TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Pontgyűjtő akciót indított a 74 hazai LUKOIL-töltőállomást üzemeltető Normbenz Magyarország.
„Légy te is MINI angyal!” címmel ajándékgyűjtést szervez a Wallis Motor Pest.

Új családi humorcsatornát indít a Viacom

Tovább bővíti magyarországi tévés portfolióját a legnagyobb nemzetközi műsorszolgáltató, a ...

Csak a törlést fogadná el az EU

Tovább szigorítaná az Európai Unió adatvédelmi előírásait az Európai Parlament szabadságjogokkal ...

Tovább zöldül a Budget flottája

7795
A Budget Magyarország autókölcsönző flottájának széles, közel 30 autóra kiterjedő, zöld autó választékát most tovább bővíti.
3 milliárd forintból épül Közép-Európa legmodernebb BMW és MINI központja.

Megvan Magyarország kiváló gépkocsija!

6767
A Totalcar és a DoQ közös pályázatának győztese egy teljesen egyedi Golf II-es, bizonyos Golfy lett.

Veterán autóritkaságok Budapesten

6306
Nyolcadik alkalommal látogat a fővárosba a Donau Masters nemzetközi veteránautós túra. A mezőny a Széchenyi térre fut be.

Fiatalok a kormány mögött

5780
A fiatalok nagy része, amint eléri a korhatárt, megszerzi a jogosítványt. A legnépszerűbb márkának tízből hatan az Opelt tartják a Suzuki mellett.

Autók a felhőben

5766
Az Ericsson a Volvonak fejlesztett megoldáshoz menedzselt szolgáltatásokat, tanácsadást és rendszerintegrációt is biztosít.

Infiniti – Új modell 2013-ban

5637
A vállalt bejelentette, hogy január 14-én leleplezi teljesen új sportszedánját az Észak-Amerikai Autókiállítás sajtótájékoztatója keretében.

Tudatos autósok

5478
Közeleg a kötelező gépjármű felelősség biztosítások jövő évi tarifáinak meghirdetése a Sokakat már néhány ezer forint megtakarítás is váltásra csábít.

Környezetvédelmi díj a DriveNow-nak

5443
A Sixt és a BMW közös vállalkozása, a DriveNow,mely különböző közlekedési lehetőségeket kapcsol össze, ÖkoGlobe díjat nyert.

Az Infiniti hibrid a céges sikerautó

5147
Megjelent a nagyteljesítményű hibrid új Business Edition verziója: a munkahét alatt lélegzetelállító teljesítménnyel párosul.

Távirányítós autók az Olimpián

5030
Az Olimpiai Stadionban az atlétikai versenyek közben a közönség figyelmét gyakran a BMW apró távirányítós autói kötötték le.

Veteránok, sorakozz!

4648
Igazi autóritkaságok érkeznek Budapestre: a Németországból induló Donau Masters nemzetközi veteránautós túra újra hazánkba látogat.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12 következő >>

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése