TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Összetettebb feladat a közösségi térben kommunikálni annál, mint kartonlappal fotózkodni, azonban a jó gyakorlatok megtanulhatók.

Digitális Akadémia az orvosoknak

6171
Hogyan kezeljük az e-pácienst? Milyen módon keressünk a google-lal? Hogyan állítsunk be napi egészségügyi cikkajánlót? - Digitális Akadémia az orvostársadalom számára.

Több, mint 8000 magyar általános iskolás vágott bele a K&H pénzügyi vetélkedőjébe

Rekordszámú résztvevővel indult az idei K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő. ...

Tanuljon meg sítúrázni négy óra alatt!

Újabb jó pont a hazai síelésnek, hogy Mátraszentivánon működésbe állt hazánk legmodernebb ...
A Startup Underground konferencia április 18-i vendégelőadói között idén igen nagy neveket is találhatunk.
Az IBlueOpen elnevezésű magyar fejlesztésű applikáció lett a legjobb startup ötlet a szakmai zsűri szavazatai alapján.

Újra Startup Underground

6122
Az előadások idén nem csak fejlesztésről és startupokról szólnak, hanem inkubációról és oktatásról is.
Összetettebb feladat a közösségi térben kommunikálni annál, mint kartonlappal fotózkodni, azonban a jó gyakorlatok megtanulhatók.
Holnap, az „Innováció a rendezvényszervezésben” témakörben szervezett konferencián találkozik a rendezvényszakma.

Party, trend, kultúra

6019
Szakmai konferencia indul a hazai partykultúráról: bemutatják a legfontosabb területeit szakértők és a szakma képviselői segítségével.

DMA Day Budapesten

5950
Hét ország és az európai direkt marketing szövetség képviselői találkoztak Budapesten azért, hogy aktuális piaci és szabályozási kérdésekről egyeztessenek.

Mi vár a kutatási szakmára 2013-ban?

5790
A piackutatási szakmára is igaz Darwin szabálya: azok maradnak talpon, akik a leggyorsabban alkalmazkodnak a környezeti változásokhoz.

Telt házas volt a CSR Hungary 2012

5566
Az előadók és a résztvevők a csr/társadalmi felelősség és fenntartható fejlődés kapcsán osztották meg tapasztalataikat a Gundel-házban.

Kaszinó kapitalizmus helyett…

5522
A 7 éves CSR Hungary 2012 Konferencia a fenntartható és felelős gazdaság döntéshozóit és a témában érintetteket.

Közös utakon - Partnerség, hatás, innováció

5292
A Magyar Adományozói Fórum október 4-én rendezi meg negyedik alkalommal Partnerség.Hatás.Innováció. 2012 konferenciáját.

Kiállítás és Konferencia a ReklámFeszten

5176
A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) izgalmas programokkal készül a szeptember 18-tól 21-ig tartó ReklámFesztre.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése