TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Pr-rel erősít a Kupon Világ

5639
Erősödő üzleti eredményeivel lépést tartva fokozza pr-tevékenységét a Kupon Világ.

Növekvő ajánlatszám és forgalom a Brigádnál

5315
A hazai közösségi vásárló portál, a Bónusz Brigád tavalyi nyári szezonját túlszárnyalva jelentős növekedésről számolt be.

Magyar koncepció teremtheti meg a 21. századi kisvárost

A Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete téli egyetemet tart Kőszegen neves külföldi előadók részvételével. ...

Csomagolásfejlesztéssel is gondoskodik a környezetről a Vénusz

A márka arra ösztönzni vásárlóit, hogy tegyenek többet a környezetükért. Ennek egyik módja ...

Két év közösségi vásárlással

5175
Két éve töretlen sikerrel hódít a közösségi vásárlás Magyarországon. A nagy népszerűségnek örvendő Bónusz Brigád összegezte a piaci helyzetet.

Turisztika és közösségi vásárlás

4656
A közösségi vásárló oldalak kínálatában egyre nagyobb számban jelennek meg turisztikai szolgáltatásokat nyújtó cégek, legyenek azok akár kis panziók, apartman házak, vagy nagy szállodák.

Bridág Napok a BónuszBrigádtól

4440
A BónuszBrigád által szervezett első Brigád Napok keretében kedvezményes vásárlásra jogosító bónuszokat lehet venni az interneten, amik a rákövetkező héten ruházati, szépségápolási és más termékekre, valamint éttermi szolgáltatásokra válthatók be

Új modell a Bónusz Brigádtól

4303
A Bónusz Brigád Piactér nevű portálján a mikro- és kisvállalkozások kínálhatnak kedvezményesen termékeket és szolgáltatásokat a 2,5 milliós Brigád-közösségnek.
A Gemius elemzése szerint közös pont a növekedés, de a lengyel, az orosz és a lett piac is érdekes sajátosságokkal rendelkezik.

Lendületben a Bónusz Brigád

3866
Négy hónap alatt egymilliárdot spórolt a Bónusz Brigád az ügyfeleinek. A másik egymilliárdos megtakarítás egy év alatt jött össze.

Az ugrás éve a Bónusz Brigádnál

3745
A tavalyi év jellemzői: a tervnél 44 millió forinttal nagyobb forgalom, bővülő kínálat, sok újítás, iparági szövetség és regionális szerep.
Sikeres első éve után az innováció, az egyedi szolgáltatások és az új piaci modellek bevezetése irányába megy el a Kupon Világ.
A Bónusz Brigád októberben Miskolc és Szeged után Kecskeméten és Debrecenben is elindította szolgáltatását. Heti két-három helyi ajánlat várható.
A Magyarországon elsőként indult közösségi webáruház, a brands.hu három év alatt 600.000 új tagot regisztrált, több mint 300 márka termékeit kínálja, az idén a számlaforgalma a tavalyi duplája lesz, eléri a 700 millió forintot - számolt be Weiler Péter, a brands.hu, illetve a tulajdonos Habostorta Kft. ügyvezető igazgatója kedden.
Magyarország egyik legnagyobb közösségi vásárló oldala hűségprogramot vezet be tagjainak, jelentős kényelmi szolgáltatásokkal, például mobil fizetéssel bővíti szolgáltatásait.
Nem csak azt lehet vizsgálni, ki kit ismer, de lehet kereskedelmi megoldásokat ajánlani hasonló hobbi vagy földrajzi hely szerint leválogatva a felhasználókat.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12 következő >>

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése