TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az egyik legértékesebb magyar márka az MVM

4337
Magyar Brand lett a Magyar Villamos Művek Zrt., amely a független szakértői bizottság értékelése szerint 2011-ben a legjobbnak bizonyult.

Díjazták a Haribo és az Aldi kampányát

4290
A Haribo és a Wonderduck pályázata kapta „Az év legsikeresebb promóciója” díjat a Trade Magazin éves versenyének élelmiszer kategóriájában.

Többszázéves múlt, tízéves jubileum

Idén ünnepli tizedik évfordulóját Bük városa, így augusztus 18. és 20. között Táncdalfesztivál, ...

A Philips csoport hamburgi székháza: építészeti különlegesség Hörmann ajtókkal!

A Philips csoport hamburgi központja új mércéket állít az irodakialakítás területén. ...

Aranyérmes Spar-promóció

4287
A Trade Magazin "Az év legsikeresebb promóciója" versenyén a SPAR Dzsungelmánia promóciója nyert a kereskedelem kategóriában.

Aranyérmet nyert a Soproni

4285
A Sopronit – a magyar sörmárkák közül egyedülállóan – ez idáig már 14 alkalommal tüntették ki aranyéremmel a Monde Selection versenyében.

Év Terméke Díjat kapott az Ooops! toalettpapír

4271
A Vajda Papír Kft. az Ooops! Sensitive toalettpapírt a hazai piacon egyedüliként egy független német laboratóriummal bőrgyógyászatilag tesztelteti.

2011 legsikeresebb trade marketing promóciója

4268
Az Arany Ászok márkához kapcsolódó Aranypéntek kampányért a Human Telex Reklámügynökség nyerte el a Trade Marketing Klub Különdíját.

Húsz éves a BRAVO OTTO díj

4234
Kerek szám, dupla évforduló: idén nemcsak a Ringier könnyűzenei díjátadója, hanem a Bravo magazin is húsz éves lett.

Díjazták a Dreher környezettudatosságát

4230
A sörgyár vihette haza az első Greennovációs díjat, mert vízfelhasználását 30 százalékkal csökkentette az elmúlt három évben.

Átadták az I. FMCG Greennovációs Nagydíjat

4224
Az Élelmiszer magazin az FMCG-szektor fenntarthatóságért sokat tevő, vagyis „greennovatív” gyártóit, kereskedőit és szolgáltatóit ismerte el.

Átadták Az Év Legbarátságosabb Szállodája 2011 díjait

4212
A magyar szállodák szívélyességét vizsgáló közönségszavazáson mintegy 94 ezren voksoltak az induló hotelekre.
Kétezer fő tesztelte a NaturAqua ízesített ásványvizeit, melyek közül a körte-citromfű kombináció lett a nyertes.

Kitüntette a Sanoma az év alkalmazását

4189
Az elmúlt év hazai alkalmazásterméséből a Genio Studio Kft. Sortpad nevű fotórendezője kapta az Év alkalmazása díjat.

Pintér Róbert kapta a Ringier Mobile Influencer díjat

4186
Az Ipsos online ügyfélkapcsolati igazgatója a hazai mobilpiacon végzett edukációs tevékenységért kapta a díjat a zsűri egyhangú szavazata alapján.

Kiosztották az idei InnoMax Díjakat

4176
Az Invitel harmadik alkalommal szervezte meg a kis- és középvállalkozások innovációs versenyét, az InnoMax Díjat. Az idei évben rekordszámú nevezés érkezett: 56 vállalat, 59 innovációja szállt versenybe a győzelemért.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...678910111213141516171819 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése