TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Játék a Red Bull MOBILE előfizetőinek

3231
A Red Bull MOBILE előfizetői közül hárman kipróbálhatják, milyen érzés a világ egyik legjobb műrepülő pilótájának társutasaként repülni.
A magyar Facebook társadalom körében a sör a legkedveltebb alkohol, legalábbis ami a márkák rajongóbázisát illeti.

Több, mint 8000 magyar általános iskolás vágott bele a K&H pénzügyi vetélkedőjébe

Rekordszámú résztvevővel indult az idei K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. ...

Nemcsak a Z és Y generáció beszélget személyes interakció nélkül

Ez a tendencia egyre gyakrabban figyelhető meg az idősebb korosztálynál is. Mennyiben változott ...

Online játék a Volvo-val

3216
A Volvo Ocean Race Game játékban az online játékosok egy világkörüli, a valódi útvonalat követő versenyen vehetnek részt virtuális Volvo Open 70 hajójukkal

Sikeres volt az Aranypéntek

3213
Egy kötetlen, sörözéssel egybekötött sajtóeseményen ismertette az Aranypéntek és az elmúlt szezon eredményeit Kovács Sándor Lóránt, a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalatfejlesztési igazgatója.

Djuice-játék a Foursquare-en

3208
Magyarországon különlegességnek számító közösségi helymeghatározó hálózaton indított játékot a djuice, a Foursquare-en.

Kezdődik az IKEA ünnepi kampánya

3206
2011. november 1. és december 23. között minden puha játékfigura vagy gyerekkönyv árából 1 euróval támogatja az IKEA Foundation az UNICEF és a Save the Children által szervezett gyermekoktatási projekteket.

Élelmiszeradomány gyerekeknek

3192
Győr-Moson-Sopron Megye Önkormányzata Gyermekvédelmi Központjának adományozott 1200 kg fagyasztott hasábburgonyát a Matusz-Vad Zrt.

Design-díj az Illy kávékapszula-gépének

3149
A kubista formák által ihletett Francis Francis Y1 – illy IperEspresso kapszulás kávégép megkapta a reddot design 2011 ‘best of the best’ díját.
Budapesten a Tűzoltó utcai Gyermekkórházat, a Szent László Kórházat és a Heim Pál Kórházat támogatja az idén 10 éves „TEGY” program.

Mire jó a QR-kód?

3105
A világon sok helyen használják már a QR kódokat csomagoláson. Magyarországon is terjedni fog, hiszen egyre több az okostelefon, és a marketingesek minden eszközzel próbálják elérni potenciális vásárlóikat.

Az időseket köszönti a Sodexo

3094
A Sodexo Magyarország Kft. idén is finom meglepetéssel fejezni ki tiszteletét az idősek iránt az Idősek Hónapja alkalmából.

Invitel-nagyrendezvény Kecskeméten

3086
Délelőtt sajtótájékoztatóval és nyitási akciókkal, délután pedig nagyszabású rendezvénnyel köszöntötte az Invitel meglévő és leendő ügyfeleit Kecskemét főterén.
Új mobiltechnológiát vezet be a piacra a Magyar Telekom, a társaság megkezdte a negyedik generációs (4G/LTE) hálózati ügyféltesztet, majd januártól kereskedelmi szolgáltatásként is bevezeti a szupergyors mobilinternetet.

Hatvan digitális magazin olvasható táblagépeken

3067
A Digitalstand az első magyar fejlesztésű alkalmazás, amely támogatja az Android 3-as, Honeycomb operációs rendszerre épülő táblagépeket, emellett a hatvan elérhető digitális magazint immár le is lehet tölteni, így mobilnet nélkül olvashatóak.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910111213 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése