TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Debreceni a legkreatívabb szegedi

2383
(BTL.hu) Lezárult a Szeged újra átélve címmel meghirdetett copywriter pályázat, melyet a Factory Creative Studio Kft. elsõsorban helyi vagy Szegedrõl elszármazott felsõoktatásban tanuló diákok számára írt ki.
(BTL.hu) Július 3–9. között ismét megrendezi népszerű, pénzügyi ismeretek és harmonikus életvitel témájú táborát az UFS a Gyermekekért Alapítvány 14-18 év közötti fiataloknak.

Csomagolásfejlesztéssel is gondoskodik a környezetről a Vénusz

A márka arra ösztönzni vásárlóit, hogy tegyenek többet a környezetükért. Ennek egyik módja ...

Íme, a legjobb hazai e-kereskedelmi honlap 2018-ban

Az online marketing-kommunikációs szakma pályázatán egy divatárucikkeket forgalmazó oldal lett ...
(BTL.hu) A legetikusabb vállalatokat kutatta az a nemzetközi felmérés, melyen az Unilevert első helyre rangsorolták kiemelkedő teljesítmény kategóriában.
(BTL.hu) Június 15-én, a tanév utolsó tanítási napján a BorsodChem számos műsorszámot magába foglaló, nagyszabású kazincbarcikai rendezvénnyel zárta a ’2011 a Kémia Nemzetközi Éve’(1) elnevezésű, egész éves programsorozat első hat hónapját.

Ability Park roadshow

2356
(BTL.hu) Záró állomására érkezett a Tesco és az Ability Park ”Az év támogatottja 2010” program keretében szervezett közös roadshow-ja.

Startolj a megújulásért!

2344
(BTL.hu) Pályázatot hirdet a Startlap civil szervezetek számára. A beérkező pályázatok elbírálásában a portál látogatói és rajongói is szerepet kapnak.
(BTL.hu) A Szegedi Ifjúsági Napok programjának alaphangját idén a SZIN-rajongók adják meg: a fesztivál útjára indítja országos utcazene mozgalmát.
(BTL.hu) A szurkolók összesen 7 132 920 forintot gyűjtöttek kedvenc focicsapataiknak a Borsodi akciója során, melyek közül legtöbbet a DVTK, majd az FTC és a DVSC kapott.
(BTL.hu) Az Ökumenikus Segélyszervezet lett “Az év támogatottja 2011” a Tesco-Global Áruházak Zrt. által meghirdetett támogatási pályázaton.

Sokszínű szervezetek

2279
(BTL.hu) A Magyar Telekom, az IBM, a Jabil Circuit, a Novartis, az Alcoa-Köfém, a Gábor Dénes Főiskola, a MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Zrt., a Felina Hungária, a Nestlé és az Unilever, valamint a McDonald’s és a Grundfos tett a legtöbbet az esélyegyenlőségért az mtd Tanácsadói Közösség díjazása szerint.

A H2O-t támogatja a Vodafone

2250
(BTL.hu) A Vodafone hozzájárul az álomcélhoz, hogy 11 éven belül az összes hátrányos helyzetű iskola átalakuljon.

Világméretű séta az éhezés ellen

2247
(BTL.hu) Az Unilever Magyarország munkatársai idén is részt vesznek a Walk the World sétán, mely május 29-én, gyereknapon 10 órakor indul a Normafától.

Élhetőbb környezet

2221
(BTL.hu) Az Avon is csatlakozik a Te szedd! mozgalomhoz.

Hitelelengedés és adomány

2217
(BTL.hu) Az Erste Bank Hungary Zrt. elengedi a vörösiszap katasztrófában részben vagy egészben megsemmisült fedezettel rendelkező ügyfelei jelzáloghitel tartozását. Ezen túlmenően a bank munkatársainak gyűjtéséből a Magyar Vöröskereszt segítségével 2,5 millió forintos adománnyal járult hozzá a Devecseri Általános Iskola felújításához.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12345678910 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése