TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyar Termék Nagydíjas a Camping

5160
A 15. alkalommal meghirdetett Magyar Termék Nagydíjpályázaton nyert a Camping sajt termékcsalád.

Nyomdai innováció és elismerés

5158
Magyar Termék Nagydíj kitüntetést vehetett át kedden a Díjbeszedő Nyomda Zrt. a vállalat elmúlt években bevezetett transzpromó fejlesztése kapcsán.

Magyarországon is elérhetővé vált a Facebook Marketplace

A magyar felhasználók számára is elérhetővé tette Marketplace szolgáltatását a Facebook. ...

Ősz és a város Mihalik Enikővel és modelltársaival

Szeptembertől újra Mihalik Enikő szerepel a Coca-Cola magyarországi kampányfotóin. ...

CSR Hungary 2012

5157
A CSR Hungary Díj 2012-ben is a legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseket, termékeket, szolgáltatásokat, projekteket értékeli.

Márkaelismerés a SAP-nak

5084
Az SAP visszatérő szereplő a Business Superbrands díjak kapcsán: idén ötödszörre érdemelte ki az elismerést a hazai leányvállalat.

Superbrands díjas a Budai Egészségközpont

4923
A Budai Egészségközpont több mint egy évtizede nagy odafigyeléssel, elhivatottsággal és felelősségteljesen végzi munkáját, amelyet idén Superbrands elismeréssel díjaztak.

Vodafone ISO-tanúsítvány

4842
A Vodafone nemzetközileg elismert folyamatokkal szolgálja ki üzleti előfizetőit. A Vodafone minőségirányítási rendszere az ISO 9001: 2009 szabványnak felel meg.

Díjeső a Cannes Lions Fesztiválon

4746
Kiosztották az 59. Cannes Lions nemzetközi kreatív fesztivál oroszlántrófeáit. A kommunikációs szakma kiválóságait 10 különdíj kategóriában is elismerték.

Idén is Superbrands-díjas a dm

4713
A dm már negyedik alkalommal vehette át a Superbrands elismerést.

Nemzetközi elismerés az ALLEE-nak

4715
Solal Silver Marketing Díjat adományozott PR kategóriában a Bevásárlóközpontok Nemzetközi Tanácsa az Allee Bevásárlóközpontnak.

Az üzleti utazók a Sixt-re szavaznak

4704
A Business Excellence díj legjobb autókölcsönzőnek járó címet a Sixt Magyarország kapta.

Az etikus cégeket díjazza a Telenor

4699
A mobilszolgáltató a magyarországi vállalatok etikus működés iránti elkötelezettségét és erőfeszítéseit szeretné ismertté tenni, ezért idén először meghirdette a Telenor Etikus Vállalat Díjat.

Eredményes Diákhitel

4658
Kiemelkedő eredményt ért el a hazai Diákhitel rendszer a Cedefop, az Európai Szakképzés-fejlesztési Központ 33 ország képzési célú hitelezési gyakorlatát vizsgáló felmérésében.

Ötödször Business Superbrands díjas a Henkel

4615
A Henkel Magyarország Kft. idén is kiérdemelte a Business Superbrands kitüntetést. Az elismerésben Henkel két vezető márkája, a Persil és a Schwarzkopf is részesült.

Komoly külföldi elismerés a Telenor Háznak

4479
Több hazai elismerés után ezúttal a legnagyobb nemzetközi ingatlanfejlesztési szövetség találta kiemelkedő minőségűnek a Telenor törökbálinti székházát.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12345 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése