TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Május első vasárnapján minden eddiginél kreatívabban köszönthetik fel édesanyjukat a gyerekek.

Te melyik sportban vagy bajnok?

5170
A KamaszPanasz szerkesztőségének kreatív pályázatán, fiatalok mutathatták be kedvenc sportágukat, és a hozzá fűződő viszonyukat.

Magyarországon is elérhetővé vált a Facebook Marketplace

A magyar felhasználók számára is elérhetővé teszi Marketplace szolgáltatását a Facebook. ...

A Philips csoport hamburgi székháza: építészeti különlegesség Hörmann ajtókkal!

A Philips csoport hamburgi központja új mércéket állít az irodakialakítás területén. ...

Mindenkinek becsengettek

5098
Tanévkezdő civil szafarival indult útjára a nemzetközi szinten már 3 éve működő program.

Pozsonyi Piknik

5096
Közösségi találkozó és játszóhellyé alakul át a Raoul Wallenberg utca a családok, közösség közreműködésével szeptember elején.

Egészséges iskolakezdés

5072
ATesco összegyűjtötte, mire kell fokozottan figyelniük a szülőknek az iskolaévre való felkészülés, a vásárlás és a válogatás során.

Lovagok és apródok a Savoya Park Gyereknapján

4468
A középkor világába csöppenhetnek azok, akik május 19-én ellátogatnak a budapesti Savoya Parkba.

Kiálltak a legbátrabbakért

4415
A Bátor Tábor a háromdimenziós aszfaltrajz mellett Firkaműhellyel és egyedi padlómatricával kedveskedett az Erzsébet térre látogatóknak.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése