TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az üzleti szféra aktív részvételét szorgalmazza a „Business Action for Sustainable Development” kezdeményezés.

Egy alig használt marketingeszköz

4595
Az eladási célú prezentáció tartása az egyik leghatékonyabb marketingeszköz, Magyarországon mégis alig használják a cégek.

Együtt olcsóbb lakást bérelni

Az emelkedő ingatlanárak és lakásbérleti díjak nemcsak nálunk, hanem Európa szinte minden nagyvárosában ...

Tanuljon meg sítúrázni négy óra alatt!

Újabb jó pont a hazai síelésnek, hogy Mátraszentivánon működésbe állt hazánk legmodernebb ...

SuperSocial: felszállásra készen

4529
Május végén rendezik meg Magyarország legnagyobb közösségi médiával foglalkozó konferenciáját. 20 előadás, 25 esettanulmány.

Hol jó (jobb) élni?

4381
Életminőség, jólét, helyi közösségek és a legélhetőbb magyar városok ranglistája egy konferencián.
Sztaricskai Tamás előadásvázlatát izgalmasnak és innovatívnak találta a zsűri, ezért október 15-én bemutathatja „Bridging on- and off-line communications with Transpromo advertising in the CEE” című előadását.
A Menedzsment Fórum 2012. április 5-én “Online marketing a Facebookon innen és túl" címmel megrendezi X. Marketing Konferenciáját a Danubius Hotel Gellértben, Budapesten. (X)

Világgazdaság évindító

3810
Sorsfordító év az idei a Világgazdaság gazdasági évindító konferenciája szerint. Szakemberek előrejelzései üzleti kilátásokról, veszélyekről és lehetőségekről.

Feltöltésre kész – Gemius-konferencia

3799
A Gemius SA online piackutató intézet idén negyedik alakalommal rendezi meg az Internet CEE konferenciáját hirdetés, e-kereskedelem és online média témakörökkel.

A nagykereskedők heroinja

3484
A „Tabuk nélkül a növekedésről” konferencia célja segíteni a nagykereskedő és gyártó cégeket a válság hatásainak kivédésében és a növekedésben.

Konferenciával ünnepelt a Flow csoport

3443
Az évforduló alkalmából megrendezett Flow Leadership Konferencián szervezetfejlesztési és vezetéselméleti tapasztalataikat osztották meg hazánk legendás felsővezetői, illetve a szakma külföldi kiválóságai.
Mintegy 2020-ra válhat általánossá az olyan sávszélességű internet-hozzáférés, amely már nemcsak elvben, hanem gyakorlatilag is képes eljuttatnia a televízióhoz hasonló mennyiségű tartalmat a felhasználókhoz.
Nem tudott eljönni a BTL Labor konferenciájára? Szeretne hozzáférni az ott megosztott tudáshoz? Van rá lehetősége.

Új periódus van, új rendszer nincs?

3326
Nagy sikerrel lezajlott a BTL Labor Új periódus, új rendszer? című kísérleti konferenciája a promóciós piac átrendeződéséről. A folyamatosan frissülő cikkekben az ott elhangzott előadásokból válogatunk.
A Magyar Adományozói Fórum 2011. december 1-jén harmadik alkalommal rendezi meg szakmai konferenciáját a Kogart Házban.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése