TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Henkel: Együtt a fenntarthatóságért

6042
A stratégia a „többet elérni kevesebből” célkitűzésre épül, amelynek értelmében a Henkel az erőforrások felhasználásának hatékonyságát a háromszorosára növeli 2030-ig.
Zöld építészet, energiadesign, környezetbarát épületek, okos megoldások - mind olyan fogalmak, amelyek megkerülhetetlenek a modern és fenntartható várostervezésben.

Még mindig kevés tejterméket fogyasztanak a gyerekek

A gyermekek táplálkozási szokásairól készített felmérést a Danone Kft. ...

A világ egyik legkeményebb futóversenyén is indulnak nők

Európa legjelentősebb terepfutó versenyét immár 15. alkalommal rendezik meg Chamonix-ban. ...

Használt Nespresso kapszulákból karóra

5760
A Blancier kézzel készült óráihoz üres Nespresso kapszulákat használnak fel. A világ legfenntarthatóbb óráit készítik el.

Mondelēz: kakaótermesztés fenntarthatóan

5626
A világ legnagyobb csokoládégyártója elindította “Cocoa Life” elnevezésű fenntarthatósági projektjét.

Vállalatok a fenntartható fejlődésért

5624
A Magyarországi Üzleti Tanács üzleti vezetők és fenntarthatósággal foglalkozó szakemberek segítségével dolgozta ki hétpontos ajánlását.

Megőrizte helyét az Unilever

5266
A vállalat 14. éve vezeti a Dow Jones Fenntarthatósági Indexet az élelmiszergyártók között. Idén az élelmiszer és ital alkategóriában is vezet.

Teltház az Ökonapon

5230
Megtelt a Millenáris Park környezettudatosan gondolkodó látogatókkal a National Geographic idei Ökonapján.

Fenntarthatóságban élen a Siemens

5219
Az „Ipari termékek és szolgáltatások” kategóriában elért vezető pozíciójával a Siemens idén először a több szektorban működő vállalatok rangsorában is első helyen végzett.

Növekvő Nestlé termelés

5189
A Nestlé fenntarthatósági jelentéséből kiderül, hogyan sikerült a vállalatnak 20 százalékkal növelnie termelését a tavalyi évben.

Környezetvédelmi játékgyűjtemény

5124
Az interneten elérhető környezetvédelmi játékokat teszteli és hasonlítja össze a Fenntarthatósági Füzetek 10. száma.

National Geographic Ökonap

5122
Ökoprogramok, koncertek és szakmai konferencia várja az érdeklődőket a szeptember 15-ei Ökonapon a Millenáris parkjában.

A Siemens akciója a Rio+20 konferencián

4689
A rendezvény ideje alatt zöld fénybe borul a rio de janeiro-i Megváltó Krisztus Szobor.

Eco-marathon verseny indul Rotterdamban

3842
Több ezer diák versenyez az üzemanyag-megtakarítás jegyében.

Díjat nyert a Holcim integrált kampánya

3498
A Holcim Hungária Zrt. fenntartható építészetet népszerűsítő kampánya megnyerte a European Excellence Awards nemzetközi kommunikációs díjat.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 1234 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése