TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Amerikai extázis egy hosszú hétvégére

8058
Létezik egy hely, ahol a csajoknál csak az amcsi verdák dögösebbek, ahol a levegőben vibrál az adrenalin és a rock and roll…
Az amerikai nagyvasak mellett idén más nehézsúlyúak is jelen lesznek a Monostori Erőd falai között, a 16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon.

Íme, a legjobb hazai e-kereskedelmi honlap 2018-ban

Az online marketing-kommunikációs szakma pályázatán egy divatárucikkeket forgalmazó oldal lett ...

Csomagolásfejlesztéssel is gondoskodik a környezetről a Vénusz

A márka arra ösztönzni vásárlóit, hogy tegyenek többet a környezetükért. Ennek egyik módja ...
Pontgyűjtő akciót indított a 74 hazai LUKOIL-töltőállomást üzemeltető Normbenz Magyarország.
„Légy te is MINI angyal!” címmel ajándékgyűjtést szervez a Wallis Motor Pest.

Tovább zöldül a Budget flottája

7795
A Budget Magyarország autókölcsönző flottájának széles, közel 30 autóra kiterjedő, zöld autó választékát most tovább bővíti.
3 milliárd forintból épül Közép-Európa legmodernebb BMW és MINI központja.

Megvan Magyarország kiváló gépkocsija!

6767
A Totalcar és a DoQ közös pályázatának győztese egy teljesen egyedi Golf II-es, bizonyos Golfy lett.

Veterán autóritkaságok Budapesten

6306
Nyolcadik alkalommal látogat a fővárosba a Donau Masters nemzetközi veteránautós túra. A mezőny a Széchenyi térre fut be.

Fiatalok a kormány mögött

5780
A fiatalok nagy része, amint eléri a korhatárt, megszerzi a jogosítványt. A legnépszerűbb márkának tízből hatan az Opelt tartják a Suzuki mellett.

Autók a felhőben

5766
Az Ericsson a Volvonak fejlesztett megoldáshoz menedzselt szolgáltatásokat, tanácsadást és rendszerintegrációt is biztosít.

Infiniti – Új modell 2013-ban

5637
A vállalt bejelentette, hogy január 14-én leleplezi teljesen új sportszedánját az Észak-Amerikai Autókiállítás sajtótájékoztatója keretében.

Tudatos autósok

5478
Közeleg a kötelező gépjármű felelősség biztosítások jövő évi tarifáinak meghirdetése a Sokakat már néhány ezer forint megtakarítás is váltásra csábít.

Környezetvédelmi díj a DriveNow-nak

5443
A Sixt és a BMW közös vállalkozása, a DriveNow,mely különböző közlekedési lehetőségeket kapcsol össze, ÖkoGlobe díjat nyert.

Az Infiniti hibrid a céges sikerautó

5147
Megjelent a nagyteljesítményű hibrid új Business Edition verziója: a munkahét alatt lélegzetelállító teljesítménnyel párosul.
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
ŠKODA reklám ************************* ŠKODA Rapid – 30s +++ Értékelés: 4,8/10 Sokszor érzem úgy, komoly műelemzést kívánna egy-egy reklám etűd, mert nem ért...
Az Ikea vaskos katalógusai előbb-utóbb a szemétben kötnek ki mindenki otthonában. Norvégiában viszont, a rajongók segítségével elkészítették annak abszolút papí...
Vodafone reklám ************************* Vodafone Red csomag – 25s +++ Értékelés: 4,5/10 Fluor Tomi rapper, Red előfizető sokáig kereste a korlá...
Végleg kukába kerülhetnek a homokórák, amelyeket manapság már csak leginkább fogmosáskor használnak a gyerekek. A mosóporok már régóta intelligensek, így ideje ...

Gucci reklámfilm

:)))

<< előző 12 következő >>

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése