TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Mintegy 270 ingyenes zenei program lesz a hatodik alkalommal megrendezett Hangfoglaláson.

A márkák faluja

2450
(BTL.hu) A márkák értékére külön is felhívják a figyelmet az InterMopro, InterMeat és InterCoolelzi szakvásárok szervezői a „Marken Villages”, projekttel.

Új trendek a digitális gazdaság adóztatásában

A világ 20 vezető vállalata közül 9 mára már digitális vállalat, míg 20 évvel ezelőtt közülük ...

Új módszerrel javíthatnak az ügyfélélményen a hazai kkv-k

Kevés dolog idegesíti jobban az ügyfeleket, mint amikor hosszan kell várni egy telefonos ügyintéző ...

335 millió euró vásár-árbevétel

2336
(BTL.hu) Magyarországról a legtöbb kiállító az orvostechnikai, borászati, továbbá műanyag- és üvegipari vállalatok köréből került ki a Messe Düsseldorf rendezvényein.
(BTL.hu) A Canadean brit piackutató cég prognózisában arra számít, hogy a sörfogyasztás világszerte 2015-ig évente körülbelül 3 százalékkal, Közép- és Kelet-Európában évi 1,5 százalékkal emelkedik – hangzott el az italgyártók idei legnagyobb technológiai szakvásárára, a Brau Beviale sajtótájékoztatóján.
(BTL.hu) Az idei nemzetközi csomagolástechnikai vásár 2700 kiállítója 60 országból érkezett, a 166 ezer szakmai látogató mintegy háromnegyede pedig döntésekért felelős vezető volt.

Kreatív Volvo stand

1871
(BTL.hu) A Volvo Car Corporation és a Volvo Cars Switzerland kapta a legjobb standért járó Creativity 2011 díjat az idei Genfi Autószalonon. A zsűri tetszését leginkább a márka értékeit tükröző egységes kivitelezés nyerte el.

Látvány és konyha

1827
(BTL.hu) Június 3. és 5. között egy időben és helyszínen rendezik meg a régió legnagyobb gasztrokulturális fesztiválját, a Dining Guide Food Showt, és a magyar konyhaművészet élvonalát felvonultató Budai Gourmet fesztivált. A névadó étteremkalauz és a Sziget Szervezőiroda rendezésében zajló eseménysorozat célja, hogy Budapestet a régió kulináris fővárosává tegye, ezért itt veszi kezdetét Közép-Kelet-Európa legjobb éttermeinek versenye is.

Zöld Tesco

1796
(BTL.hu) Három napon keresztül várja a környezettudatos érdeklődőket a Zöld Tesco stand a Papp László Budapest Sportarénában.

Angyali modell

1753
(BTL.hu) A Volvo Cars a világ legnagyobb beltéri veteránjármű-kiállításán egy olyan jubileumi témára fog összpontosítani, amely sokak lelkesedését testesíti meg: a legendás Volvo P1800 idén ünnepli megjelenésének 50. évfordulóját.

A bringás iskolásokra hajtanak

1689
(BTL.hu) A Citroën Hungária arany fokozatú támogatóként vesz részt idén a legnagyobb magyarországi idegenforgalmi rendezvényen, a 34. Utazás Kiállításon. Az esemény keretein belül helyet kapó és kivételes élménynek ígérkező Himalája Expóhoz sajátos módon kötődik a márka: jelen lesz egy azok közül a lánctalpas járművek közül, amelyekkel az André Citroën szervezte Sárga Expedíció 1931-32-ben a Himalája csúcsai között egészen Pekingig jutott. A mustrával egy időben még három kiállítást tekinthetnek meg az érdeklődők, köztük a Port.hu Bringaexpo-t.

Sztárdesigner a MOME-n

1484
(BTL.hu) Február 2-án Budapestre látogat napjaink egyik legnépszerűbb amerikai designere, Karim Rashid, aki a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen tart nyílt előadást. Egyúttal itt tekinthető meg három napon keresztül a szakember munkáiból kiállított minitárlat is.
(BTL.hu) Különleges ügyességi versenyen vettek részt Hajas László és Fésűs Nelly gyerekei. Az aktív életmód mellett elkötelezett sztárszülők és családtagjaik a Gyerekvilág Kiállításon felállított Cappy Kalandpark vendégei voltak.
(BTL.hu) Minden eddiginél több, tíz magyar vállalat állítja ki a kereskedelem fejlődését szolgáló kínálatát a düsseldorfi EuroShopon.
(BTL.hu) Idén harmadik alkalommal, október 20-21-én újra megnyitja kapuit az Event Expo, Közép-Európa legnagyobb rendezvényszervezési és rendezvénytechnikai szakkiállítása. A Hungexpora kilátogatók ötletet és inspirációt meríthetnek bármilyen méretű és célú rendezvényükhöz. A hazai és nemzetközi kiállítókat felvonultató szakkiállításon...
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12 következő >>

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése