TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Egy főnöknek motiválnia kell

6651
A generációk közötti szakadékot elemezték a Profession.hu XYZ konferenciáján a cégvezetők, HR szakemberek és pszichológusok.

Hírek az ötödik Marketing Exporól

6646
"Megváltoztak a vevők, a termékek és a vásárlás folyamata is” – nyitotta meg az eseményt Wolf Gábor, a Marketing Commando vezető tanácsadója.

Az Origo megveszi a Travelót

Turisztikai területen bővít az Origo-New Wave Media: változatlan szakembergárdával, de az Origo ...

Ki sem látszunk a vízből

Az ENSZ 1993-ban március 22-ét jelölte ki a Víz Világnapjának, hogy gondolkodásunk középpontjába ...
A Menedzserképző Központ konferenciáján a központi téma természetesen a közösségi média volt.
Konferencia sorozatot indít a Magyar Marketing Szövetség. Szakemberek mutatják be az utóbbi egy év trendjeit és technológiáit.

Nem létezik az online videó?

6609
Inkább platformfüggetlen mozgóképes tartalomról érdemes beszélni- többek között erre jutottak a On The Spot konferencián előadó szakemberek.
29 hazai vállalat jelentkezett a MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatára. A kategóriák nyerteseit az október 3-i konferencián hirdetik ki.
2013-ban a Facebook már nem éli fénykorát, vajon milyen lehetőségek rejlenek benne és meddig?
Érdeklik a társadalmi befektetések? Önnek való a "Fenntarthatóság a társadalmi befektetések szemszögéből 2013" konferencia.

Vállalati logó és a márkaérték

6241
Fontos a konzekvens márkakommunikáció, de nehéz betartani - derült ki a Magyar Marketing Szövetség konferenciáján.
Összetettebb feladat a közösségi térben kommunikálni annál, mint kartonlappal fotózkodni, azonban a jó gyakorlatok megtanulhatók.

Digitális Akadémia az orvosoknak

6171
Hogyan kezeljük az e-pácienst? Milyen módon keressünk a google-lal? Hogyan állítsunk be napi egészségügyi cikkajánlót? - Digitális Akadémia az orvostársadalom számára.
A Startup Underground konferencia április 18-i vendégelőadói között idén igen nagy neveket is találhatunk.
Az IBlueOpen elnevezésű magyar fejlesztésű applikáció lett a legjobb startup ötlet a szakmai zsűri szavazatai alapján.

Újra Startup Underground

6122
Az előadások idén nem csak fejlesztésről és startupokról szólnak, hanem inkubációról és oktatásról is.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése