TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A nők és az idősebb korosztály képviselői vesznek inkább könyvet a kezükbe- derül ki a Bookon.hu és a KutatóCentrum kutatásából.

D. Tóth Kriszta: Jöttem, hadd lássalak

6248
Mindenkinek van egy „Hufnágel Pistije”. De vajon akkor járunk a legjobban, ha teljesülnek az álmaink?

Ők 2018 legjobb hazai bloggerei és legmenőbb influencerei

A Cosmopolitan 2018-ban ötödször díjazta az ország legjobb bloggereit, és immár a legbefolyásosabb ...

Hamarosan ingyenes applikációval kereshetőek a jogszabályok

Android és iOS rendszeren futó applikáció letöltésével mobiltelefonon és tableten is könnyen ...

Szereti-e az agyunk az e-könyveket?

5978
Az elektronikus dokumentumokat nehezebben tudjuk felidézni- olvasható Dr. Mund Katalin szociológus legújabb e-könyvekről szóló tanulmányában.

A Pagony újdonságai

5948
A szülők és a gyerekek nagy örömére számos új tehetséggel és tanulságos történettel vág neki a Pagony 2013-as évnek.

iPad mesekönyv karácsonyra

5763
A Sanoma Media által idén a nagy sikerű Hisztimesék animált hangoskönyv változata kerülhet a fa alá.

Aranyvackor 2013-ban is

5707
Lámpalány meséi, Volt egyszer egy, vagy Sárkány a lépcsőházban: a ma már jól ismert és kedvelt könyvek szerzői-illusztrátorai mind-mind a korábbi Aranyvackor pályázatokon tűntek fel.

November az őszinte vallomásoké

5684
A Bookline TOP 50-es listája szerint, az önelemző és egész életekre visszatekintő könyvek népszerűsége folyamatosan növekszik az év utolsó időszakában.

Olvasásra buzdít a McDonald’s

5530
A gyorsétteremlánc új akciójában egy hónapon keresztül több tízezer könyvet ad ajándékba a Happy Meal menük mellé.

Bookline Október: Nem ereszt a múlt…

5505
Nyáry Krisztián nagyot robbantott magyar irodalmi szerelmeskönyvével, amelyből a legnagyobb hazai szerzők viharos szerelmi életéről tudhatunk meg részleteket.

Irodalmi fesztivállal erősít a JAK!

5501
Nagy várakozás előzi meg, a 7 hazai és 9 külföldi kortárs szerző részvételével zajló első Őszi Nemzetközi Irodalmi Fesztivált.

XII. Győri Könyvszalon

5438
A Győri Könyvszalon rendezvényein, együtt ünnepelnek az írók, a költők, az előadóművészek, a kiadók és mindenekelőtt az olvasók.

Könyvsorozat gyerekeknek a Blikk Könyvklubtól

5435
Új könyvsorozatot indít a Ringier. Az Első Enciklopédiám című sorozatban a Százholdas Pagony lakói vezetik át a gyermekeket a különböző fejezeteken.

Bookline: a kaland és a sötétség győzedelmeskedett

5346
Vámpírszerelem, bangkoki éjszaka és a sötét legkülönbözőbb árnyalatai, a Bookline legolvasottabb e-könyveinek szeptemberi sikerlistáján.

Libri: Antikvárium Online is

5214
A Libri Antikvárium 10 000 darabos könyvkínálata szeptembertől elérhető a Libri webáruházában, a libri.hu oldalon is.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 123 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése