TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A METRO a European Business Award egyik döntőse

4582
A METRO Kereskedelmi Kft. nemrég bekerült a European Business Award magyarországi döntősei közé.
A Holcim Hungária Zrt. fenntartható építészetet népszerűsítő kampánya elnyerte a világ egyik legrangosabb amerikai kommunikációs folyóirata, a The Holmes Report díját, a Sabre Awards-ot.

Még mindig kevés tejterméket fogyasztanak a gyerekek

A gyermekek táplálkozási szokásairól készített felmérést a Danone Kft. ...

Közös kampányban a Columbia és Zac Efron

Zac Efronnal, a világhírű színésszel szerződött a sportruházati világcég, a Columbia Sportswear. ...

Kiosztották a 13. Arany Penge díjakat

4570
A szakma legjobb alkotóit és alkotásait ünneplő Arany Penge gálán 54 trófeát – 9 Arany, 11 Ezüst és 34 Bronz Pengét adtak át a delegáltaknak.

A legpengébb rendezvény

4544
Arany Pengével díjazták a Human Telex Reklámügynökséget a Red Bull Pilvaker esemény megszervezéséért a rendezvényes megoldások kategóriában.

Aranypenge 2012: az ACG kapta az Év Ügynöksége Díjat

4541
A magyar alapítású és 100%-ban magyar tulajdonban lévő ACG a legjobb ügynökségnek járó elismerés mellett még 7 díjat vehetett át a legrangosabb hazai reklámszakmai verseny díjkiosztó gáláján.

Business Superbrands díjat nyert a Nu Skin

4516
A világ legjelentősebb B2B márkaértékelési díja mellett a nagyközönség is megismerheti a legkiválóbb hazai márkák sikertörténeteit.

Komoly külföldi elismerés a Telenor Háznak

4479
Több hazai elismerés után ezúttal a legnagyobb nemzetközi ingatlanfejlesztési szövetség találta kiemelkedő minőségűnek a Telenor törökbálinti székházát.

Boldogságnap: lezárult az Életműdíj szavazás

4464
A Lélekpillangó névre keresztelt jótékonysági kampány a jobb önismeret elérése általi teljesebb életet népszerűsíti.

Rangos dizájn díjat kapott a Helly Hansen

4437
A Helly Hansen Odin FastPack Jacket megkapta a Norvég Formatervezési Tanács Dizájn Kiválósági díját.

Kirowski Isobar az év ügynöksége

4426
4 év után újra a Kirowski Isobar lett az Év Ügynöksége a Hipnózis Reklámfesztiválon.

Elismerés a Gravity R&D-nek és a Jófogás.hu-nak

4419
Kitüntetést eredményezett az együttműködés a ICMA Classified Media Innovation Award-on: a cégek Show Me the Money díjjal gazdagodtak.

Elismerés a kirowski Isobarnak

4412
A kirowski Isobar a magyar piacon elsőként Facebook® Preferred Marketing Developer elismerést kapott.

Az év fogyasztóbarát biztosítója

4398
A Generali kapta a Tetszett Magyar Fogyasztóvédelmi Elégedettségi Monitor Kft. által alapított, és az idén először kiadott díjat.

A Federal Mogul kihirdette az év kereskedőjét

4341
A vezető erőátviteli technológiákat forgalmazó cég legeredményesebb kereskedője 2011-ben a Szakál-Met-Al Magyarország lett.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...678910111213141516171819 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése