TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kowalsky a Parkban

5212
A Park nevű budapesti szórakozóhelyen kezdi meg őszi/téli szezonját a Kowalsky meg a Vega zenekar.

Újra Turbo koncert

5209
A koncertzenekar négy hónapos kihagyás után új dalokkal és hatalmas energiával lép színpadra a Zöld Pardonban.

Együtt olcsóbb lakást bérelni

Az emelkedő ingatlanárak és lakásbérleti díjak nemcsak nálunk, hanem Európa szinte minden nagyvárosában ...

Tanuljon meg sítúrázni négy óra alatt!

Újabb jó pont a hazai síelésnek, hogy Mátraszentivánon működésbe állt hazánk legmodernebb ...

Keresd a nőt Péterfy Bori koncertjén

5193
Az ismerkedést segíti az underground díva koncertje a Zöld Pardonban: a Bűvös vadászok társkereső játék elevenedik meg a buli közben.

Zorall Lemezbemutató a ZP-ben

5171
A zenekar a legendás amerikai punk-rockbanda, a Ramones dalait dolgozta át, hogy tisztelegjen példaképei előtt.

Ingyen buli az óriásoknak

5151
Az Óriás zenekar a Zöld Pardonban búcsúztatja a szabadtéri koncertszezont: a 190 cm-nél magasabb vendégek ingyen mehetnek be a buliba.

Születésnapot ünnepel a Compact Disco

5095
Nagyszabású bulival ünnepli 4. születésnapját a Compact Disco a Zöld Pardonban. A zenekar először ad önálló koncertet a szórakozóhelyen.

A Zöld Pardonban ünnepel a Ladánybene 27

5055
Huszonhét éves lett a Ladánybene 27. Magyarország legrégibb autentikus reggae zenekara, augusztus 19-én, vasárnap a Zöld Pardonba varázsolja a jamaicai hangulatot.

Vissza az időben Nagy Feróval és Deák Billel

5025
Időutazásra hívja a közönséget a hazai könnyűzenei élet két legendás művésze a Zöld Pardonba:a legendás Ifipark hangulatát idézik.

Tibi bácsi London után a Zöld Pardonban

4957
Az olimpia előestéjén egy londoni klubban tartott retrobulit Dévényi Tibi bácsi, pénteken pedig már a Zöld Pardonban dobálja a labdákat.

Torkos csütörtök a Belmondoval

4776
A zenekar a májusban elmaradt koncertjét a Zöld Pardonban pótolja be: a bulira a „Torkos Csütörtök” jegyében várják a közönséget.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 123 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése