TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Víz: Az élet forrása. Honnan nyerjük?

5541
22. alkalommal került meghirdetésre a Bayer-UNEP Nemzetközi Környezetvédelmi Gyermekrajzpályázat.
A cél előmozdítása érdekében a UPS összesen 2,2 millió dollárt ajánl fel egy sor környezetvédelmi szervezet részére.

Támogatói szemmel is egyre népszerűbb a Gyerek Sziget

A Generali Gyerek Sziget megvalósulása a szponzorok jelenlétének köszönhető. ...

Idén még sportosabb lesz az EFOTT!

A fesztiválra Budapestről és Székesfehérvárról is indítanak közös tekerést. ...

Zöld beruházás a Siemens telephelyén

5341
Befejeződött a Siemens budapesti székházának díszvilágítása:a 48 egyedileg programozható lámpatest dinamikus látványt nyújt.

Környezetvédelmi játékgyűjtemény

5124
Az interneten elérhető környezetvédelmi játékokat teszteli és hasonlítja össze a Fenntarthatósági Füzetek 10. száma.

A Factory kommunikálja a balástyai beruházást

5032
A szegedi ügynökség végzi a balástyai szennyvíz-csatornázási és -tisztítási beruházás kommunikációját. Nem ez az első ilyen projektje.
A német szoftvercég történetének legjobb második negyedévét zárta, az új szoftverlicencek értékesítéséből befolyó árbevétel meghaladta az 1 milliárd eurót.

A Tetra Pak ajándéka az orvosokat is segíti

4875
Harminc fa kivágását előzi meg az az újrahasznosított papírtermékekből álló adomány, melyet a Tetra Pak Hungária Zrt. adott át a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának.

Nemzetközi Duna Nap

4751
Gyerekprogram, nyomozós játék, pétanque, bringazene, koncert várja a budapestieket a Nemzetközi Duna Napon, a Lánchíd pesti hídfőjénél.

Ambient a Rauchtól az EFOTT-on

4726
Az idei EFOTT-on nem mindennapi aktivitással hívják fel a figyelmet az energiatakarékosságra és a környezettudatosságra.
Az év elejétől az olasz tulajdonban lévő Catone Kft. szállítja és raktározza az Unilever Magyarország hűtött és fagyasztott termékeit.
A Tesco országszerte 118 hipermarketben hirdet nagyszabású nyereményakciót a PET-palackok és alumíniumdobozok visszagyűjtésére.

Szélerőmű Budapest közepén

4447
Az E.ON rendhagyó áprilisi kampánya során az Adamsky Advertising egy valódi szélerőművet állított a X. kerületi Postás Hotel tetejére.

Energy Challenge 2012

4445
Az ExxonMobil hazai központjában rendezett döntővel véget ért az első egyetemi és főiskolai hallgatók számára meghirdetett országos hallgatói verseny, az Energy Challenge.

Díjazták a Dreher környezettudatosságát

4230
A sörgyár vihette haza az első Greennovációs díjat, mert vízfelhasználását 30 százalékkal csökkentette az elmúlt három évben.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 1234567 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése