TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Környezetvédelmi játékgyűjtemény

5124
Az interneten elérhető környezetvédelmi játékokat teszteli és hasonlítja össze a Fenntarthatósági Füzetek 10. száma.

National Geographic Ökonap

5122
Ökoprogramok, koncertek és szakmai konferencia várja az érdeklődőket a szeptember 15-ei Ökonapon a Millenáris parkjában.

Változások a Music FM-nél

Változásokat jelentett be a 89.5 Music Fm. Eszerint Ada – külföldi munkája miatt – nem lesz ...

A kriptovaluta nem lufi, csak jó portfólió és stratégia kell

A 20 legjövedelmezőbb kriptovaluta ma a teljes kriptovalutapiac teljesítményének 90%-át teszi ...

A Siemens akciója a Rio+20 konferencián

4689
A rendezvény ideje alatt zöld fénybe borul a rio de janeiro-i Megváltó Krisztus Szobor.

Eco-marathon verseny indul Rotterdamban

3842
Több ezer diák versenyez az üzemanyag-megtakarítás jegyében.

Díjat nyert a Holcim integrált kampánya

3498
A Holcim Hungária Zrt. fenntartható építészetet népszerűsítő kampánya megnyerte a European Excellence Awards nemzetközi kommunikációs díjat.
Az E.ON hosszú távú fenntarthatósági stratégiájának részeként még az idén megkezdi az elektromos utak kiépítését Magyarországon.
Jelentősen csökken a civil szervezetek támogatása jövőre - hívta fel a figyelmet Lukács András, a Levegő Munkacsoport elnöke.
Az áruházlánc 64 különböző indikátor, rengeteg adat és részletes szöveges információ segítségével mutatja be vállalati, társadalmi és környezetvédelmi teljesítményét.

Mérföldkő a Heineken életében

2854
A Heineken Hungária - a tavalyi gyorsjelentés után - idén elkészítette Fenntarthatósági Jelentését a 2010-es évről.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 1234 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése