TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A kereskedelmi vállalatok globális rangsorában az első helyre sorolta a Tesco-t a Carbon Disclosure Project a klímaváltozás elleni harcban. Az összesített listán a negyedik.

Káros lenne a plázastop

3061
A szakmai szervezetek szerint a kereskedelmi központok létesítésére bevezetendő moratórium felmérhetetlen károkat okozna a nemzetgazdaságnak, különösen az építőiparnak, a foglalkoztatottságnak és a belső fogyasztásnak.

Itt a költségcsökkentési stratégiák új generációja

Akár 30%-os, fenntartható költségcsökkentést is hozhat a vállalkozásoknak az új digitális technológiák ...

Így takarékoskodhatunk a fűtéssel

Most, hogy behavazott minket a tél, nem árt átgondolni, mit tehetünk azért, hogy ne fázzunk, ...
Ma nyitja meg a Spar Magyarország Kft. a szegedi Árkád Bevásárlóközpontban hálózatának eddigi legnagyobb, környezetkímélő egységét.

Tovább folytatja útját a Smink Roadshow

3042
2011. szeptember 30. és október 30. között folytatódik a dm drogerie markt Smink Roadshow-ja.

Nagy nyitások várhatók

3039
Magyarországon az év végére 67 százalékkal - 107 ezer négyzetméterrel – nő a bevásárlóközpontok területe a múlt évhez képest. Már nem indulnak fejlesztések.

Üzletnyitások a Corvinban

3020
Az őszi időszakban tíz új bolttal bővül a Corvin bevásárlóközpont kínálata. Néhányan az újak közül: Euronics, Adidas, Camaieu, MK Leder, Jóasszony Étterem.

Szürreális élmény lesz a vásárlás

3019
Különleges üzlet nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában az ötödik PLACCC Fesztivál keretében. A bécsi alkotók rövid jeleneteket árusítanak egy hetedik kerületi boltban.
A vásárlókon tesztelhetik a terméket a gyártók, akik az online regisztráció után cserébe kitöltenek egy kérdőívet.
A CBA továbbfejleszti kereskedelmi programját. Egy telefon a gazdavonalon át, vagy a szállítói adatlap kitöltése a neten, és a CBA elszállítja az árut.
Öt színház és egy színházi szakírókból álló csapat képviselteti magát a vasárnapi 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválon.

Milyen az ideális bevásárlóközpont?

3008
A városszéli plázáktól hosszú nyitvatartási időt és jó parkolási feltételeket, a belvárosi bevásárlóközpontoktól étkezési és szórakozási lehetőségeket várnak a vásárlók.

Béremelést követelnek a Tesco dolgozói

2990
A Tescónál működő Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) 10 százalékos béremelést követel 2011-re egyebek között, követelései nyomatékosítására pedig sztrájkbizottságot alakított és szeptember 26-án kollektív munkaügyi vita keretében egyeztet a munkáltatóval.

Új üzletet nyitott a dm

2987
Makói üzletének nyitását három napig tartó 15 százalékos kedvezménnyel támogatja a dm. Az active beauty kártyával rendelkező törzsvásárlók számára külön akció indult.

Stagnálnak a kiskereskedelmi adatok

2966
A kiskereskedelmi forgalom volumene továbbra is gyakorlatilag stagnál - ez derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán közölt adataiból.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése