TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kowalsky a Parkban

5212
A Park nevű budapesti szórakozóhelyen kezdi meg őszi/téli szezonját a Kowalsky meg a Vega zenekar.

Újra Turbo koncert

5209
A koncertzenekar négy hónapos kihagyás után új dalokkal és hatalmas energiával lép színpadra a Zöld Pardonban.

Nemcsak a Z és Y generáció beszélget személyes interakció nélkül

Ez a tendencia egyre gyakrabban figyelhető meg az idősebb korosztálynál is. Mennyiben változott ...

Itt a költségcsökkentési stratégiák új generációja

Akár 30%-os, fenntartható költségcsökkentést is hozhat a vállalkozásoknak az új digitális technológiák ...

Keresd a nőt Péterfy Bori koncertjén

5193
Az ismerkedést segíti az underground díva koncertje a Zöld Pardonban: a Bűvös vadászok társkereső játék elevenedik meg a buli közben.

Zorall Lemezbemutató a ZP-ben

5171
A zenekar a legendás amerikai punk-rockbanda, a Ramones dalait dolgozta át, hogy tisztelegjen példaképei előtt.

Ingyen buli az óriásoknak

5151
Az Óriás zenekar a Zöld Pardonban búcsúztatja a szabadtéri koncertszezont: a 190 cm-nél magasabb vendégek ingyen mehetnek be a buliba.

Születésnapot ünnepel a Compact Disco

5095
Nagyszabású bulival ünnepli 4. születésnapját a Compact Disco a Zöld Pardonban. A zenekar először ad önálló koncertet a szórakozóhelyen.

A Zöld Pardonban ünnepel a Ladánybene 27

5055
Huszonhét éves lett a Ladánybene 27. Magyarország legrégibb autentikus reggae zenekara, augusztus 19-én, vasárnap a Zöld Pardonba varázsolja a jamaicai hangulatot.

Vissza az időben Nagy Feróval és Deák Billel

5025
Időutazásra hívja a közönséget a hazai könnyűzenei élet két legendás művésze a Zöld Pardonba:a legendás Ifipark hangulatát idézik.

Tibi bácsi London után a Zöld Pardonban

4957
Az olimpia előestéjén egy londoni klubban tartott retrobulit Dévényi Tibi bácsi, pénteken pedig már a Zöld Pardonban dobálja a labdákat.

Torkos csütörtök a Belmondoval

4776
A zenekar a májusban elmaradt koncertjét a Zöld Pardonban pótolja be: a bulira a „Torkos Csütörtök” jegyében várják a közönséget.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 123 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése