TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Díjazták az Apáczai Kockát

5143
Az Apáczai Kiadó immár hatodik alkalommal vehette át a Magyar Parlamentben a Magyar Termék Nagydíjat a legújabb digitális újdonságáért.

Sixt: a legjobb autókölcsönző cég

5115
A Német Szolgáltatásminőségi Intézet (DISQ) felmérésében, mind a szolgáltatási-, mind pedig a szerződési feltételek kategóriájában nyertes lett.

Magyarországon is elérhetővé vált a Facebook Marketplace

A magyar felhasználók számára is elérhetővé tette Marketplace szolgáltatását a Facebook. ...

Fókuszban a környezetvédelem: indul a nevezés a Zöld Béka Díjért

Idén is keresi a legjobb fenntarthatósági jelentést a Deloitte. ...

Ismét Superbrands lett a Xerox

5034
Nyolcadik alkalommal nyerte el a Superbrands, és ötödször a Business Superbrands díjat a Xerox idehaza.

Superbrands-díjeső a Sanománál

5023
A Sanoma Media öt márkája nyerte el idén a díjat, a márka pedig második alkalommal kapta meg a Business Superbrands elismerést.

A fogyasztók a mexikói tequilára esküsznek

5000
Kaliforniában hatvanfős bizottságot nyűgözött le az el Jimador Reposado a negyedszerre megrendezett Spirits International Prestige elnevezésű versenyen.

Díjat nyert az Infiniti koncepcióautója

4972
Az Infiniti Emerg-e a márka első hatótáv-kiterjesztett, középmotoros, elektromos, sport koncepcióautója tekintélyes díjat nyert a Német Formatervezők Tanácsától.

Superbrands díjas a VELUX

4949
A márka tartós minőséget és korszerű megoldásokat kínál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy egymás után ötödik alkalommal díjazták.

Superbrands díjas a Budai Egészségközpont

4923
A Budai Egészségközpont több mint egy évtizede nagy odafigyeléssel, elhivatottsággal és felelősségteljesen végzi munkáját, amelyet idén Superbrands elismeréssel díjaztak.

Vodafone ISO-tanúsítvány

4842
A Vodafone nemzetközileg elismert folyamatokkal szolgálja ki üzleti előfizetőit. A Vodafone minőségirányítási rendszere az ISO 9001: 2009 szabványnak felel meg.

Négy red dot elismerés a Sony Mobile termékeinek

4780
A zsűri az újítások, ergonómia, tartósság és ökológiai stabilitás alapján értékelte a versenyző termékeket.

Újabb nemzetközi díj az LG-nek

4779
Három termékük kapott elismerést az idei International Design Excellence Awards-on, a világ legrangosabb formatervezési versenyén.

Ismét kitüntetett a Würth

4778
Már negyedik alkalommal nyerte el a Würth Szereléstechnika Kft. a Business Superbrands elismerést.

Idén is Superbrands-díjas a dm

4713
A dm már negyedik alkalommal vehette át a Superbrands elismerést.

Nemzetközi elismerés az ALLEE-nak

4715
Solal Silver Marketing Díjat adományozott PR kategóriában a Bevásárlóközpontok Nemzetközi Tanácsa az Allee Bevásárlóközpontnak.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...4567891011121314151617... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése