TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az üzleti utazók a Sixt-re szavaznak

4704
A Business Excellence díj legjobb autókölcsönzőnek járó címet a Sixt Magyarország kapta.

Az etikus cégeket díjazza a Telenor

4699
A mobilszolgáltató a magyarországi vállalatok etikus működés iránti elkötelezettségét és erőfeszítéseit szeretné ismertté tenni, ezért idén először meghirdette a Telenor Etikus Vállalat Díjat.

Közös kampányban a Columbia és Zac Efron

Zac Efronnal, a világhírű színésszel szerződött a sportruházati világcég, a Columbia Sportswear. ...

A világ egyik legkeményebb futóversenyén is indulnak nők

Európa legjelentősebb terepfutó versenyét immár 15. alkalommal rendezik meg Chamonix-ban. ...

Az Év Prospektusa

4698
Az idén először megrendezett verseny a kiadványok készítőinek rendkívül összetett, gyakran művészi szintű szakmai teljesítményét ismeri el.

Díjazták a kreativitást

4696
Átadták a Sanoma Szakmai Díjakat: a különböző médiatípusokban megjelent innovatív megvalósításokat, eredeti témafeldolgozásokat ismerték el vele.

A magyar ACG a világ legjobbjai között

4687
Az ACG idén a világ legjobbjai közé is bekerült az Effie globális hatékonyságot mérő indexe alapján.
A „FriendFlights“ nevű Facebook-alkalmazást az utazási ajánlatok közül a legjobb közösségi média promóciójának választotta az amerikai Travel Leisure.

Díjakat oszt a Young Creative Chevrolet

4651
A művészeti verseny hazai fordulójának díjátadó gálájával egyidőben a Design Terminálban a beérkezett pályaművek is megtekinthetőek lesznek.

Ericsson-díj a legjobb tanároknak

4641
A díjat matematikát olyan matematikát és/vagy fizikát oktató pedagógusoknak ítélik oda, akik sokat tesznek tantárgyuk megszerettetéséért és a tehetséggondozásért.

Elismerés a Szigetköz Friss víznek

4632
Mosonmagyaróvár természetes ivóvize, a palackozott Szigetközi Friss víz idén elnyerte a MOMOT elnöke által alapított „Egészséges életért” elismerő díjat.

Ötödször Business Superbrands díjas a Henkel

4615
A Henkel Magyarország Kft. idén is kiérdemelte a Business Superbrands kitüntetést. Az elismerésben Henkel két vezető márkája, a Persil és a Schwarzkopf is részesült.

Rekordmennyiségű nevezés Cannes-ban

4610
A világ egyik legnagyobb és legrangosabb kreatív elismeréséért, az 59. Cannes Lions trófeákért folyó megmérettetésre 87 országból több, mint 34000 pályázat érkezett.

Delfin-díjat nyert az Ericsson

4605
Különdíjas lett az Ericsson Magyarország a fenntartható infokommunikációs megoldásokat felkaroló EARTH projekt pályázata.

Mennyit ér a megbízhatóság?

4604
Második alkalommal adták át az ország vállalkozóinak az "Üzleti Megbízhatóság Díjat". A korrektség és az együttműködés is a szempontok között volt.

Díjazták a Szentkirályit

4591
A Szentkirályi mindhárom nevezett ásványvize világdíjas lett a június 3-4. között Athénban rendezett Monde Selection eseményen.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...56789101112131415161718... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése