TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Május első vasárnapján minden eddiginél kreatívabban köszönthetik fel édesanyjukat a gyerekek.

Te melyik sportban vagy bajnok?

5170
A KamaszPanasz szerkesztőségének kreatív pályázatán, fiatalok mutathatták be kedvenc sportágukat, és a hozzá fűződő viszonyukat.

Változások a Music FM-nél

Változásokat jelentett be a 89.5 Music Fm. Eszerint Ada – külföldi munkája miatt – nem lesz ...

A céges rendezvények látványgurui színházi produkcióval jelentkeznek

6 kontinens és 50 ország után végre Budapesten a művészet új dimenzióját jelentő látványszínház. ...

Mindenkinek becsengettek

5098
Tanévkezdő civil szafarival indult útjára a nemzetközi szinten már 3 éve működő program.

Pozsonyi Piknik

5096
Közösségi találkozó és játszóhellyé alakul át a Raoul Wallenberg utca a családok, közösség közreműködésével szeptember elején.

Egészséges iskolakezdés

5072
ATesco összegyűjtötte, mire kell fokozottan figyelniük a szülőknek az iskolaévre való felkészülés, a vásárlás és a válogatás során.

Lovagok és apródok a Savoya Park Gyereknapján

4468
A középkor világába csöppenhetnek azok, akik május 19-én ellátogatnak a budapesti Savoya Parkba.

Kiálltak a legbátrabbakért

4415
A Bátor Tábor a háromdimenziós aszfaltrajz mellett Firkaműhellyel és egyedi padlómatricával kedveskedett az Erzsébet térre látogatóknak.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése