TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) 2010. november 24-én a Figyelő és a Heti Válasz összefogásával ismét megrendezik a Kötelező öngondoskodás konferenciát. A rendezvényen a témakör szakavatott képviselői vitatják meg, hogy miért fontos az öngondoskodás, a jövőbeli jólét, az egészség és a nyugodt időskor önkéntes megalapozása.
(BTL.hu) Rekordmennyiségű látogató érkezett a hatodik Informatikai Biztonság Napjára, a két napos konferencia közel 2000 IT szakembert mozgatott meg. Az esemény szervezésében és kommunikációjában idén a Multeam 360° Csoport két tagja is közreműködött.

Így takarékoskodhatunk a fűtéssel

Most, hogy behavazott minket a tél, nem árt átgondolni, mit tehetünk azért, hogy ne fázzunk, ...

Itt a költségcsökkentési stratégiák új generációja

Akár 30%-os, fenntartható költségcsökkentést is hozhat a vállalkozásoknak az új digitális technológiák ...

Computer Art Forum 2010

1052
(BTL.hu) November 5-én ismét egy izgalmas és érdekfeszítő előadásokkal teli napra hívja a számítógépes grafika iránt érdeklődőket a Mesharray Digital Media School, mely a téma legnagyobb hazai felnőttképző intézménye.

Nyuszik a magyar cégvezetők!

398
(BTL.hu) Félénkek a magyar cégvezetők, nem merik megszólítani a másikat, mert nem tudják hogyan kell. Ez volt a Vállalkozz Hatékonyan Klub által rendezett II. Kapcsolatépítő nap legsokkolóbb felismerése a szervezők számára.

Blikk TV a Média Hungary-n

374
(BTL.hu)A Média Hungary 2010 rendezvény megszólalóit az idei évben online is megtekinthetik az érdeklődők a Blikk TV helyszíni tudósításainak köszönhetően.

MEDIA HUNGARY IDÉN BALATONFÜREDEN!

367
(BTL.hu)A General Média pénteki sajtóközleményére - melyben a Media Hungary konferencia résztvevőinek ingyen buszoztatását ígérik párhuzamos rendezvényükre, ahol szintén ingyenes vendéglátásukat helyezik kilátásba - ügyfelünk, a Média Hungária képviseletében az alábbiakban reagálunk.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése