TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Újabb nemzetközi díj az LG-nek

4779
Három termékük kapott elismerést az idei International Design Excellence Awards-on, a világ legrangosabb formatervezési versenyén.

Ismét kitüntetett a Würth

4778
Már negyedik alkalommal nyerte el a Würth Szereléstechnika Kft. a Business Superbrands elismerést.

Nemcsak a Z és Y generáció beszélget személyes interakció nélkül

Ez a tendencia egyre gyakrabban figyelhető meg az idősebb korosztálynál is. Mennyiben változott ...

6 civil ügyért lehet úszni a harmadik Swimathonon

A négyhetes adománygyűjtő kampány során 6 fontos és izgalmas, ferencvárosi kötődésű, civil ...

Idén is Superbrands-díjas a dm

4713
A dm már negyedik alkalommal vehette át a Superbrands elismerést.

Nemzetközi elismerés az ALLEE-nak

4715
Solal Silver Marketing Díjat adományozott PR kategóriában a Bevásárlóközpontok Nemzetközi Tanácsa az Allee Bevásárlóközpontnak.

Az üzleti utazók a Sixt-re szavaznak

4704
A Business Excellence díj legjobb autókölcsönzőnek járó címet a Sixt Magyarország kapta.

Az etikus cégeket díjazza a Telenor

4699
A mobilszolgáltató a magyarországi vállalatok etikus működés iránti elkötelezettségét és erőfeszítéseit szeretné ismertté tenni, ezért idén először meghirdette a Telenor Etikus Vállalat Díjat.

Az Év Prospektusa

4698
Az idén először megrendezett verseny a kiadványok készítőinek rendkívül összetett, gyakran művészi szintű szakmai teljesítményét ismeri el.

Díjazták a kreativitást

4696
Átadták a Sanoma Szakmai Díjakat: a különböző médiatípusokban megjelent innovatív megvalósításokat, eredeti témafeldolgozásokat ismerték el vele.

A magyar ACG a világ legjobbjai között

4687
Az ACG idén a világ legjobbjai közé is bekerült az Effie globális hatékonyságot mérő indexe alapján.
A „FriendFlights“ nevű Facebook-alkalmazást az utazási ajánlatok közül a legjobb közösségi média promóciójának választotta az amerikai Travel Leisure.

Díjakat oszt a Young Creative Chevrolet

4651
A művészeti verseny hazai fordulójának díjátadó gálájával egyidőben a Design Terminálban a beérkezett pályaművek is megtekinthetőek lesznek.

Ericsson-díj a legjobb tanároknak

4641
A díjat matematikát olyan matematikát és/vagy fizikát oktató pedagógusoknak ítélik oda, akik sokat tesznek tantárgyuk megszerettetéséért és a tehetséggondozásért.

Elismerés a Szigetköz Friss víznek

4632
Mosonmagyaróvár természetes ivóvize, a palackozott Szigetközi Friss víz idén elnyerte a MOMOT elnöke által alapított „Egészséges életért” elismerő díjat.

Ötödször Business Superbrands díjas a Henkel

4615
A Henkel Magyarország Kft. idén is kiérdemelte a Business Superbrands kitüntetést. Az elismerésben Henkel két vezető márkája, a Persil és a Schwarzkopf is részesült.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...56789101112131415161718... következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése