TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

2017. szeptember 7-10. között rendezik meg immár 26. alkalommal Magyarország legnagyobb borszakmai rendezvényét.
A Sofitel Ries-Link 2014-es évjárata is hazai gasztronómiai szakemberek bevonásával készül Szentesi József borásznál.

Új trendek a digitális gazdaság adóztatásában

A világ 20 vezető vállalata közül 9 mára már digitális vállalat, míg 20 évvel ezelőtt közülük ...

Íme, a 2019-es Magyar Marketing Fesztivál témái!

A kis- és középvállalkozások üzleti évnyitó rendezvényén a szakma nagyjai mutatják be a 2019-es ...

Élvezetből nem volt hiány

7278
Burgenlandot varázsolták egy estére a Gozsdu DiVinoba a Katona József Színház színészei és Miss KK street art művész.

Osztrák-magyar bormarketing konzultáció

6994
Kicsi, de különleges – ilyen az osztrák borkínálat a nemzetközi palettán. Nincs tömeggyártás, csak egyedi alkotások, amelyek minden igényes borlapon megtalálhatóak a világon.

Területszelektált kávék

6661
A Douwe Egberts Omnia négy hazai borászattal közösen a kávé- és borkultúra elmélyítésén dolgozik.

Borok a Várban

6577
A tavalyi nagyon hosszúra és részletesre nyúlt borkóstolást az idei Budavári Borfesztiválon ugyan nem volt alkalmunk megismételni, de így is sikerült elég átfogó képet kapnunk a kínált borokról...

Tokaji az Operettszínházban

5830
Mathiász János világhírű magyar szőlész, borász életművére épülő, „Borban a vigasz” nagyszabású gála az operett színházban.

Bor, bor, bor II.

5386
Beszámolónk második részével jelentkezünk a 21. Budavári Borfesztiválon kóstolt minőségi tételekről, ezúttal a komolyabb vörösök és Tokaj különlegességei kerültek a poharakba, nem is akármilyen palackokhoz volt szerencsénk.

Egy palack kultúrtáj

5368
A Tokaj Vinum Hunagricum Egyesület kilenc állomásból álló országos roadshow-t szervez Hegyalja tíz éves világörökségi státuszának jubileumán.

METRO Borhetek

5223
Országszerte minden METRO áruházban elindult a „METRO Borhetek” kampány, melynek keretében áruházi borkóstoló várja vásárlókat.

10 éves a NaturAqua

5222
2002 augusztusa óta 1 milliárd liter frissítő, természetes ásványvizet hoztak felszínre a zalaszentgróti vízbázisból.

Vörös, Fehér, Rozé?

5155
Kedvelt ital Magyarországon a bor, 2011-ben már a háztartások kétharmada vásárolt bort valamilyen rendszerességgel, de vajon melyik fajtát részesítjük előnyben?

Borfesztivál és Kool & the Gang

5068
Az V. Győri Bornapokkal párhuzamosan kerül megrendezésre a Terményáldás is, a nyári programokat pedig a világhírű zenekar koncertje zárja.

Balatonlellei Borhét Fesztivál huszadszor

4947
Pénteken kezdődik és tíz napon át tart az idén huszadik alkalommal megrendezett Balatonlellei Borhét Fesztivál, amely a finom helyi borok és .ételek mellett kulturális és szakmai programokkal is várja az érdeklődőket.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Budapest 4K

Gyönyörű film!

<< előző 12 következő >>

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése