TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Unplugged zenei élmény a Balaton vizén

7500
Az O’Neill magyarországi forgalmazója a brand életérzéséhez tökéletesen passzoló unplugged koncerttel népszerűsíti a ruházati márkát.

Nyáron a Balatonnál koncertezik a Europe!

7417
Elkezdődött a végső visszaszámlálás, amikor az Open Road Fest szervezői január végén eddigi legnagyobb fellépőjüket jelentették be: nagyszínpadon a Europe!

Nemcsak a Z és Y generáció beszélget személyes interakció nélkül

Ez a tendencia egyre gyakrabban figyelhető meg az idősebb korosztálynál is. Mennyiben változott ...

Tanuljon meg sítúrázni négy óra alatt!

Újabb jó pont a hazai síelésnek, hogy Mátraszentivánon működésbe állt hazánk legmodernebb ...
Számos sikeres eseménynek adott otthont tavaly a Groupama Aréna, ahol a futballmérkőzések mellett idén is sok rendezvény, köztük egy népszerű világsztár koncertje is várható.

A zene nyelvén kommunikál a Sofitel

7175
Ma ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Zene ünnepe a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában.
Ki ne várt volna egy, csak forrásvízen élő galaktikus sztárra, aki 3 óra késéssel beesett a színpadra. Ez nem tűnik el, de a megoldás megszületni látszik?!

Új fesztivál Várpalotán

5952
Alfa Fesztivál néven új könnyűzenei fesztiválnak ad otthont a várpalotai Cseri Parkerdő.

Blikk-szilveszter az Erzsébet téren

5777
Negyedik alkalommal zárta utcabállal az évet a Blikk. Több mint 10 000 ember ünnepelt az ország legnagyobb szilveszteri rendezvényén.

Kommunikációval jótékonykodik a Premier

5655
DJ Dominique felkérésére a Kommunikációs Iroda látja el a lemezlovas karácsonyi jótékonysági koncertjének kommunikációs feladatait.

Sztárparádé a legkisebbekért

5518
Hazánk legnevesebb énekesei egy megismételhetetlen jótékonysági esttel hívják fel a figyelmet, a gyerekeket gyógyítók munkának megbecsülésére.

PASO Szimfonikus nagykoncertet a MüPában

5469
A Pannonia Allstars Ska Orchestra legnagyobb slágerei november 14-én egy egész estés koncerten szimfonikus átértelmezésben csendülnek fel a Művészetek Palotájában.

Kosheen világpremier a Zöld Pardonban

5357
Az elektronikus zenei szcéna egyik meghatározó együttese világpremiert tart Budapesten, új szerzemények a ZP-ben.

Máté Péter Emlékest

5312
A négynapos Szüreti Fesztivál záróakkordjaként Emlékesttel tiszteleg a magyar zenei zseni munkássága előtt a Zöld Pardon.

Szűzeknek ingyen!

5245
Utolsó nyári szabadtéri koncertjét adja a Kiscsillag a Zöld Pardonban. A szűz csillagjegyben született lányok ingyen élvezhetik Lovasiék buliját.

Moszkvai opera Magyarországon

5236
Először járnak Magyarországon a világhírű moszkvai Bolsoj Színház operaszólistái.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 123 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése