TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Újítókat díjaztak a fogyasztók

6142
Átadták a 2013-as Év Terméke Díjat, mely a világ legfontosabb innovációs termékkitüntetése.

A fogyasztók kedvence: NESTEA

6139
A sztíviával is édesített NESTEA zöld teákat, a Coca-Cola innovációját most a legfontosabb döntéshozók, a fogyasztók díjazták.

Még mindig kevés tejterméket fogyasztanak a gyerekek

A gyermekek táplálkozási szokásairól készített felmérést a Danone Kft. ...

A világ egyik legkeményebb futóversenyén is indulnak nők

Európa legjelentősebb terepfutó versenyét immár 15. alkalommal rendezik meg Chamonix-ban. ...
Az első alkalommal meghirdetett pályázaton számos elismeréssel jutalmazták a legalább 51%-ban magyar tulajdonú vállalkozásokat.

A HELL bizonyított

6086
MOMOT termékdíjas a HELL New Generation Sugarfree, a vállalat új generációs, cukormentes itala.
A Népegészségügyi Konferencián szakmai díjjal jutalmazták a programot kiemelt társadalmi felelősségvállalás kategóriában.

A Sopronié az Év Sportkampánya

6007
A Soproni lett a közönség kedvence az Év Sportkampánya kategóriában a Ringier Kiadó és a Felix Promotion menedzseriroda által harmadszorra megrendezett Év Sportolója online szavazáson.

Az év menedzserei

5994
A Menedzserek Országos Szövetsége 18. illetve 13. alkalommal választotta meg az Év Menedzserét és az Év Fiatal Menedzserét.

Gyurta Dániel az év legjobbja

5954
Ünnepélyes gála keretében adta át a hagyományteremtőnek szánt „Az év legjobbjai” díjakat a Sport24 portál a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó sportolóknak.

Az NNG nyerte „Az Év Irodája 2012” díjat

5890
Az iGO Navigáció fejlesztőjeként ismert NNG Kft. új székháza „Az Év Irodája 2012” elismerést kapta.

Újabb nemzetközi díjat nyert a Grey/ G2

5866
A globális Team P&G Awardson ezüstöt nyertek Best Long Term Campaign kategóriában.

Két elismeréssel indította az évet a Factory

5861
Kölcsey-éremmel és Kerékpárosbarát Munkahely díjjal jutalmazták a Factory Creative Studio-t.

Családbarát Munkahely díjat nyert a British Telecom

5841
A British Telecom magyarországi szolgáltató-központja nagyvállalati kategóriában elnyerte a Családbarát Munkahely díjat.

Qatar Airways: a magyar utasok kedvenc légitársasága

5832
A Qatar Airways lett a magyarok kedvenc légitársasága a legnagyobb magyar online repülőjegy-forgalmazó által szervezett „Az Én Légitársaságom 2012” elnevezésű felmérésen.

Unicum: Nemzetközi Elismerés

5798
Highly commended - vagyis rendkívüli elismeréssel tüntette ki a Heinemann Duty Free, a Zwack Unicum és a Budapest Airport közös nyári kampányát.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 1234567891011121314... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése