TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az új bérlők között olyan hazai és nemzetközi márkák képviselőit találjuk, mint az Adidas, a Charles Vögele, az Euronics, az Imory Virág és Enteriőr, a Jóasszony Étterem, az MK Leder, az Oscom, az Elight, a Takko, és a Triumph.

Végéhez közeledik a Streetball Challenge

2933
Jövő szombaton fejeződik be a 19. OTP Junior-adidas streetball kosárlabda versenysorozat, melynek budapesti záróeseményén pénzdíjért is küzdenek a résztvevők.

Nemcsak a Z és Y generáció beszélget személyes interakció nélkül

Ez a tendencia egyre gyakrabban figyelhető meg az idősebb korosztálynál is. Mennyiben változott ...

6 civil ügyért lehet úszni a harmadik Swimathonon

A négyhetes adománygyűjtő kampány során 6 fontos és izgalmas, ferencvárosi kötődésű, civil ...

CSR-program a munkavállalók bevonásával

2928
A DHL Supply Chain jóvoltából Snoezelen-ingerszobával, két új játszótérrel és LCD TV-kel gazdagodott a Girincsi Gyógypedagógiai Intézet.

Autót kap az SOS Gyermekfalu a Chevrolet-től

2926
Európa-szerte folytatja az autóadományozást a századik évfordulóját ünneplő autógyár. Szeptember 20-án a séi SOS Ifjúsági Ház kap kulcsot egy Chevrolet Aveo-hoz.

Pályázat bloggereknek

2921
A TEDxDanubia konferenciasorozat főtámogatója, a Magyar Telekom pályázatot hirdet a hazai bloggereknek: tudósítsanak a TEDxDanubia Cafe 2011 konferenciáról, valamint az esemény GreenIT workshopjáról.

Ambient Finnországból

2912
A Heineken a városi döntéshozóknak akarta azt kommunikálni, hogy prémium márka. Ehhez ambient-re épülő komplex kampányt indított.

Ingyen wifi lesz néhány InterCity-n

2904
A MÁV-START ingyenes internet-szolgáltatást biztosít tíz 3. generációs InterCity kocsiján szeptember 2-tól - közölte a személyszállító vasúttársaság és a Magyar Telekom Nyrt. kedden.

Internet helyett valós élményt!

2889
Érdekes ambient a Dodge-től: aki megtalálja a három elrejtett autó valamelyikét, megtarthatja. Az autógyártó az internet helyett a való világ felé fordul.

A Gyermelyi Dosszié

2887
Interaktív nyereményjátékkal próbál minél több fogyasztót megmozgatni a Gyermelyi. Az idén negyvenedik születésnapját ünneplő cég komplex kampányt indított.

A Spar és a Nike már tudja

2885
Egyre többen vesznek részt Magyarországon a fővárosi és vidéki futóversenyeken. Egy btl-eszköz, amit érdemes lehet többször bevetni.
Az EDF DÉMÁSZ London 2012 Ötpróba ötpróba sorozata most hétvégén futással és duatlonnal folytatódik az ország több nagyvárosában.

Nagy rendezvény a Kikában

2878
Nagy rendezvényt tart hat áruházában - Soroksár, Pécs, Lehel út, Debrecen, Budaörs, Győr - hétvégén a Kika. Termékbemutatók, kóstolók, kiállítások, kedvezmények várják a Kikalina Családi Nap résztvevőit.

Ha tabu a szex

2869
Hogy lehet termékmintaként kondomot osztani egy olyan országban, ahol a szex tabu? Az Ogilvy Action megoldása.

A vizet védi a Nestlé

2867
A Nestlé nyerte el a 2011-es Stockholm Víz Díjat, melyet olyan, vezető szerepet betöltő vállalatoknak adományoznak, amelyek sokat tesznek a vízkészletek fenntarthatóságáért.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése