TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Innovatív ökocsomagolást vezetett be a Puma Clever Little Bag néven, amely már a magyar boltokban is elérhető.

Autómentes hétvége az Andrássy úton

2934
Zöld technika és Főszezon: kiállítások környezetbarát termékekkel és turisztikai kínálattal; a Fővárosi Önkormányzata szombaton és vasárnap rendezi meg a jubileumi X. Autómentes Hétvégét.

Új trendek a digitális gazdaság adóztatásában

A világ 20 vezető vállalata közül 9 mára már digitális vállalat, míg 20 évvel ezelőtt közülük ...

Új módszerrel javíthatnak az ügyfélélményen a hazai kkv-k

Kevés dolog idegesíti jobban az ügyfeleket, mint amikor hosszan kell várni egy telefonos ügyintéző ...
A hazai fogyasztók környezettudatos gondolkodásmódja elmarad a vizsgálatba bevont országok átlagától - derül ki a Millward Brown Hungary Környezettudatosság című szektortanulmányából.
A használt étolaj eddig legtöbbször a lefolyóban végezte, és jelentős környezeti károkat okozott a hazai élővizekben.Ősztől 150 Mol-kútnál lehet leadni, bioüzemanyag készül belőle.
Az idén is szeptember 16-22. között rendezik meg az Európai Mobilitási Hét (EMH) programjait. A rendezvény a fenntartható közlekedést szolgáló intézkedések bevezetésére próbálja ösztönözni az önkormányzatokat.

National Geographic ÖKONAP

2890
A National Geographic magazin a Millenárison tartott Ökonapot: családok számára szervezett környezettudatos programokat. Az egész napos rendezvényt szakmai konferencia kísérte.

Vidám dobozok

2827
Ingyen állatkerti belépőt kapnak hétvégén azok a gyerekek, akik tíz italos kartondobozt visznek a Fővárosi Állat- és Növénykerthez.

Zöldül a Siemens

2814
A Siemens AG elnök-vezérigazgatójal átadta a magyar Siemens-központ épületegyüttesén kialakított zöldtetők legújabb darabját.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 1234567 következő >>

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése