TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tovább folytatja útját a Smink Roadshow

3042
2011. szeptember 30. és október 30. között folytatódik a dm drogerie markt Smink Roadshow-ja.

Nagy nyitások várhatók

3039
Magyarországon az év végére 67 százalékkal - 107 ezer négyzetméterrel – nő a bevásárlóközpontok területe a múlt évhez képest. Már nem indulnak fejlesztések.

2 hónap alatt 11 913 070 forint gyűlt össze az SOS Gyermekfalvaknak

Nagy sikerrel zárult az Orbit kampánya, amely a megvásárolt Orbit rágógumi árának 1%-ával az ...

Közös kampányban a Columbia és Zac Efron

Zac Efronnal, a világhírű színésszel szerződött a sportruházati világcég, a Columbia Sportswear. ...

Üzletnyitások a Corvinban

3020
Az őszi időszakban tíz új bolttal bővül a Corvin bevásárlóközpont kínálata. Néhányan az újak közül: Euronics, Adidas, Camaieu, MK Leder, Jóasszony Étterem.

Szürreális élmény lesz a vásárlás

3019
Különleges üzlet nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában az ötödik PLACCC Fesztivál keretében. A bécsi alkotók rövid jeleneteket árusítanak egy hetedik kerületi boltban.
A vásárlókon tesztelhetik a terméket a gyártók, akik az online regisztráció után cserébe kitöltenek egy kérdőívet.
A CBA továbbfejleszti kereskedelmi programját. Egy telefon a gazdavonalon át, vagy a szállítói adatlap kitöltése a neten, és a CBA elszállítja az árut.
Öt színház és egy színházi szakírókból álló csapat képviselteti magát a vasárnapi 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválon.

Milyen az ideális bevásárlóközpont?

3008
A városszéli plázáktól hosszú nyitvatartási időt és jó parkolási feltételeket, a belvárosi bevásárlóközpontoktól étkezési és szórakozási lehetőségeket várnak a vásárlók.

Béremelést követelnek a Tesco dolgozói

2990
A Tescónál működő Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) 10 százalékos béremelést követel 2011-re egyebek között, követelései nyomatékosítására pedig sztrájkbizottságot alakított és szeptember 26-án kollektív munkaügyi vita keretében egyeztet a munkáltatóval.

Új üzletet nyitott a dm

2987
Makói üzletének nyitását három napig tartó 15 százalékos kedvezménnyel támogatja a dm. Az active beauty kártyával rendelkező törzsvásárlók számára külön akció indult.

Stagnálnak a kiskereskedelmi adatok

2966
A kiskereskedelmi forgalom volumene továbbra is gyakorlatilag stagnál - ez derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán közölt adataiból.

Húsgarancia program a Tesco-ban

2930
Szeptember elején egyedülálló Húsgarancia programot indított a Tesco Magyarországon. 100%-ban magyar baromfit kínáló húspult is lesz.

Akciózik a Praktiker

2922
Teljes nyári árukészletét kiárusítja a Praktiker: akár 60 százalékos kedvezménnyel is kínálja vásárlóinak szezonális termékeit. A készletkisöprő akcióval a barkácslánc a változékony nyári időjárás forgalmát kompenzálná.

Felsőruházatban jók az áruházláncok

2913
A ruházati termékek piacán megállni látszik az előző évekre jellemző erőteljes visszaesés - állítja legújabb tanulmányában a GfK Hungária.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése