TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Mintegy 270 ingyenes zenei program lesz a hatodik alkalommal megrendezett Hangfoglaláson.

A márkák faluja

2450
(BTL.hu) A márkák értékére külön is felhívják a figyelmet az InterMopro, InterMeat és InterCoolelzi szakvásárok szervezői a „Marken Villages”, projekttel.

Új családi humorcsatornát indít a Viacom

Tovább bővíti magyarországi tévés portfolióját a legnagyobb nemzetközi műsorszolgáltató, a ...

Green Brand díjat nyert a Rossmann

A drogéria hatalmas sikert ért el az Alterra és enerBIO sajátmárkás termékeivel. ...

335 millió euró vásár-árbevétel

2336
(BTL.hu) Magyarországról a legtöbb kiállító az orvostechnikai, borászati, továbbá műanyag- és üvegipari vállalatok köréből került ki a Messe Düsseldorf rendezvényein.
(BTL.hu) A Canadean brit piackutató cég prognózisában arra számít, hogy a sörfogyasztás világszerte 2015-ig évente körülbelül 3 százalékkal, Közép- és Kelet-Európában évi 1,5 százalékkal emelkedik – hangzott el az italgyártók idei legnagyobb technológiai szakvásárára, a Brau Beviale sajtótájékoztatóján.
(BTL.hu) Az idei nemzetközi csomagolástechnikai vásár 2700 kiállítója 60 országból érkezett, a 166 ezer szakmai látogató mintegy háromnegyede pedig döntésekért felelős vezető volt.

Kreatív Volvo stand

1871
(BTL.hu) A Volvo Car Corporation és a Volvo Cars Switzerland kapta a legjobb standért járó Creativity 2011 díjat az idei Genfi Autószalonon. A zsűri tetszését leginkább a márka értékeit tükröző egységes kivitelezés nyerte el.

Látvány és konyha

1827
(BTL.hu) Június 3. és 5. között egy időben és helyszínen rendezik meg a régió legnagyobb gasztrokulturális fesztiválját, a Dining Guide Food Showt, és a magyar konyhaművészet élvonalát felvonultató Budai Gourmet fesztivált. A névadó étteremkalauz és a Sziget Szervezőiroda rendezésében zajló eseménysorozat célja, hogy Budapestet a régió kulináris fővárosává tegye, ezért itt veszi kezdetét Közép-Kelet-Európa legjobb éttermeinek versenye is.

Zöld Tesco

1796
(BTL.hu) Három napon keresztül várja a környezettudatos érdeklődőket a Zöld Tesco stand a Papp László Budapest Sportarénában.

Angyali modell

1753
(BTL.hu) A Volvo Cars a világ legnagyobb beltéri veteránjármű-kiállításán egy olyan jubileumi témára fog összpontosítani, amely sokak lelkesedését testesíti meg: a legendás Volvo P1800 idén ünnepli megjelenésének 50. évfordulóját.

A bringás iskolásokra hajtanak

1689
(BTL.hu) A Citroën Hungária arany fokozatú támogatóként vesz részt idén a legnagyobb magyarországi idegenforgalmi rendezvényen, a 34. Utazás Kiállításon. Az esemény keretein belül helyet kapó és kivételes élménynek ígérkező Himalája Expóhoz sajátos módon kötődik a márka: jelen lesz egy azok közül a lánctalpas járművek közül, amelyekkel az André Citroën szervezte Sárga Expedíció 1931-32-ben a Himalája csúcsai között egészen Pekingig jutott. A mustrával egy időben még három kiállítást tekinthetnek meg az érdeklődők, köztük a Port.hu Bringaexpo-t.

Sztárdesigner a MOME-n

1484
(BTL.hu) Február 2-án Budapestre látogat napjaink egyik legnépszerűbb amerikai designere, Karim Rashid, aki a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen tart nyílt előadást. Egyúttal itt tekinthető meg három napon keresztül a szakember munkáiból kiállított minitárlat is.
(BTL.hu) Különleges ügyességi versenyen vettek részt Hajas László és Fésűs Nelly gyerekei. Az aktív életmód mellett elkötelezett sztárszülők és családtagjaik a Gyerekvilág Kiállításon felállított Cappy Kalandpark vendégei voltak.
(BTL.hu) Minden eddiginél több, tíz magyar vállalat állítja ki a kereskedelem fejlődését szolgáló kínálatát a düsseldorfi EuroShopon.
(BTL.hu) Idén harmadik alkalommal, október 20-21-én újra megnyitja kapuit az Event Expo, Közép-Európa legnagyobb rendezvényszervezési és rendezvénytechnikai szakkiállítása. A Hungexpora kilátogatók ötletet és inspirációt meríthetnek bármilyen méretű és célú rendezvényükhöz. A hazai és nemzetközi kiállítókat felvonultató szakkiállításon...
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése