TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tchibo: egységes marketingstratégia

2679
2011. augusztus 8-tól Mészáros Zsolt tölti be a Tchibo Budapest Kft. marketingigazgatói posztját.

Egységes Est értékesítés

2539
(BTL.hu) Az EMG Médiacsoport Kft. a fővárosi és az eddig a cégcsoporton kívül folytatott vidéki sales tevékenység egyesítésének érdekében új céget hozott létre, mely július 14-én kezdte meg működését Radányi László vezetésével.

Új trendek a digitális gazdaság adóztatásában

A világ 20 vezető vállalata közül 9 mára már digitális vállalat, míg 20 évvel ezelőtt közülük ...

Csomagolásfejlesztéssel is gondoskodik a környezetről a Vénusz

A márka arra ösztönzni vásárlóit, hogy tegyenek többet a környezetükért. Ennek egyik módja ...

Vezércsere a Gemiusnál

2536
(BTL.hu) Ambruszter Géza személyében találta meg magyarországi csapatának cégvezetőjét a Gemius S.A. nemzetközi cégcsoport.

A kiskereskedelemért is felel az új vezető

2483
(BTL.hu) Július 1-jétől Tóbiás Andrea lett a HVG Kiadó Terjesztési és B2B üzletágvezetője, aki a Citbanktól igazolt át a céghez.

Távozik a Viasat értékesítési vezetője

2474
(BTL.hu) Július 29-ével elhagyja pozícióját Seres-Grábler Eszter, a Viasat3 és a Viasat6 értékesítési igazgatója.
(BTL.hu) Egyesített marketing és kommunikációs struktúrát alakított ki a Magyar Telekom. Az új igazgatóságot Kovács Ildikó vezeti.

Fotó- és videostúdióban utaznak

2424
(BTL.hu) A Ringier, Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata elindította modern, minden igényt kielégítő fotó- és videostúdióját.

Metropoltól a Wonderduckhoz

2423
(BTL.hu) Lippai Judit senior account pozícióban csatlakozik a Wonderduck Agency kötelékéhez.

Új tisztségviselők a Matesznél

2396
(BTL.hu) Szammer Istvánt, a Lapcom ügyvezető igazgatóját, a Kisalföld kiadóját választották meg a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség (Matesz) új elnökévé.

Távozik az újmédia igazgató

2386
(BTL.hu) Palánki Zsolt, az Axel Springer cégcsoport IT és Új Média igazgatójának munkaviszonya a cég vezetésével történt közös megállapodás alapján 2011. augusztus 31. napjával megszűnik.
(BTL.hu) Távozik a Tv2-től Török Eszter értékesítési osztályvezető. Munkáját Megyeri András veszi át, aki ezentúl üzletfejlesztési igazgatóként és kereskedelmi igazgatóhelyettesként a cégcsoport összes bevételéért felel.

Kádár a Sziget portfóliáját bővíti

2256
(BTL.hu) Június 1-től a Sziget Kft. cégvezetőjeként segíti a szervezőiroda munkáját Kádár Tamás. A szakember korábban az Est Media Group ügyvezetését látta el.

Vezércsere a Figyelő élén

2188
(BTL.hu) A Figyelő magazin új főszerkesztője, Dr. Illisz László, elkötelezett egy új, informatív, felhasználóbarát, a hétköznapi életben is hasznos szolgáltatásokat nyújtó internetes portál mielőbbi elindítása mellett.

A Neo Fm és a Geomédia sales house-a

2049
(Mrsz) Integrált Média Megoldások néven a Neo Fm és a Geomédia Kiadó termékeit értékesítő cég alakult, amely a későbbiekben tovább bővíti portfólióját és a piac meghatározó szereplőjévé kíván válni.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12 következő >>

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése