TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tchibo: egységes marketingstratégia

2679
2011. augusztus 8-tól Mészáros Zsolt tölti be a Tchibo Budapest Kft. marketingigazgatói posztját.

Egységes Est értékesítés

2539
(BTL.hu) Az EMG Médiacsoport Kft. a fővárosi és az eddig a cégcsoporton kívül folytatott vidéki sales tevékenység egyesítésének érdekében új céget hozott létre, mely július 14-én kezdte meg működését Radányi László vezetésével.

A világ egyik legkeményebb futóversenyén is indulnak nők

Európa legjelentősebb terepfutó versenyét immár 15. alkalommal rendezik meg Chamonix-ban. ...

Közös kampányban a Columbia és Zac Efron

Zac Efronnal, a világhírű színésszel szerződött a sportruházati világcég, a Columbia Sportswear. ...

Vezércsere a Gemiusnál

2536
(BTL.hu) Ambruszter Géza személyében találta meg magyarországi csapatának cégvezetőjét a Gemius S.A. nemzetközi cégcsoport.

A kiskereskedelemért is felel az új vezető

2483
(BTL.hu) Július 1-jétől Tóbiás Andrea lett a HVG Kiadó Terjesztési és B2B üzletágvezetője, aki a Citbanktól igazolt át a céghez.

Távozik a Viasat értékesítési vezetője

2474
(BTL.hu) Július 29-ével elhagyja pozícióját Seres-Grábler Eszter, a Viasat3 és a Viasat6 értékesítési igazgatója.
(BTL.hu) Egyesített marketing és kommunikációs struktúrát alakított ki a Magyar Telekom. Az új igazgatóságot Kovács Ildikó vezeti.

Fotó- és videostúdióban utaznak

2424
(BTL.hu) A Ringier, Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata elindította modern, minden igényt kielégítő fotó- és videostúdióját.

Metropoltól a Wonderduckhoz

2423
(BTL.hu) Lippai Judit senior account pozícióban csatlakozik a Wonderduck Agency kötelékéhez.

Új tisztségviselők a Matesznél

2396
(BTL.hu) Szammer Istvánt, a Lapcom ügyvezető igazgatóját, a Kisalföld kiadóját választották meg a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség (Matesz) új elnökévé.

Távozik az újmédia igazgató

2386
(BTL.hu) Palánki Zsolt, az Axel Springer cégcsoport IT és Új Média igazgatójának munkaviszonya a cég vezetésével történt közös megállapodás alapján 2011. augusztus 31. napjával megszűnik.
(BTL.hu) Távozik a Tv2-től Török Eszter értékesítési osztályvezető. Munkáját Megyeri András veszi át, aki ezentúl üzletfejlesztési igazgatóként és kereskedelmi igazgatóhelyettesként a cégcsoport összes bevételéért felel.

Kádár a Sziget portfóliáját bővíti

2256
(BTL.hu) Június 1-től a Sziget Kft. cégvezetőjeként segíti a szervezőiroda munkáját Kádár Tamás. A szakember korábban az Est Media Group ügyvezetését látta el.

Vezércsere a Figyelő élén

2188
(BTL.hu) A Figyelő magazin új főszerkesztője, Dr. Illisz László, elkötelezett egy új, informatív, felhasználóbarát, a hétköznapi életben is hasznos szolgáltatásokat nyújtó internetes portál mielőbbi elindítása mellett.

A Neo Fm és a Geomédia sales house-a

2049
(Mrsz) Integrált Média Megoldások néven a Neo Fm és a Geomédia Kiadó termékeit értékesítő cég alakult, amely a későbbiekben tovább bővíti portfólióját és a piac meghatározó szereplőjévé kíván válni.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése