TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Hol jó (jobb) élni?

4381
Életminőség, jólét, helyi közösségek és a legélhetőbb magyar városok ranglistája egy konferencián.
Sztaricskai Tamás előadásvázlatát izgalmasnak és innovatívnak találta a zsűri, ezért október 15-én bemutathatja „Bridging on- and off-line communications with Transpromo advertising in the CEE” című előadását.

Még mindig kevés tejterméket fogyasztanak a gyerekek

A gyermekek táplálkozási szokásairól készített felmérést a Danone Kft. ...

Új marketingvezető és új PR és CSR menedzser a Samsungnál

2017 májusától Witsch Gerda marketingvezetőként folytatja munkáját a Samsung Electronics Magyar ...
A Menedzsment Fórum 2012. április 5-én “Online marketing a Facebookon innen és túl" címmel megrendezi X. Marketing Konferenciáját a Danubius Hotel Gellértben, Budapesten. (X)

Világgazdaság évindító

3810
Sorsfordító év az idei a Világgazdaság gazdasági évindító konferenciája szerint. Szakemberek előrejelzései üzleti kilátásokról, veszélyekről és lehetőségekről.

Feltöltésre kész – Gemius-konferencia

3799
A Gemius SA online piackutató intézet idén negyedik alakalommal rendezi meg az Internet CEE konferenciáját hirdetés, e-kereskedelem és online média témakörökkel.

A nagykereskedők heroinja

3484
A „Tabuk nélkül a növekedésről” konferencia célja segíteni a nagykereskedő és gyártó cégeket a válság hatásainak kivédésében és a növekedésben.

Konferenciával ünnepelt a Flow csoport

3443
Az évforduló alkalmából megrendezett Flow Leadership Konferencián szervezetfejlesztési és vezetéselméleti tapasztalataikat osztották meg hazánk legendás felsővezetői, illetve a szakma külföldi kiválóságai.
Mintegy 2020-ra válhat általánossá az olyan sávszélességű internet-hozzáférés, amely már nemcsak elvben, hanem gyakorlatilag is képes eljuttatnia a televízióhoz hasonló mennyiségű tartalmat a felhasználókhoz.
Nem tudott eljönni a BTL Labor konferenciájára? Szeretne hozzáférni az ott megosztott tudáshoz? Van rá lehetősége.

Új periódus van, új rendszer nincs?

3326
Nagy sikerrel lezajlott a BTL Labor Új periódus, új rendszer? című kísérleti konferenciája a promóciós piac átrendeződéséről. A folyamatosan frissülő cikkekben az ott elhangzott előadásokból válogatunk.
A Magyar Adományozói Fórum 2011. december 1-jén harmadik alkalommal rendezi meg szakmai konferenciáját a Kogart Házban.
Teljes arculati átalakuláson esik át a közmédia 2012. március 15-étől - mondta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatója a Brand Festival 2011 című konferencián tartott előadásában, csütörtökön Budapesten.
A közösségi média nem való mindenkinek. Annak a cégnek viszont, amely rászánja magát, megfelelően kell kezelnie. Összefoglaló az Internet Hungary-ról.

A digitális benszülöttek szokásai

3037
A fiatalok internet-, média- és kultúrahasználati szokásait mutatták be a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közös, Balatonalmádiban rendezett konferenciájának előadói szerda délután.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése