TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kinek van 1 milliárd felhasználója, és ki éri utol hamarosan a legnagyobb közösségi oldalt? Nem a Twitter, nem a Google+ és nem is a Linkedln.
18 millió író és olvasó havonta 4,5 milliárd percet tölt a Wattpadon. Ön már hallott róla?

Rekordszámú lojális ügyfél a Magyar Postánál

Tovább erősödik a Magyar Posta 3 éve indult hűségprogramja, amely már több mint 700.000 kártyabirtokos ...

Közös kampányban a Columbia és Zac Efron

Zac Efronnal, a világhírű színésszel szerződött a sportruházati világcég, a Columbia Sportswear. ...

Gyerekek a Facebookon

6465
A 13 év alatti magyar gyermekek egynegyede már facebookozik. Ez többek között adatvédelmi és nevelési kérdéseket is felvet.
Akár 3 év börtön is járhat egy sértő bejegyzésért, a rendőröknek pedig kötelező a twitter azonosító - így döntött a grenadai törvényhozás.
A hivatalos indulástól két hónapon keresztül ajándékkal kedveskednek a csatlakozók számára.
A Blikk Facebook alkalmazása - Blikk Klikk: Városok Versenye - nyerte el a Social media kategória 3. helyét.
Új közösségi oldallal bővítették a portfóliójukat: elindult a www.szjger.hu, a Szent Johanna Gimnázium virtuális adaptációja.

Facebook a magyar munkahelyeken

5513
Több mint 800 ezer magyar munkavállaló, használja munkahelyéről a közösségi oldalakat egy friss felmérés szerint.
A UPC Direct ügyfelei a Skype szolgáltatás által egyszerűen és ingyen érhetik el az ügyfélszolgálat munkatársait.

Fejlődő Zuppaa

4920
Az eddig digitális névjegyként működő oldal, kreatív közösségi felfedező oldallá vált, ahol közösségi élménnyé válik az önmegvalósítás.
A Facebook felismerte, hogy a csoportok alkalmazást gyakran iskolák, egyetemi szakok is használják.

Hódít a mobilos böngészés

3954
Egy friss Amerikai felmérés szerint, naponta 38 millió ember látogat meg telefonjáról, vagy tabletjéről közösségi hálózatokat, blogokat USA-szerte.

LinkedIn kampány a Fujitsutól

3902
Ritkaság, hogy egy cég a LinkedIn-t válassza online kampányához. A Fujitsu mégis az üzleti közösség oldalra tette a voksát.

Új közösségi oldal a kreatív ötletekért

3686
Művészek, feltalálók, fejlesztők és kutatók projektjeit támogatja az Indulj.be.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése