TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Oscart kapott az Onlinet alapítója

4166
A különdíj azoknak jár, akik mentorként segítik az újonnan a céghez került munkatársak beilleszkedését.

Red dot díjat kapott az LG

4163
Az LG Electronics 2012-es termékei közül tizennégyet díjaztak kiváló formatervezésükért.

Közös kampányban a Columbia és Zac Efron

Zac Efronnal, a világhírű színésszel szerződött a sportruházati világcég, a Columbia Sportswear. ...

Ősz és a város Mihalik Enikővel és modelltársaival

Szeptembertől újra Mihalik Enikő szerepel a Coca-Cola magyarországi kampányfotóin. ...

Glamour Women of the Year 2012

4161
Újra Glamour jelmezbe öltözött az UP!, hogy a Glamour Women of the Year gálán díjazza az olvasók kedvenceit.

Magyar Szolgáltatás védjegyet kapott a Bónusz Brigád

4150
Az oldal egy olyan közösségbe került be, akik büszkék a teljesítményükre, és szorosan összefognak a marketing, kereskedelem és termékfejlesztés területén.

94 ezer szavazó a szállodák versenyében

4131
Lezárult Az Év Legbarátságosabb Szállodája 2011 Verseny, ahol az Utazók arról szavazhattak, hogy mely magyarországi szálláshelyek voltak a legfigyelmesebbek a múlt évben.
Az elismerést olyan vállalatok és szervezetek kapják, melyek külön figyelmet szentelnek a fogyatékos munkavállalók ügyének, ez a szándék saját gyakorlatukban is megmutatkozik.

Az Enterprise Group az Év Üzleti Partnere

4099
A díjjal a tavalyi év sikeres projektjeit ismerte el az IBM.
Március 18-áig lehet szavazni a 2011-es év legkiemelkedőbb mobil iparági szakembereire. Kiderül, kik hatottak leginkább 2011 mobiltrendjére, kik hoztak valami újat, korszakalkotót a magyar mobil piacra.

"Szakmai" Oscar-díjakat kapott Regine Sixt

4069
A német üzletasszony az ’’Év asszonya” és ’’World’s Leading” címekkel lett gazdagabb.

Átadták a Ringier Népszabadság Awards 2011 díjait

4045
A Vodafone, a Media Markt, a TAG Heuer és a Chio lettek az idei év legjobbjai.

A Legvonzóbb Munkáltatók

4002
Ünnepélyes keretek között kihirdették Magyarország Legvonzóbb Munkáltatóit, egyedülállóan magas, 27,000 válaszadó véleménye alapján.

Az Internetes Kultúra Fővárosa: Pécs

4001
Az első ízben átadott „Internetes Kultúra Fővárosa” vándordíj célja, hogy évről-évre megjutalmazzák a honlapok megmérettetésén legsikeresebbnek bizonyuló vidéki városokat.

Az év magyar Facebook-oldalai

3981
A Túró Rudi nyerte meg az év Facebook-brandje címet a Fészbuker.hu versenyén. Nyertek még: Mekizni jó!, Norbi, Bónusz Brigád, Blikk, Való Világ, Fluor Tomi.

Megvannak a Ringier Népszabadság Awards jelöltjei

3980
A jelöltek között van a Coca-Cola, a Volvo, a Chio, a Borsodi, a Sanofi-Aventis, és még sokan mások. Díjátadó gála március 1-én.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...678910111213141516171819 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése