TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyar Termék Nagydíjas a Camping

5160
A 15. alkalommal meghirdetett Magyar Termék Nagydíjpályázaton nyert a Camping sajt termékcsalád.

Nyomdai innováció és elismerés

5158
Magyar Termék Nagydíj kitüntetést vehetett át kedden a Díjbeszedő Nyomda Zrt. a vállalat elmúlt években bevezetett transzpromó fejlesztése kapcsán.

Öt évvel korábban vált fenntartható csomagolásra a LEGO

Lecserélik az egyszer használatos műanyag tasakokat, és újrahasznosított vagy fenntartható ...

Nemcsak a Z és Y generáció beszélget személyes interakció nélkül

Ez a tendencia egyre gyakrabban figyelhető meg az idősebb korosztálynál is. Mennyiben változott ...

CSR Hungary 2012

5157
A CSR Hungary Díj 2012-ben is a legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseket, termékeket, szolgáltatásokat, projekteket értékeli.

Márkaelismerés a SAP-nak

5084
Az SAP visszatérő szereplő a Business Superbrands díjak kapcsán: idén ötödszörre érdemelte ki az elismerést a hazai leányvállalat.

Superbrands díjas a Budai Egészségközpont

4923
A Budai Egészségközpont több mint egy évtizede nagy odafigyeléssel, elhivatottsággal és felelősségteljesen végzi munkáját, amelyet idén Superbrands elismeréssel díjaztak.

Vodafone ISO-tanúsítvány

4842
A Vodafone nemzetközileg elismert folyamatokkal szolgálja ki üzleti előfizetőit. A Vodafone minőségirányítási rendszere az ISO 9001: 2009 szabványnak felel meg.

Díjeső a Cannes Lions Fesztiválon

4746
Kiosztották az 59. Cannes Lions nemzetközi kreatív fesztivál oroszlántrófeáit. A kommunikációs szakma kiválóságait 10 különdíj kategóriában is elismerték.

Idén is Superbrands-díjas a dm

4713
A dm már negyedik alkalommal vehette át a Superbrands elismerést.

Nemzetközi elismerés az ALLEE-nak

4715
Solal Silver Marketing Díjat adományozott PR kategóriában a Bevásárlóközpontok Nemzetközi Tanácsa az Allee Bevásárlóközpontnak.

Az üzleti utazók a Sixt-re szavaznak

4704
A Business Excellence díj legjobb autókölcsönzőnek járó címet a Sixt Magyarország kapta.

Az etikus cégeket díjazza a Telenor

4699
A mobilszolgáltató a magyarországi vállalatok etikus működés iránti elkötelezettségét és erőfeszítéseit szeretné ismertté tenni, ezért idén először meghirdette a Telenor Etikus Vállalat Díjat.

Eredményes Diákhitel

4658
Kiemelkedő eredményt ért el a hazai Diákhitel rendszer a Cedefop, az Európai Szakképzés-fejlesztési Központ 33 ország képzési célú hitelezési gyakorlatát vizsgáló felmérésében.

Ötödször Business Superbrands díjas a Henkel

4615
A Henkel Magyarország Kft. idén is kiérdemelte a Business Superbrands kitüntetést. Az elismerésben Henkel két vezető márkája, a Persil és a Schwarzkopf is részesült.

Komoly külföldi elismerés a Telenor Háznak

4479
Több hazai elismerés után ezúttal a legnagyobb nemzetközi ingatlanfejlesztési szövetség találta kiemelkedő minőségűnek a Telenor törökbálinti székházát.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése