TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Születésnapot ünnepel a Compact Disco

5095
Nagyszabású bulival ünnepli 4. születésnapját a Compact Disco a Zöld Pardonban. A zenekar először ad önálló koncertet a szórakozóhelyen.

A Zöld Pardonban ünnepel a Ladánybene 27

5055
Huszonhét éves lett a Ladánybene 27. Magyarország legrégibb autentikus reggae zenekara, augusztus 19-én, vasárnap a Zöld Pardonba varázsolja a jamaicai hangulatot.

Nyeremény Expedíció a Knopperstől

Nyeremény Expedícióra hívta a Coop Promo+ vevőket vásárlásösztönző nyereményjátékával a Knoppers. ...

Reklámfilmmel erősíti nyári pontgyűjtő promócióját a LUKOIL

Pontgyűjtő akciót indított a 74 hazai LUKOIL-töltőállomást üzemeltető Normbenz Magyarország. ...

Vissza az időben Nagy Feróval és Deák Billel

5025
Időutazásra hívja a közönséget a hazai könnyűzenei élet két legendás művésze a Zöld Pardonba:a legendás Ifipark hangulatát idézik.

Tibi bácsi London után a Zöld Pardonban

4957
Az olimpia előestéjén egy londoni klubban tartott retrobulit Dévényi Tibi bácsi, pénteken pedig már a Zöld Pardonban dobálja a labdákat.

Torkos csütörtök a Belmondoval

4776
A zenekar a májusban elmaradt koncertjét a Zöld Pardonban pótolja be: a bulira a „Torkos Csütörtök” jegyében várják a közönséget.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 123 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése