TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kiosztották az idei InnoMax Díjakat

4176
Az Invitel harmadik alkalommal szervezte meg a kis- és középvállalkozások innovációs versenyét, az InnoMax Díjat. Az idei évben rekordszámú nevezés érkezett: 56 vállalat, 59 innovációja szállt versenybe a győzelemért.

Oscart kapott az Onlinet alapítója

4166
A különdíj azoknak jár, akik mentorként segítik az újonnan a céghez került munkatársak beilleszkedését.

Megvan a válasz a divatra: ANSWEAR

Elindult a We are the Answear, az Answear.hu videós kampánya. ...

Kétségtelenül átállunk lineárisról digitálisra

A folyamatos technológiai fejlődés következtében a fogyasztói szokások is állandóan változnak. ...

Red dot díjat kapott az LG

4163
Az LG Electronics 2012-es termékei közül tizennégyet díjaztak kiváló formatervezésükért.

Glamour Women of the Year 2012

4161
Újra Glamour jelmezbe öltözött az UP!, hogy a Glamour Women of the Year gálán díjazza az olvasók kedvenceit.

Magyar Szolgáltatás védjegyet kapott a Bónusz Brigád

4150
Az oldal egy olyan közösségbe került be, akik büszkék a teljesítményükre, és szorosan összefognak a marketing, kereskedelem és termékfejlesztés területén.

94 ezer szavazó a szállodák versenyében

4131
Lezárult Az Év Legbarátságosabb Szállodája 2011 Verseny, ahol az Utazók arról szavazhattak, hogy mely magyarországi szálláshelyek voltak a legfigyelmesebbek a múlt évben.
Az elismerést olyan vállalatok és szervezetek kapják, melyek külön figyelmet szentelnek a fogyatékos munkavállalók ügyének, ez a szándék saját gyakorlatukban is megmutatkozik.

Az Enterprise Group az Év Üzleti Partnere

4099
A díjjal a tavalyi év sikeres projektjeit ismerte el az IBM.
Március 18-áig lehet szavazni a 2011-es év legkiemelkedőbb mobil iparági szakembereire. Kiderül, kik hatottak leginkább 2011 mobiltrendjére, kik hoztak valami újat, korszakalkotót a magyar mobil piacra.

"Szakmai" Oscar-díjakat kapott Regine Sixt

4069
A német üzletasszony az ’’Év asszonya” és ’’World’s Leading” címekkel lett gazdagabb.

Átadták a Ringier Népszabadság Awards 2011 díjait

4045
A Vodafone, a Media Markt, a TAG Heuer és a Chio lettek az idei év legjobbjai.

A Legvonzóbb Munkáltatók

4002
Ünnepélyes keretek között kihirdették Magyarország Legvonzóbb Munkáltatóit, egyedülállóan magas, 27,000 válaszadó véleménye alapján.

Az Internetes Kultúra Fővárosa: Pécs

4001
Az első ízben átadott „Internetes Kultúra Fővárosa” vándordíj célja, hogy évről-évre megjutalmazzák a honlapok megmérettetésén legsikeresebbnek bizonyuló vidéki városokat.

Az év magyar Facebook-oldalai

3981
A Túró Rudi nyerte meg az év Facebook-brandje címet a Fészbuker.hu versenyén. Nyertek még: Mekizni jó!, Norbi, Bónusz Brigád, Blikk, Való Világ, Fluor Tomi.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...678910111213141516171819 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése