TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Delfin-díjat nyert az Ericsson

4605
Különdíjas lett az Ericsson Magyarország a fenntartható infokommunikációs megoldásokat felkaroló EARTH projekt pályázata.

Mennyit ér a megbízhatóság?

4604
Második alkalommal adták át az ország vállalkozóinak az "Üzleti Megbízhatóság Díjat". A korrektség és az együttműködés is a szempontok között volt.

Hogyan óvjuk a Földet 2030-ig

Massimo Bottura séf, Jeremy Renner amerikai színész, Alexandra Cousteau óceán védő, Andre Agassi ...

Client service és PR vezetőt nevezett ki a Republic Group

A 2017-ben a legtöbb nemzetközi díjat elnyert hazai ügynökség közel 20 fős client service ...

Díjazták a Szentkirályit

4591
A Szentkirályi mindhárom nevezett ásványvize világdíjas lett a június 3-4. között Athénban rendezett Monde Selection eseményen.

A METRO a European Business Award egyik döntőse

4582
A METRO Kereskedelmi Kft. nemrég bekerült a European Business Award magyarországi döntősei közé.
A Holcim Hungária Zrt. fenntartható építészetet népszerűsítő kampánya elnyerte a világ egyik legrangosabb amerikai kommunikációs folyóirata, a The Holmes Report díját, a Sabre Awards-ot.

Kiosztották a 13. Arany Penge díjakat

4570
A szakma legjobb alkotóit és alkotásait ünneplő Arany Penge gálán 54 trófeát – 9 Arany, 11 Ezüst és 34 Bronz Pengét adtak át a delegáltaknak.

A legpengébb rendezvény

4544
Arany Pengével díjazták a Human Telex Reklámügynökséget a Red Bull Pilvaker esemény megszervezéséért a rendezvényes megoldások kategóriában.

Aranypenge 2012: az ACG kapta az Év Ügynöksége Díjat

4541
A magyar alapítású és 100%-ban magyar tulajdonban lévő ACG a legjobb ügynökségnek járó elismerés mellett még 7 díjat vehetett át a legrangosabb hazai reklámszakmai verseny díjkiosztó gáláján.

Business Superbrands díjat nyert a Nu Skin

4516
A világ legjelentősebb B2B márkaértékelési díja mellett a nagyközönség is megismerheti a legkiválóbb hazai márkák sikertörténeteit.

Komoly külföldi elismerés a Telenor Háznak

4479
Több hazai elismerés után ezúttal a legnagyobb nemzetközi ingatlanfejlesztési szövetség találta kiemelkedő minőségűnek a Telenor törökbálinti székházát.

Boldogságnap: lezárult az Életműdíj szavazás

4464
A Lélekpillangó névre keresztelt jótékonysági kampány a jobb önismeret elérése általi teljesebb életet népszerűsíti.

Rangos dizájn díjat kapott a Helly Hansen

4437
A Helly Hansen Odin FastPack Jacket megkapta a Norvég Formatervezési Tanács Dizájn Kiválósági díját.

Kirowski Isobar az év ügynöksége

4426
4 év után újra a Kirowski Isobar lett az Év Ügynöksége a Hipnózis Reklámfesztiválon.

Elismerés a Gravity R&D-nek és a Jófogás.hu-nak

4419
Kitüntetést eredményezett az együttműködés a ICMA Classified Media Innovation Award-on: a cégek Show Me the Money díjjal gazdagodtak.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...678910111213141516171819 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése