TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Superbrands díj az Alteo-nak

5162
A díjat a társaság eddigi eredményei, aktivitása és hiteles működése alapján ítélte oda a független szakmai zsűri.

Magyar Termék Nagydíjas a Camping

5160
A 15. alkalommal meghirdetett Magyar Termék Nagydíjpályázaton nyert a Camping sajt termékcsalád.

Együtt olcsóbb lakást bérelni

Az emelkedő ingatlanárak és lakásbérleti díjak nemcsak nálunk, hanem Európa szinte minden nagyvárosában ...

120 bohócdoktor találkozik Sarlóspusztán

Egy jóízű nevetés könnyebbé teszi a hétköznapokat, de még nagyobb szükségünk van rá a nehéz ...

CSR Hungary 2012

5157
A CSR Hungary Díj 2012-ben is a legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseket, termékeket, szolgáltatásokat, projekteket értékeli.

Minőségi Újságírásért-díj

5152
A zsűri döntése alapján Brückner Gergely és Halaska Gábor, a Figyelő munkatársai Az igaz Vegyépszer-sztori című írásukért kapták a díjat.

Díjazták az Apáczai Kockát

5143
Az Apáczai Kiadó immár hatodik alkalommal vehette át a Magyar Parlamentben a Magyar Termék Nagydíjat a legújabb digitális újdonságáért.

Sixt: a legjobb autókölcsönző cég

5115
A Német Szolgáltatásminőségi Intézet (DISQ) felmérésében, mind a szolgáltatási-, mind pedig a szerződési feltételek kategóriájában nyertes lett.

Ismét Superbrands lett a Xerox

5034
Nyolcadik alkalommal nyerte el a Superbrands, és ötödször a Business Superbrands díjat a Xerox idehaza.

Superbrands-díjeső a Sanománál

5023
A Sanoma Media öt márkája nyerte el idén a díjat, a márka pedig második alkalommal kapta meg a Business Superbrands elismerést.

A fogyasztók a mexikói tequilára esküsznek

5000
Kaliforniában hatvanfős bizottságot nyűgözött le az el Jimador Reposado a negyedszerre megrendezett Spirits International Prestige elnevezésű versenyen.

Díjat nyert az Infiniti koncepcióautója

4972
Az Infiniti Emerg-e a márka első hatótáv-kiterjesztett, középmotoros, elektromos, sport koncepcióautója tekintélyes díjat nyert a Német Formatervezők Tanácsától.

Superbrands díjas a VELUX

4949
A márka tartós minőséget és korszerű megoldásokat kínál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy egymás után ötödik alkalommal díjazták.

Superbrands díjas a Budai Egészségközpont

4923
A Budai Egészségközpont több mint egy évtizede nagy odafigyeléssel, elhivatottsággal és felelősségteljesen végzi munkáját, amelyet idén Superbrands elismeréssel díjaztak.

Vodafone ISO-tanúsítvány

4842
A Vodafone nemzetközileg elismert folyamatokkal szolgálja ki üzleti előfizetőit. A Vodafone minőségirányítási rendszere az ISO 9001: 2009 szabványnak felel meg.

Négy red dot elismerés a Sony Mobile termékeinek

4780
A zsűri az újítások, ergonómia, tartósság és ökológiai stabilitás alapján értékelte a versenyző termékeket.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző ...4567891011121314151617... következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése