai és nemzetközi márkák képviselőit találjuk, mint az Adidas, a Charles Vögele, az Euronics, az Imory Virág és Enteriőr, a Jóasszony Étterem, az MK Leder, az Oscom, az Elight, a Takko, és a Triumph.

Végéhez közeledik a Streetball Challenge

2933
Jövő szombaton fejeződik be a 19. OTP Junior-adidas streetball kosárlabda versenysorozat, melynek budapesti záróeseményén pénzdíjért is küzdenek a résztvevők.

Közös kampányban a Columbia és Zac Efron

Zac Efronnal, a világhírű színésszel szerződött a sportruházati világcég, a Columbia Sportswear. ...

Még mindig kevés tejterméket fogyasztanak a gyerekek

A gyermekek táplálkozási szokásairól készített felmérést a Danone Kft. ...

CSR-program a munkavállalók bevonásával

2928
A DHL Supply Chain jóvoltából Snoezelen-ingerszobával, két új játszótérrel és LCD TV-kel gazdagodott a Girincsi Gyógypedagógiai Intézet.

Autót kap az SOS Gyermekfalu a Chevrolet-től

2926
Európa-szerte folytatja az autóadományozást a századik évfordulóját ünneplő autógyár. Szeptember 20-án a séi SOS Ifjúsági Ház kap kulcsot egy Chevrolet Aveo-hoz.

Pályázat bloggereknek

2921
A TEDxDanubia konferenciasorozat főtámogatója, a Magyar Telekom pályázatot hirdet a hazai bloggereknek: tudósítsanak a TEDxDanubia Cafe 2011 konferenciáról, valamint az esemény GreenIT workshopjáról.

Ambient Finnországból

2912
A Heineken a városi döntéshozóknak akarta azt kommunikálni, hogy prémium márka. Ehhez ambient-re épülő komplex kampányt indított.

Ingyen wifi lesz néhány InterCity-n

2904
A MÁV-START ingyenes internet-szolgáltatást biztosít tíz 3. generációs InterCity kocsiján szeptember 2-tól - közölte a személyszállító vasúttársaság és a Magyar Telekom Nyrt. kedden.

Internet helyett valós élményt!

2889
Érdekes ambient a Dodge-től: aki megtalálja a három elrejtett autó valamelyikét, megtarthatja. Az autógyártó az internet helyett a való világ felé fordul.

A Gyermelyi Dosszié

2887
Interaktív nyereményjátékkal próbál minél több fogyasztót megmozgatni a Gyermelyi. Az idén negyvenedik születésnapját ünneplő cég komplex kampányt indított.

A Spar és a Nike már tudja

2885
Egyre többen vesznek részt Magyarországon a fővárosi és vidéki futóversenyeken. Egy btl-eszköz, amit érdemes lehet többször bevetni.
Az EDF DÉMÁSZ London 2012 Ötpróba ötpróba sorozata most hétvégén futással és duatlonnal folytatódik az ország több nagyvárosában.

Nagy rendezvény a Kikában

2878
Nagy rendezvényt tart hat áruházában - Soroksár, Pécs, Lehel út, Debrecen, Budaörs, Győr - hétvégén a Kika. Termékbemutatók, kóstolók, kiállítások, kedvezmények várják a Kikalina Családi Nap résztvevőit.

Ha tabu a szex

2869
Hogy lehet termékmintaként kondomot osztani egy olyan országban, ahol a szex tabu? Az Ogilvy Action megoldása.

A vizet védi a Nestlé

2867
A Nestlé nyerte el a 2011-es Stockholm Víz Díjat, melyet olyan, vezető szerepet betöltő vállalatoknak adományoznak, amelyek sokat tesznek a vízkészletek fenntarthatóságáért.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése