TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Egészséges sikerek Floridában

5031
Amerika legnagyobb orvostechnikai vásárán, Miamiban nyolc magyarországi kiállító képviseltette magát a HITA segítségével.

Egészségesebb lesz az American Express

4678
A cég megkezdte a munkavállalók testi-lelki egészségének hosszú távú megóvását célzó vállalati kultúra meghonosítását.

Közös kampányban a Columbia és Zac Efron

Zac Efronnal, a világhírű színésszel szerződött a sportruházati világcég, a Columbia Sportswear. ...

A Philips csoport hamburgi székháza: építészeti különlegesség Hörmann ajtókkal!

A Philips csoport hamburgi központja új mércéket állít az irodakialakítás területén. ...

Halkóstoló a Metróban

4566
Havonta más-más halak kóstolójával várja vásárlóit országszerte a Metro. Az áruház az akcióval a halfogyasztás jótékony hatására kívánja felhívni a figyelmet.

Milliókat érő egészség

4475
A három éve zajló nagysikerű programsorozat folytatásaként a Richter Gedeon Nyrt. újraindítja jótékonysági akcióval összekötött országos szűrőprogramját, az Egészségvárost.

Médiaunió – „A sport mindenkié!”

4472
Már most az olimpia lázában ég az ország, és a legtöbben közben elfelejtik, hogy mi magunk is hétköznapi bajnokok vagyunk. A Médiaunió Alapítvány ezért idén a sportolás fontosságára hívja fel a figyelmet.

Böjti időszak-egészségesen, fitten, energikusan

4148
Húsvét közeledte a böjt kezdetét, a húsmentes étrendet is jelenti, ilyenkor fokozottan kell ügyelni a zöldség-és gyümölcsfogyasztásra- ebben a Bonduelle ad most tippeket.

Díjat kapott a Flora szívbarát programja

3977
Társadalmi felelősségvállalás kategóriában díjazták a Florát a Program a Magyar Társadalomért elnevezésű egészségügyi szűrőprogramban való részvételéért.

Az egészség fontos döntési szempont

3657
A GfK Hungária egészséggazdasági felméréseinek eredményei szerint 2004 óta egyre romlik a hazai lakosság saját egészségének megítélése.
A munkahelyi biciklizés népszerűsítése mellett a dohányzásról leszokást ösztönözte McDonald's „Dobd el a cigit és Tekerj be dolgozni!” elnevezésű komplex kezdeményezés keretében.

Életmódfesztivál Szolnokon

3124
Egészségmegőrzés, életvezetés, illetve hagyományos és alternatív gyógymódok. E három fő téma köré csoportosulnak azok a programok, melyen pénteken és szombaton részt vehetnek a nyolcadik Szolnoki Életmódfesztivál látogatói.

Aki sokat tévézik, az...

2993
A tévénézéssel töltött idő összefüggésben van a kalóriadús rágcsálnivalók és az egészségtelen üdítőitalok fokozott fogyasztásával.

Egyre fontosabb az egészség

2961
Az összes fogyasztói rétegben megfigyelhető, hogy jelentős összegeket költünk az egészség megőrzésére és visszaszerzésére. Öt magyarból kettő a természetes gyógymódokban hisz.
Az Európai Bizottság egészségügyi és fogyasztópolitikai biztosa elindította az „Ex-Smokers Are Unstoppable" (A volt dohányosok megállíthatatlanok) elnevezésű kampány második szakaszát.

Csak nem esznek kevesebbet

2908
Nagy Britanniában fel kell tüntetniük a gyorsbüféláncoknak - például Starbucks, McDonald's, Pizza Hut -, kávézóknak és éttermeknek ételeik kalóriatartalmát az étlapjaikon. Nem működik.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése