TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ozone Zöld-díj

6610
Az OzoneNetwork tévé idén is keresi a legjobb, legérdekesebb ötleteket, amelyek hozzájárulnak a környezetünk megóvásához.

Tetra Pak: zöld iroda minősítés

6326
A cég Magyarország harmadik olyan vállalata, amely sikeresen teljesítette a KÖVET Egyesület Zöld Iroda Minősítésének követelményeit.

Új módszerrel javíthatnak az ügyfélélményen a hazai kkv-k

Kevés dolog idegesíti jobban az ügyfeleket, mint amikor hosszan kell várni egy telefonos ügyintéző ...

Magyar koncepció teremtheti meg a 21. századi kisvárost

A Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete téli egyetemet tart Kőszegen neves külföldi előadók részvételével. ...
Egyelőre csak az 55 év felettiek és a felsőfokú végzettségűek figyelnek rá oda- derült ki a KutatóCentrum felméréséből.

Új fejlesztések az easyJet-nél

6094
Könnyített ülésekkel és új, szárnyvégi aerodinamikai elemek bevezetésével spórol üzemanyagot 14 új repülőgépén az easyJet.

Erőss Zsolt a WWF Föld Óráján

6084
Erőss Zsolt a WWF Föld Órája elnevezésű rendezvényen lobbantotta fel az Ország Legmagasabb Gyertyájának lángját.
Az áruházak idén is csatlakoztak a Föld Órája kezdeményezéshez, a káros anyag kibocsátás csökkentésére saját kezdeményezést indítottak.

Jakabos Zsuzsanna is csatlakozik..

6073
A gyönyörű olimpikon a WestEndben elhelyezett gyűjtőládába leadta a régi gyertyáit, hogy ezzel is hozzájáruljon a szombati rekordkísérlethez.
A magyarországi Tesco 3. alkalommal csatlakozik a Föld Órája globális hatvan percéhez. A megmozdulás népszerűsítésében is szerepet vállal.
A világ legnagyobb önkéntes akciójának hazai főszervezője, a WWF Magyarország 2013-ban is versenyt hirdet: hamarosan kiderül, melyik hazai település lakói a legelhivatottabbak a természetvédelem iránt.

Megfizetett ígéretek

5991
Az Ipsos 26 országban kérdezte meg a fogyasztókat arról, melyek azok a helyzetek, amikor többet fizetnének egy élelmiszerért annak egyedi csomagolása miatt.

Zöld utakon az easyJet

5904
Az easyJet legújabb technológiája akár negyed tonnával is csökkenti a repülőgépek súlyát, emellett javítja az utastér levegőjét is.

A jegesmedvékért korcsolyáztak

5864
Közel kétezren siklottak jegesmedve álarcban a Városligeti Műjégpályán a jegesmedvék élőhelyének megóvásáért.

Szenior környezetvédelem

5784
A „Láss Zölden” felvilágosító projekt keretében téli kampány indul a nyugdíjas korosztály körében.

UPS: Climate Counts

5769
A UPS négy egymást követő évben negyedszer került a Climate Counts vállalati rangsor élére a fogyasztói csomagszállítás kategóriájában.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 1234567 következő >>

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése