TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Menedzsment Fórum 2012. április 5-én “Online marketing a Facebookon innen és túl" címmel megrendezi X. Marketing Konferenciáját a Danubius Hotel Gellértben, Budapesten. (X)

Facebook játékot indított az MSN Mai Nap

3906
A játék saját MSN oldal készítésére buzdítja az olvasókat. A nemzetközi projekt a legkreatívabb magyar és görög MSN olvasókat keresi.

Idén 20 éves a Fény Utcai Piac

Az ikonikus helyszín szeptembertől év végéig egyfajta „szórakoztató központként” is működve ...

Változások a Music FM-nél

Változásokat jelentett be a 89.5 Music Fm. Eszerint Ada – külföldi munkája miatt – nem lesz ...

Találj címet a sorozatnak!

3836
Az Ultimate Cops magyar névötleteit a Facebookon lehet megosztani.

Osztályfénykép-verseny a Facebookon

3776
A pályázat a Facebook tanulást és közösségépítést segítő lehetőségeire hívja fel a figyelmet.

Egyedi reklámfelület a Sopronitól

3713
A Soproni egy egyedi reklámfelületet segítségével, a rajongók lelkesítő üzeneteit eljuttatja a magyar férfi vízilabda válogatott tagjainak.

Facebook-on az EDF DÉMÁSZ

3578
A szeptemberben indult image kampány folytatásaként elindította Facebook oldalát az EDF DÉMÁSZ.
Tegnap késő délután egy varázsütésre megjelentek a hirdetési felületeken a tartózkodási helyre irányuló célzás beállítását lehetővé tevő ablakok.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése