TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Egyedülálló gazdasági esemény Budapesten

5303
A hazai gazdasági élet vezetői október 11-én, egy ünnepélyes gálán megismerhetik Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díj nyerteseit.

Superbrands elismerés a Prímagáznak

5302
Superbrands és Business Superbrands elismerést szerzett ismét az ágazatban vezető szerepet betöltő Prímagáz Zrt.

Magyarországon is elérhetővé vált a Facebook Marketplace

A magyar felhasználók számára is elérhetővé tette Marketplace szolgáltatását a Facebook. ...

Fókuszban a környezetvédelem: indul a nevezés a Zöld Béka Díjért

Idén is keresi a legjobb fenntarthatósági jelentést a Deloitte. ...

Egy helyre szállt a három legszebb galamb

5297
Tarolt a közös vezetésű, de szuverén ügynökségekből álló Lowe+Draft csoport a Golden Dove díjátadóján.

A Grey az Év Hálózatos Ügynöksége

5264
A Grey EMEA az egyik legszigorúbb reklámhatékonysági versenyen, az Euro Effies Awards Gálán Brüsszelben nyerte el a rangos díjat.

Az első Sándor Imre PR-Díjak

5256
A Magyar Public Relations Szövetség hírnévmenedzsment és projekt kategóriákban ismerte el az élenjáró hazai ügynökségek munkáit.

GE blog Shorlisten

5221
A Grayling segítségével létrehozott GE for CEE blog shortlistre került az idei nemzetközi Digital Communication Awards-on.

Fenntarthatóságban élen a Siemens

5219
Az „Ipari termékek és szolgáltatások” kategóriában elért vezető pozíciójával a Siemens idén először a több szektorban működő vállalatok rangsorában is első helyen végzett.

70 pályamű az EFFIE döntőjében

5218
Magyarország legjelentősebb reklámügynökségei rekordszámú, 125 pályázatot nyújtottak be a 11. alkalommal megrendezett EFFIE-re.

Átadták az „Év Szülészete 2012” díjakat

5167
Másodszor osztotta ki egyedülálló internetes díját a legnagyobb baba-mama portál, a babaszoba.hu.

Golden Dove: különdíj és meghosszabbított nevezés

5164
Új Best Mobile Solution és Direct Mail különdíj mellett, meghosszabbított nevezési határidővel szeptember 11-ig lehet pályázni.

Superbrands díj az Alteo-nak

5162
A díjat a társaság eddigi eredményei, aktivitása és hiteles működése alapján ítélte oda a független szakmai zsűri.

Magyar Termék Nagydíjas a Camping

5160
A 15. alkalommal meghirdetett Magyar Termék Nagydíjpályázaton nyert a Camping sajt termékcsalád.

CSR Hungary 2012

5157
A CSR Hungary Díj 2012-ben is a legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseket, termékeket, szolgáltatásokat, projekteket értékeli.

Minőségi Újságírásért-díj

5152
A zsűri döntése alapján Brückner Gergely és Halaska Gábor, a Figyelő munkatársai Az igaz Vegyépszer-sztori című írásukért kapták a díjat.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző ...345678910111213141516... következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése