TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Autómentes hétvége az Andrássy úton

2934
Zöld technika és Főszezon: kiállítások környezetbarát termékekkel és turisztikai kínálattal; a Fővárosi Önkormányzata szombaton és vasárnap rendezi meg a jubileumi X. Autómentes Hétvégét.
A hazai fogyasztók környezettudatos gondolkodásmódja elmarad a vizsgálatba bevont országok átlagától - derül ki a Millward Brown Hungary Környezettudatosság című szektortanulmányából.

Csökkennek a közigazgatás adminisztratív terhei

Az Integrált Jogalkotási Rendszer bevezetésével az állampolgárok és vállalkozások is jobb szolgáltatást ...

A Cápák Hete mélyebbre merül, mint valaha

A televíziózás történetének egyik legrégebb óta futó tematikus hete, a nyár cápás eseménye ...
A használt étolaj eddig legtöbbször a lefolyóban végezte, és jelentős környezeti károkat okozott a hazai élővizekben.Ősztől 150 Mol-kútnál lehet leadni, bioüzemanyag készül belőle.
Az idén is szeptember 16-22. között rendezik meg az Európai Mobilitási Hét (EMH) programjait. A rendezvény a fenntartható közlekedést szolgáló intézkedések bevezetésére próbálja ösztönözni az önkormányzatokat.

National Geographic ÖKONAP

2890
A National Geographic magazin a Millenárison tartott Ökonapot: családok számára szervezett környezettudatos programokat. Az egész napos rendezvényt szakmai konferencia kísérte.

Vidám dobozok

2827
Ingyen állatkerti belépőt kapnak hétvégén azok a gyerekek, akik tíz italos kartondobozt visznek a Fővárosi Állat- és Növénykerthez.

Zöldül a Siemens

2814
A Siemens AG elnök-vezérigazgatójal átadta a magyar Siemens-központ épületegyüttesén kialakított zöldtetők legújabb darabját.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 1234567 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése