TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Sikeres volt az adventi borkampány

3561
Az adventi borkampány kezdete óta folyamatosan növekszik a minőségi magyar borok iránti érdeklődés, sőt az eladott mennyiség is meglódult.

Karácsonyi élelmiszeradomány a Tesco vásárlóitól

3525
A Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Magyar Vöröskereszt által szervezett karácsonyi adománygyűjtési akciók keretében önkéntesek gyűjtötték a felajánlásokat az ország Tesco áruházaiban.

Rajzfilmmé változtatja az anyák napi gyerekrajzokat a UPC

Május első vasárnapján minden eddiginél kreatívabban köszönthetik fel édesanyjukat a gyerekek. ...

Rekordidő alatt Dakartól Moszkváig

Rainer Zietlow a támogatóktól kapott összegeket a szenegáli SOS Gyermekfalu jótékonysági szervezetnek ...

Fogyatékosság-barát munkahely a Tesco

3488
Az áruházlánc Befogadó Közösség programja keretében jelenleg már közel 1200 megváltozott munkaképességű munkavállalót foglalkoztat.

A nagykereskedők heroinja

3484
A „Tabuk nélkül a növekedésről” konferencia célja segíteni a nagykereskedő és gyártó cégeket a válság hatásainak kivédésében és a növekedésben.

Parfümtalálkozót szervezett a dm

3477
A dm célja egy olyan fórum létrehozása volt, ahol a parfümkedvelők megoszthatták észrevételeiket a kínálattal, a karácsonyi parfümakcióval és a dm-mel kapcsolatosan.
Tizenkilenc SunIndex Diagnosztizáló készüléket ajánlott fel a dm Kft. a Heim Pál Gyermekkórház részére.

Egy éves a Metro Vevőakadémia

3455
A Metro tudásközpontjában 914 érdeklődő vett részt az eddig lezajlott összesen 93 képzése, 343 különféle cég képviseletében.

A CBA megvenné a Cora-t

3440
A CBA állítólag komolyan érdeklődne a Profi, a Cora és a Match magyarországi bolthálózatának megvétele iránt.

Sikeresek a diszkontok

3433
Nem minden kategóriában a diszkont kínálja a legalacsonyabb árakat, s nem kizárólag a szűkös anyagi körülmények között élők vásárolnak ezekben az üzletekben.

Január 1-től plázastop

3413
Megtiltotta január 1-jétől a háromszáz négyzetméteresnél nagyobb üzletek és bevásárlóközpontok létesítését, valamint a már meglévő kereskedelmi egységek ezt meghaladó méretűre bővítését az Országgyűlés.

Új üzletek az Allee-ban

3407
A LUSH kozmetikai világcég vegetáriánus termékei, a TEZENIS és a PRIMAVERA trendteremtő divatcikkei, a SZAMOS CUKRÁSZDA mindenki előtt ismert minőségi tortakölteményei, valamint a GO PRINT sokoldalú nyomdai és dekorációs szolgáltatásai újabb régiókat nyitnak meg a minőségi termékek világában az Allee-ba látogatók számára.
Minden idők legnagyobb forgalmát könyvelhették el az amerikai üzletek az idei "fekete pénteken" - közölték vasárnap az amerikai lapok az üzletek forgalmát figyelő ShopperTrak ügynökség jelentése alapján.

Szenvedélyes vásárlók és nem vásárlók

3400
Feladta magát a rendőrségen az a nő, aki a "fekete péntek" elnevezésű akciós bevásárló nap előestéjén Los Angeles környékén paprikaspray-vel fújta be a többi vásárlót egy Walmart áruház elektronikai osztályán - közölték vasárnap az amerikai lapok.
Tesco Extra áruházzá alakult a budapesti, Váci úton lévő hipermarket.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése