TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Sofitel Ries-Link 2014-es évjárata is hazai gasztronómiai szakemberek bevonásával készül Szentesi József borásznál.

Élvezetből nem volt hiány

7278
Burgenlandot varázsolták egy estére a Gozsdu DiVinoba a Katona József Színház színészei és Miss KK street art művész.

Magyarországon is elérhetővé vált a Facebook Marketplace

A magyar felhasználók számára is elérhetővé teszi Marketplace szolgáltatását a Facebook. ...

Rekordszámú lojális ügyfél a Magyar Postánál

Tovább erősödik a Magyar Posta 3 éve indult hűségprogramja, amely már több mint 700.000 kártyabirtokos ...

Osztrák-magyar bormarketing konzultáció

6994
Kicsi, de különleges – ilyen az osztrák borkínálat a nemzetközi palettán. Nincs tömeggyártás, csak egyedi alkotások, amelyek minden igényes borlapon megtalálhatóak a világon.

Területszelektált kávék

6661
A Douwe Egberts Omnia négy hazai borászattal közösen a kávé- és borkultúra elmélyítésén dolgozik.

Borok a Várban

6577
A tavalyi nagyon hosszúra és részletesre nyúlt borkóstolást az idei Budavári Borfesztiválon ugyan nem volt alkalmunk megismételni, de így is sikerült elég átfogó képet kapnunk a kínált borokról...

Tokaji az Operettszínházban

5830
Mathiász János világhírű magyar szőlész, borász életművére épülő, „Borban a vigasz” nagyszabású gála az operett színházban.

Bor, bor, bor II.

5386
Beszámolónk második részével jelentkezünk a 21. Budavári Borfesztiválon kóstolt minőségi tételekről, ezúttal a komolyabb vörösök és Tokaj különlegességei kerültek a poharakba, nem is akármilyen palackokhoz volt szerencsénk.

Egy palack kultúrtáj

5368
A Tokaj Vinum Hunagricum Egyesület kilenc állomásból álló országos roadshow-t szervez Hegyalja tíz éves világörökségi státuszának jubileumán.

METRO Borhetek

5223
Országszerte minden METRO áruházban elindult a „METRO Borhetek” kampány, melynek keretében áruházi borkóstoló várja vásárlókat.

10 éves a NaturAqua

5222
2002 augusztusa óta 1 milliárd liter frissítő, természetes ásványvizet hoztak felszínre a zalaszentgróti vízbázisból.

Vörös, Fehér, Rozé?

5155
Kedvelt ital Magyarországon a bor, 2011-ben már a háztartások kétharmada vásárolt bort valamilyen rendszerességgel, de vajon melyik fajtát részesítjük előnyben?

Borfesztivál és Kool & the Gang

5068
Az V. Győri Bornapokkal párhuzamosan kerül megrendezésre a Terményáldás is, a nyári programokat pedig a világhírű zenekar koncertje zárja.

Balatonlellei Borhét Fesztivál huszadszor

4947
Pénteken kezdődik és tíz napon át tart az idén huszadik alkalommal megrendezett Balatonlellei Borhét Fesztivál, amely a finom helyi borok és .ételek mellett kulturális és szakmai programokkal is várja az érdeklődőket.

Borvacsora az m1-en

4794
Július 6-tól Borvacsora címmel új gasztronómiai műsorral jelentkezik az m1 tévécsatorna.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése