TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Reluxa italos dobozokból

2203
(BTL.hu) Kiállítás nyílik a WWF és a Tetra Pak közös “Az erdők jövője – a jövő erdei” pályázatának munkáiból, és kiosztották a Green Art művészeti ösztöndíjat is.
(BTL.hu) A Starbucks 40 órás jótékonykodással hálálja meg fogyasztóik negyven éven át tartó hűségét.

Hosszabbít “Az Év Honlapja” pályáza

Meghosszabbított határidővel lehet még jelentkezni hazánk legrangosabb online marketing pályázatára, ...

Változások a Music FM-nél

Változásokat jelentett be a 89.5 Music Fm. Eszerint Ada – külföldi munkája miatt – nem lesz ...

Ezüstdíjas lett a DDB Budapest

2189
(MTI) Svéd gyermekvédelmi médiakampány, az Amnesty International Magyarország interaktív aktivitása és egy kínai környezetvédelmi ambient promóció nyert az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) new yorki közszolgálati reklámdíján.
(BTL.hu) Az IT és a telekommunikációs szektor vállalatainak a piaci és pénzügyi stabilitását értékelték a legmagasabbra az érintettek, ugyanakkor a szolgáltatások érzékelt minõségével kapcsolatban erõteljes kritikát fogalmaztak meg – derül ki a B&P Braun & Partners által elvégzett idei Reputation Rating kutatás eredményeibõl, amelynek iparági felmérését a Vodafone nyerte.

Nyolc magyar GE ösztöndíjas

2160
(BTL.hu) Az idei GE Foundation Scholar-Leaders egyetemi ösztöndíjasokkal mintegy 400-ra emelkedett a közép-kelet-európai értelmiségi hálózat tagsága.

Még többet fogad be a közösség

2145
(BTL.hu) Több mint ezer megváltozott munkaképességűnek kíván munkát adni a Tesco 2011. végéig.

Élethű installációval kampányolnak

2116
(BTL.hu) Az SOS Gyermekfalvak idei 1%-os kampányában az egyén felelősségét állították a középpontba. A klasszikus kampányelemek mellé valódi, kézzelfogható installációt is terveztek, ami erős személyes hatást ért el a járókelőknél.

Reputációban a legjobbak

2113
(BTL.hu) A Vodafone, a Nokia, a Béres és a Cib rendelkezik a saját szektorában a legjobb reputációval a 42 vállalatot vizsgáló Reputation Rating kutatás szerint.

A legzöldebb kampány

2110
(BTL.hu) A WWF idén szakított a megszokással, és elkészítette a világ legzöldebb szórólap kampányát az Akció segítségével.

Plüssrekord a Divízió I-en

2108
(BTL.hu) A magyar jégkorong-válogatott tagjai hétfőn délelőtt fővárosi gyermekintézmények lakóinak adták át a “Dobj egy macit!” jótékonysági akció keretében összegyűlt megközelítőleg 7 ezer plüssfigurát.

Porszívók a tengerből

2098
(BTL.hu) Nemzetközi vándorkiállításának magyarországi állomásához érkezett az a két Electrolux porszívó, melyek a Balti- és a Földközi-tengerből összegyűjtött műanyag hulladékból készült.

Karrierépítés és CSR

2096
(BTL.hu) Évről évre fontosabb a leendő munkavállalók számára potenciális munkáltatójuk társadalmi felelősségvállalási tevékenysége – derül ki a Nestlé által a friss diplomások körében végzett aktuális felmérés eredményeiből.

Anyákért ültettek

2087
(BTL.hu) A Corvin Bevásárlóközpont tetőteraszán megtartott Szeretem az Anyukámat! rendezvényen 4000 virágpalántát helyeztek el a programot támogató sztárnagykövetek és szimpatizánsok.

Felújító sztárok

2067
(BTL.hu) Önkéntesek és ismert emberek lepik el május 7-én a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete által működtetett csepeli Családok Átmeneti Otthonát, hogy közös erővel fejezzék be a tavaly szeptemberben elindult felújítási munkákat.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése