TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Sikeresek a diszkontok

3433
Nem minden kategóriában a diszkont kínálja a legalacsonyabb árakat, s nem kizárólag a szűkös anyagi körülmények között élők vásárolnak ezekben az üzletekben.

Január 1-től plázastop

3413
Megtiltotta január 1-jétől a háromszáz négyzetméteresnél nagyobb üzletek és bevásárlóközpontok létesítését, valamint a már meglévő kereskedelmi egységek ezt meghaladó méretűre bővítését az Országgyűlés.

Itt a költségcsökkentési stratégiák új generációja

Akár 30%-os, fenntartható költségcsökkentést is hozhat a vállalkozásoknak az új digitális technológiák ...

Tanuljon meg sítúrázni négy óra alatt!

Újabb jó pont a hazai síelésnek, hogy Mátraszentivánon működésbe állt hazánk legmodernebb ...

Új üzletek az Allee-ban

3407
A LUSH kozmetikai világcég vegetáriánus termékei, a TEZENIS és a PRIMAVERA trendteremtő divatcikkei, a SZAMOS CUKRÁSZDA mindenki előtt ismert minőségi tortakölteményei, valamint a GO PRINT sokoldalú nyomdai és dekorációs szolgáltatásai újabb régiókat nyitnak meg a minőségi termékek világában az Allee-ba látogatók számára.
Minden idők legnagyobb forgalmát könyvelhették el az amerikai üzletek az idei "fekete pénteken" - közölték vasárnap az amerikai lapok az üzletek forgalmát figyelő ShopperTrak ügynökség jelentése alapján.

Szenvedélyes vásárlók és nem vásárlók

3400
Feladta magát a rendőrségen az a nő, aki a "fekete péntek" elnevezésű akciós bevásárló nap előestéjén Los Angeles környékén paprikaspray-vel fújta be a többi vásárlót egy Walmart áruház elektronikai osztályán - közölték vasárnap az amerikai lapok.
Tesco Extra áruházzá alakult a budapesti, Váci úton lévő hipermarket.

Üzletnyitás a tragikus évfordulóra

3388
November 19-én volt egy esztendeje annak, hogy a G’Roby tulajdonosa, Gárdonyi Róbert, fiával együtt külföldön autóbalesetet szenvedett. A magyar üzletlánc az alapító szellemi hagyatékát követve, újabb üzletet nyitott a szomorú évfordulón.
Hatvankilenc helyi élelmiszeripari kis- és középvállalkozással találkoztak a Tesco munkatársai Szegeden, hogy az együttműködési lehetőségekről egyeztessenek.

A New Yorker megnyitotta 900. üzletét

3321
A braunschweig-i központú német divatcég a napokban átadta 900. üzletét. A tervek szerint a terjeszkedés tovább folytatódik, és 2012-ben a New Yorker már az 1000. üzlet megnyitását ünnepelheti.

Áruház új koncepcióval

3311
Mobiltelefonjaik leadására kéri vásárlóit egy újonnan megnyílt amerikai ruhabolt.
Öt kereskedelmi láncot összesen 345 millió forintra büntetett meg a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSzH) a beszállítókkal szemben tanúsított tisztességtelen forgalmazói magatartás miatt.

Új kiskereskedelmi hálózat a festékpiacon

3220
Pannon Festék Hálózat néven új kereskedelmi lánc jött létre a festékpiacon, amelyet festék szakkereskedések, illetve az egyik legnagyobb hazai festékgyártó vállalat, a Poli-Farbe hozott létre. A közös fellépéstől és az egységes kommunikációtól a magyar tulajdonú kis- és középvállalkozások a piaci pozícióik megerősödését várják.
A New Yorker 2011. október 27-én, csütörtökön nyitja meg 35. magyarországi üzletét Budapest legújabb bevásárlóközpontjában, a Köki Terminálon.

Hüllő show lesz a Savoya Parkban

3195
A speciálisan kialakított terráriumokban mérges kígyókat, békákat, iguánákat és agámákat láthatnak november 7. és 20. között a bevásárlóközpontba látogatók.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése