TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

EFFIE 2011 – 36 kampány kapott díjat

3145
A jubileumi 10. magyarországi EFFIE-gálán a leghatékonyabb kampánynak kijáró platina díjat a Volkswagen Amarok – Falka című kampánya (Rebel Rouse ügynökség) kapta
Idén harmadjára adták át a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjat. A szervező ClientFirst a személyes és a telefonos ügyfélkiszolgálás mellett e-mail-en keresztül is vizsgálta az ügyfélkezelést.

120 bohócdoktor találkozik Sarlóspusztán

Egy jóízű nevetés könnyebbé teszi a hétköznapokat, de még nagyobb szükségünk van rá a nehéz ...

Idén még sportosabb lesz az EFOTT!

A fesztiválra Budapestről és Székesfehérvárról is indítanak közös tekerést. ...

Marketing fődíj a Budapest Airportnak

3059
A Budapest Airport pályázata nyerte el az európai marketing fődíjat a Berlinben megrendezett 14. World Routes konferencián.

Ügynökség kapta a Legjobb Női Munkahely díjat

3036
A szegedi székhelyű Factory Creative Studio Kft. egy hét alatt a második díjat söpörte be: a Golden Brain után a Legjobb Női Munkahely díjat.

Elindult a MasterCard – év bankja 2011 verseny

2972
A bankok már hagyományos éves seregszemléjének számító MasterCard - év bankja verseny zsűrije összesen kilenc kategóriában vizsgálja a pénzintézetek teljesítményét.
Az érdeklődő vállalatok a pályázat során tesztelhetik energiahatékonyságukat és elnyerhetik az "Energiatudatos vállalat" címet.

Az Electrolux Design Lab nyertesei

2876
Szlovákiai versenyző "mosógépe" nyerte idén a nemzetközi formatervező verseny fődíját. A legjobb nyolc között ezúttal is volt magyar ötlet.

Átadták a Magyar Termék Nagydíjakat

2816
(MTI) Az idén 37 pályázó 39 pályázata kapta meg a Magyar Termék Nagydíj elismerést, amelyet szeptember 1-én adtak át a Parlamentben.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...678910111213141516171819 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése